Иво Ленков 133 #1 Публикувано 23 Декември, 2012 Привет колеги!Искам да знам колко сме с Integra Type R,че ми стана любопитно. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #2 Отговорено 26 Декември, 2012 Нито един ли няма или се срамувате? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 26 Декември, 2012 (Редактирано) Май трябваше да питаш колко са колегите с Тайп-Р от всички модели,защото с DC2 сте не повече от 3-4 човека.Едната Интегра е бившата моя т.е. на Стамен-сега е пак във Варна. Редактирано 26 Декември, 2012 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #4 Отговорено 26 Декември, 2012 (Редактирано) аз съм с JDM-ka само че DC-1 с мъник под капака :)/>/> дайте снимчици да видим вашите убавици :)/>/> P.S. аз май не съм за тук де като не съм type R P.S.2 и аз съм ЗА да се запознаем ако се наложи нещо на някой да си помагаме, че е малко сложно с редките коли... Редактирано 26 Декември, 2012 от Sako Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #5 Отговорено 26 Декември, 2012 Може да сме 3-4 човека,ама искам да се запозная с тях.Все пак това е рядка кола в цяла Европа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #6 Отговорено 26 Декември, 2012 аз съм с JDM-ka само че DC-1 с мъник под капака :)/>/> дайте снимчици да видим вашите убавици :)/>/> P.S. аз май не съм за тук де като не съм type R За тук си не бягай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #7 Отговорено 26 Декември, 2012 Ето Профила на Ники,който купи от Стамен Интеграта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #8 Отговорено 26 Декември, 2012 (Редактирано) Ето тази машинка я засичам, от няколко години насам в близост до моя квартал.Не знам на кой е, но е много манЯшка.Мисля, че е чистокръвен Тайп-Р.Не можах хубаво да я разгледам, че да не ме помислят за някакъв бандюга Редактирано 26 Декември, 2012 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #9 Отговорено 26 Декември, 2012 Тази я знам,но я кара един около 50 годишен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #10 Отговорено 27 Декември, 2012 И в Стара Загора гледам от скоро,че се разкарва една черна DC2,но не знам дали момчето е регнато във форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #11 Отговорено 27 Декември, 2012 И в Стара Загора гледам от скоро,че се разкарва една черна DC2,но не знам дали момчето е регнато във форума.Можеш ли да я снимаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #12 Отговорено 27 Декември, 2012 нищо чудно да е моята, от там я взех преди 5-6 месеца и скоро тез дни бях пак там с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #13 Отговорено 27 Декември, 2012 нищо чудно да е моята, от там я взех преди 5-6 месеца и скоро тез дни бях пак там с нея :D/>Кой сериен номер носи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_VTI 7 #14 Отговорено 27 Декември, 2012 Ето тази машинка я засичам, от няколко години насам в близост до моя квартал.Не знам на кой е, но е много манЯшка.Мисля, че е чистокръвен Тайп-Р.Не можах хубаво да я разгледам, че да не ме помислят за някакъв бандюга С тази американска предница,трудно за чистокръвен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #15 Отговорено 27 Декември, 2012 (Редактирано) Напротив такава е предницата за Европа,мойта е същата. Редактирано 27 Декември, 2012 от MIYAMOTO Цитати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #16 Отговорено 27 Декември, 2012 Не знам как разбра, че е точно Американска. Това е Евро варианта на Интегра тайп Р. А под чистокръвна човека има предвид - истинска интегра тайп Р, а не просто някаква интегра с лепенки тайп Р. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_VTI 7 #17 Отговорено 28 Декември, 2012 (Редактирано) Незнаех,мерси за инфото. До сега си мислех че само японската предница е чистокръвен тайп-ар Редактирано 28 Декември, 2012 от Alex_VTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #18 Отговорено 2 Януари, 2013 Няма ли още някой? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #19 Отговорено 2 Януари, 2013 Колко станаха?Познах ли,или съм се заблудил? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #20 Отговорено 2 Януари, 2013 (Редактирано) Колко станаха?Познах ли,или съм се заблудил? Близко си!Много рядка кола ще дойде! Редактирано 2 Януари, 2013 от Ivo Lenkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #21 Отговорено 2 Януари, 2013 А,само налучквамВече ти писах,че е по-добре да питаш колко са общо "R"-ките в Бг.Вероятно ще се съберат 20-тина от всички модели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #22 Отговорено 2 Януари, 2013 А,само налучквамВече ти писах,че е по-добре да питаш колко са общо "R"-ките в Бг.Вероятно ще се съберат 20-тина от всички модели Може и да си прав,ама мен тайп р-ките не ме интересуват,а само Интегрите тайп Р.Това е друг а бира,карам Паджеро 4 3,8 бенз.,но то е само за пред хората за мен интеграта е колата,тя ме подлудява,кара ме да се чувствам млад и луд,побърква ме.Само да дойде лятото и пак ще съм с нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #23 Отговорено 2 Януари, 2013 Съжалявам за офф-а ама мисля че интегрите в бг ще са едноцифрена бройка... Щом от целия фен клуб на националната имаше само 2... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #24 Отговорено 3 Януари, 2013 Съжалявам за офф-а ама мисля че интегрите в бг ще са едноцифрена бройка... Щом от целия фен клуб на националната имаше само 2...Да и то на пръстите на едната ръка се броят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #25 Отговорено 3 Януари, 2013 нищо чудно да е моята, от там я взех преди 5-6 месеца и скоро тез дни бях пак там с нея :D/>Беше с заден спойлер като на Тайп Р. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #26 Отговорено 3 Януари, 2013 (Редактирано) В София съм засичал 100%-ова Integra Type-R, с чуждестранна регистрация. Не знам дали е на българин, но тътена който създаде още кънти в ушите и сърцето ми..Брутална на звук и визия! Редактирано 3 Януари, 2013 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #27 Отговорено 3 Януари, 2013 Във Враца съм засичал един единствен път жълта ACURA Integra Type R, същата като от тази снимка: ...колата беше дори с американска регистрация (по спомен на номерата пишеше щата Флорида, но може и да бъркам вече, че това беше отдавна, преди 2 години почти), джантите бяха никелирани типично по американски, но не помня дали бяха този модел или други, по-различни, но също ОЕМ хондови джанти. Уникално красива кола е на живо, няма нищо общо с това да се гледа по картинки в нета (от картинки не се добива за реалната представа, за пропорциите на колата и ако човек не е виждал на живо, а само е разглеждал картинки, ще му се стори тази кола "обикновена" и нищо особено, но на живо е красота, впрочем този ефект го има при повечето хонди - на живо са по-красиви от колкото по снимки, каталози, брошури и т.н.). Но само един единствен път съм я мяркал тази кола в града, явно просто е минавала от там, не е на врачанин. Даже докато карах зад нея (понеже като я засякох и нали се сещате - газ и карам по нея безцелно, само и само да я гледам повече и повече) успях та спряхме заедно на едно кръстовище и загубих ума и дума и почнах да я оглеждам като пълен кретен (такова нещо за пръв път ми се случва впрочем)... а момчетата които бяха в нея почнаха да ме гледат странно и притеснително ала "какво ме гледаш все едно ти беля яйце" , но ме досрамя да се провиквам през няколко метра и разпитвам за колата... така си и остана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #28 Отговорено 3 Януари, 2013 Значи не са ни фотогенични Хондите, затова само на живо трябва да се гледат . Ние във Варна тук имаме привилегията така да се каже по срещите да си гледаме една бяла хубавица . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ADH-Honda 773 #29 Отговорено 3 Януари, 2013 (Редактирано) Загледайте се в снимките на ТАЗИ ТЕМА, 99% съм сигурен, че това е колата за която споменах в горния си пост.Дали влиза човека във форума ?! Редактирано 3 Януари, 2013 от ADH-Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecdreamcrx 7 #30 Отговорено 3 Януари, 2013 питайте омбрето.............. той 100% ще каже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #31 Отговорено 3 Януари, 2013 Омбре да изплюе камъчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #32 Отговорено 3 Януари, 2013 Днес отново видях старазагорската интегра - европейка Type R DC2 с десен волан на 100%,цвета беше черен или нещо тъмно ,просто колата беше доста мръсна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #33 Отговорено 3 Януари, 2013 Тази жълтата съм я виждал при Омбре,а преди това и на друго място.Виждал съм и една червена,но тя май с друг ДВГ,така че до тук с бялата,която пак е в София и мойта станаха 4/четири/.Давайте още и снимки естествено,ако не ви мързи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #34 Отговорено 8 Януари, 2013 Преди Нова година видях в София "Интегра" с десен волан и четири врати,малко странно изглеждаше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #35 Отговорено 8 Януари, 2013 За Япония и САЩ (Акура) това е нещо съвсем нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ico Dimitrov 41 #36 Отговорено 8 Януари, 2013 Преди време Darcosi продаваше черна integra можеш и него да питаш кой я е купил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #37 Отговорено 14 Януари, 2013 Нищо ново под слънцето!Ако продължавате така ще си взема Голф 3 или 4 или пък 5,а може и 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #38 Отговорено 14 Януари, 2013 е какво ново очакваш колега най-много още 1-2 да се появят но и това ме съмянва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #39 Отговорено 14 Януари, 2013 Нали за това са уникални тези коли,ако ги има под път и над път никой няма да помни кога е видял интеграта:D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #40 Отговорено 14 Януари, 2013 Напълно съм съгласен с колегата от горния пост,тази кола точно с това е уникална че е рядка а не като разни голфове(извинявам се за спама) дето могат да се видят навсякаде!Кола като Интегра заслужава да се види поне веднъж в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове