Слави CR-V 488 #1 Публикувано 28 Октомври, 2012 Колеги днеска на магистралата докато изпреварвах един каиен след 200-210 почва да се чува някъв странен звук в купето, маи идва от към двигателя, нещо като фучене- свистене, не знам как да го определя, интересното обаче е че при 230 до 240 изчезва, достраша ме да вдигам повече да видя има ли го и на горе, но като пуснах педала и скороста взе да пада на 220 пак се появи и на 200 изчеезна. Някъкви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FOXO 45 #2 Отговорено 28 Октомври, 2012 Колеги днеска на магистралата докато изпреварвах един каиен след 200-210 почва да се чува някъв странен звук в купето, маи идва от към двигателя, нещо като фучене- свистене, не знам как да го определя, интересното обаче е че при 230 до 240 изчезва, достраша ме да вдигам повече да видя има ли го и на горе, но като пуснах педала и скороста взе да пада на 220 пак се появи и на 200 изчеезна. Някъкви идеи?Аз имам идея!И тя е да не караш повече с 200 Стана ми интересно нещо тука в разни сайтове пише,че максималната скорост на тази кола е 174км.Да не е пипана нещо твоята?http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=12343 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kamenof 3 #3 Отговорено 28 Октомври, 2012 Провери ли тампоните на двигателя? Да нямаш някой разкъсан или незатегнат. Иначе и мен тази скорост ме изумява, аз карам ЦРВ 2000 г, 147 коня на метан съм му правил 160 максимум, на безнин 170 и малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 28 Октомври, 2012 и къде го намери това нанадолнище толкова дълго,че да вдигнеш тия нечувани скорости за джипката и тоя с кайена като го надмина да не би да слезе да види дали не е спрял 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #5 Отговорено 28 Октомври, 2012 Тои скочи в движение завалията, не очакваше такава драма еиии шегичкам се бре, ама много нещо замря раздела, та рекох да раздвижа обстановката ама не се хващате много, явно щото знаете коя хонда колко може, виж в офроуд форума настана голяма веселба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1557 #6 Отговорено 28 Октомври, 2012 Да не те остави човек за малко без надзор Тъмната стаичка ти е изпила мозъка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #7 Отговорено 29 Октомври, 2012 по често викаш да излизам на светло Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalintry 195 #8 Отговорено 29 Октомври, 2012 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KOS_with_NOS 18 #9 Отговорено 29 Октомври, 2012 ОМГ, имам чувството че съм влязъл в Ламборгини форум 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #10 Отговорено 29 Октомври, 2012 Aaaa смях се със сълзи.Иначе след пипване не е проблем такава скорост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ANDRESHKO 29 #11 Отговорено 29 Октомври, 2012 ЦРВ 1 повече от 200км ако вдигне ще ви купя чисто ново.Пробвано с Втек глава и сгъстяване ни мое повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #12 Отговорено 29 Октомври, 2012 (Редактирано) ANDRESHKO като видя новото с ключовете на таблото ти доказвам , че може :)P.S Естествено не в стоковия си вариант Редактирано 29 Октомври, 2012 от GeFi's Garage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #13 Отговорено 29 Октомври, 2012 Слави , нали си спомняш ,че специално за теб щях да правя писта за кацане - е вече е готова и добре дошъл! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #14 Отговорено 29 Октомври, 2012 (Редактирано) Още имам някъв проблем с елероните, сигурно щото са от ГоУф 2, може би ще трябва да сложа от Гоуф 3 там вече е друга бира тогава вече ще мога да ползвам пистата ти иначе ето как вървеше темата в ОФ-форума http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=153930 Редактирано 29 Октомври, 2012 от Слави CR-V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.Todorov 14 #15 Отговорено 29 Октомври, 2012 Темата е като от раздел "Голф постижения" във VW форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #16 Отговорено 30 Октомври, 2012 И при мен така. Онзи ден докато теглих от калта едно паджеро нещо изтрещя и като погледнах в огледалото го бях разпорил на 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #17 Отговорено 30 Октомври, 2012 Значи 230-40 със Црв Б20б, аз съм сигурен, че е могло поне до към 250-55 ама те е дострашало. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове