Jump to content

IcoZL

Фен
  • Мнения

    171
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

52 Neutral

Относно IcoZL

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 8.08.1971

Profile Information

  • Кара
    Civic 97 MB3 D15Z8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Казанлък

Последни посетители

4803 профилни разглеждания
  • psp

  1. 3500 лева, колеги, на цената на читава 6-та генерация.
  2. Здравейте, продава се седма генерация, 1.7 цтди,2003г..Автомобила е нов внос преди месец,със сменено турбо(преди около 1500км.) и двигател в отлично състояние.Вкаран е за мен(не съм търговец) и е в доста добро състояние,регистриран с всичко е платено и изрядно, подготвен за зимата.Колата е изключително икономична и динамична за конете си, хваща малкия данък и цената е валидна до Нова година.Цената е 3888лв, доста по-ниска от пазарната и ако подлежи на коментар, то той ще е минимален и на място.Колата е на сина ми, телефон за връзка:0878119612.Намира се в Казанлък.
  3. IcoZL

    Виц на деня

    Старозагорски селяни отишли при попа и го питали: - Дядо попе, студентите докато вадят цвекло, пеят една песен, но не всичко ѝ разбираме. Пеят: "забравил шута ранга свой, влюбил се в своята кралица". Какво е туй "шутаранга"? Попът помислил, помислил и признал, че не може да даде отговор: - То и на мен не всичко ми е ясно. Ето, в Светото писание пише "И бе сам Ной в ковчега три дни и три нощи." Обаче кого ибе... как ибе... пък сам...
  4. Разбира се, че нищо чудно няма, ама защото и въпроса така странно е зададен ........... колкото искаш гугъл, барабар с Хонда форуми бол, кой наистина ще да е срещал инфо, ама то трябва пък четене....
  5. "...какви са вариантите да се подложи нещо ..." :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Така пружината си работи правилно Това изпълнение, не ти го препоръчвам
  6. ".. Реглаж на силата на силата на подсветката на уредите имат само американките (мисля, че и канадките). .." ..... И "англичанките"
  7. 6matkata , ами баш там си е и на "Англичанката " де
  8. Ами айде, да ти обясня като питаш. При мен например термостата беше зациклил в полуотворено положение, като казвам полу, имам в предвид около 2-3 мм. Когато колата работи на място или се движех на извънградско до 2000 об. тръгваше да грее. В момента в който я изфорсирам един-два пъти, или вдигна оборотите , температурата падаше веднагически.Предполагам си обясняваш защо се получава така,/ просто помпата при високи обороти успява да прекара антифриза , а при ниски не/.Първоначално дори бях сигурен/заради симптомите/ , че съм за гарнитура, ама една "Тама " за 20 лв , реши проблема. Пък и момчето пита,а пък ние само предполагаме, нъл тъй? Като я оправи , ще каже, какво що.
  9. Днес сутринта пробвах с махане на буксата на спийд сензора ,но стрелката не помръдва.Ще се сменя табло,няма как.Мерси все пак;-)
  10. Четох за доста различни проблеми със скоростомерите на Хонда,но моята случка не успях да я намеря,а именно-гася двигателя, стрелката удари в крайно дясно положение, като на "модерните коли", само дето не се върна обратно, ами се подпря на лостчето на бутона за зануляване на километрите, и там си остана.Когато колата не е на контакт, и почукам рязко върху лостчето/за зануляване / с пръст, от самата вибрация/потръпване/ стрелката се отмества леко,на около половин-един сантиметър, но при даване на контакт, се залепя пак за него , като с магнит/на дясно/. Така или иначе, в събота ще отварям табло,но все пак да попитам, някой гледал ли го е точно този филм?!Също така, обява за цяло табло ли трябва да пускам, или само за скоростомер? Мерси!
×
×
  • Създай нов...