Jump to content
B7_

Проблем със скорости!

Recommended Posts

Честита нова година на всички! Нова година нови проблеми :) С 2 думи ще го обясня тръгвам цедя 1-ва скорост забивам да вкарам 2-ра и дотам спирам и немога да вкарвам никакви скорости! Педала на съединителя е по-мек от преди, но когато загася колата вкарам скорост и натисна педала на съединителя мога да спирам и да си трагвам нормално, но все пак немога да сменям скорости изключа ли от скорост когато колата е запалена немога да вкарам повече скорст. Моля някой който си има представа какво е да даде някакво мнение! :) Мерси!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За нов съединител си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

но ако е съединител нетрябва ли да има други признаци преди това примерно да хъркат скоростите да буксува съединителя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е задължително, понякога припада като козичка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз залагам на счупен аксиален лагер Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нетрябва ли да има някакъв шум от скоростната кутия от съединителя ако има нещо счупено? Приятел ми каза че може да са помпите на сеъдинителя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз на някоя от двете помпи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нетрябва ли да има някакъв шум от скоростната кутия от съединителя ако има нещо счупено? Приятел ми каза че може да са помпите на сеъдинителя?

Не е задължително да има шум при счупен лагер,на мен ми се беше случило същото само че не беше на хонда а на друг автомобил и признаците бяха същите внезапно омекване на педала и скоростите изчезнаха.Едно от крачетата на лагера се беше счупило и беше направило доста поразии,но никакви шумове и зверски звуци с изключение на първоначалното изсвирване от към съединителя когато крачето се е счупило и се е поразходило между дисковете Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ясно но защо при загасена кола като вкарам на скорост после като я запаля и мога да си използвам съединителя да спирам и да тръгвам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Течност в казанчето има ли в норма?!?Като запалиш и напомпаш съединителя пак ли не включва?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Течност в казанчето има ли в норма?!?Като запалиш и напомпаш съединителя пак ли не включва?!?

пробваи както е казал колегата над моя пост налеи течност и обезвъздуши аз залагам на горна помпа не прави достатъчно налягане доста често срещан проблем при сивиците са тея помпи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

течност има до горе не съм пробвал да напомпя и да пробвам да вкарам скорост. Утре ше слезна до колата и ще обезвъздуша да видя какво ще стане. Преди скърцаше когато натисна съединител.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напомпай няколко пъти и пиши!И да има въздух трябва да включи, ако пътя е тоя! :)

Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен! Притискател, износено феродо и полу разбит аксиален лагер! :) едно голямо благодаря на Валентин! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я и аз съм познал :w00t: :w00t:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен! Притискател, износено феродо и полу разбит аксиален лагер! :)/>/> едно голямо благодаря на Валентин! :)/>/>

Кой е тоя валентин и защо благодарности,пари нещеме за инфото? :D Редактирано от kvd74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е колегата от форума ;) ReSPecT :)/>

Редактирано от B7_

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...