Jump to content
Joro_kz

Някой да си познае Хондата?

Recommended Posts

някой колега случайно да си познае хондата? прилагам линк към обявата в карс-а http://www.cars.bg/u806341 грабна ме и за това питам а и скоро взимам книжка така че.. знае ли се може и нещо да се разберем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че не е от форума :) Всеки ден я виждам в квартала :) Поне на външен вид е много хубава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо я взимай, много е на оферта :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кара я едно пишлеме пълен нехрани майко никога няма да я купя като го знам кой е той ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

0 км? Абе, не е по темата, но какво предпочитате - да си вземете такава стара точилка или да си вземете стара не-точилка и да си я наточите сами?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кое и е "точилското"? Няма нищо ел. - нито стъкла, нито огледала, няма шибедах, най-вероятно няма и хидравлика на волана (базово изпълнение от всякъде). Не особено добре претапицирани задни седалки, на първата снимка се вижда отляво как предната броня има разминаване с калника (най-вероятно удар, не направен както трябва). Точилското е, че е прясно пребоядисана явно с цел заличаване на ръжди, и то в цвят ала бяла боя + син камък и естествено модерния за момента черен таван със затъмнени стопове (на някои може и да им харесва). Нищо интересно няма в тази кола, освен седалките от прелюд, които се намират за 150-ина лева.

Редактирано от Turios

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо я взимай, много е на оферта :)

И на ква оферта е акои не е тайна??? Сток оборудване. Има само боя и някви джанти. За тия пари взимаш къде по-добра кола, та и климатик и ел пакет . . . За тая кола повече от 2000 лв няма смисъл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 3 бона къде къде по-хубава може да намериш от тази, стига да търсиш. Аз примерно преди да взема книжката, а то беше някъде преди 3 месеца преди това поне година и нещо постоянно ровех в сайтовете да гледам автомобили. Обикалях около Карлово, Пловдив и т.н за да гледам, даже и снимки на коли в Италия гледах. Но уви, никъде не си харесах нищо по джоба, освен един Опел Тигра , но при малко по хубаво заглеждане се разбра, че в бил блъскан и се отказах. Пребирайки се разочарован, че нищо не намерих минах през Габрово и с влизането в автокъщата точно срещу мен една червена Хондичка, малко прахолясала и със спаднати гуми, но като я видях и викам " Това ще е " огледахме я, пробвахме я нямаше нито "гъг" нито нищо при каране, почти не се чуваше мотора. Сигурно 1 час я гледах ме и накрая я взехме. Е няма ел. стъкла и огледала, нито климатик, има леки ръждички но за 1996год. няма как. Но пък компенсира с вървеж и външен вид ( стоков). Давал съм на на доста хора да я пробват и със слизането от нея всеки ми вика като решиш да я подаряваш аз съм насреща :D . Съветът ми е да не бързаш когато си купуваш кола, огледай колкото се може повече оферти и тогава си реши.

Ето снимка за какво става въпрос:

Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За 3 бона можеш да вземеш 6та генерация добре изглеждащ хеч ако си търпелив. Само заради това, че колата е толкова "тунерска" не бих я взел - това говори за много агресивно каране, което не знаеш до какво е довело. Отделно, че новата боя говори за удари, ръжди и други замаскирани проблеми. Вземи си стокова здрава кола за 3 бона, пък ако продължава да ти е мерак, малко по малко си я прави да стане каквато те кефи.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , имам точно определени изисквания за хонда - искам да е набор 93 до 95 5та хеч пълно сток състояние (просто не ми харесват тези гъзарийки които повечето такива имат) двигател д15б2 (не за друго а защото баща ми се занимава с авточасти имаме автоморга и имаме такъв цял двигател) НЕ ИСКАМ КОЛАТА ДА ИМА - климат шибидах , и нищо ел. просто от опит знам че колкото повече гъзарийки имаш толкова повече те се чупят , искам евтина кола - може и с лош външен вид НЕ МЕ БЪРКА , единственните ми претенции са за двигател и окачване.

• Нагоре 1
  • Надолу 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а колеги да питам все пак , трябва ли да съм притеснен ако няма снимки на мотора? за да не се разкарвам напразно до града/селото/автокъщата от която е колата , защото знам от опит че по телефона всички я описват , все едно е излязла сега от конвейра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Че квo ти пука, нали си имаш резервен двг :cool:Aз, като отворя предния капак, и видя, че всичко свети, даже лъщи от парафин, по-скоро бих затворил капака, и отишъл на следващия кандидат за моя кола.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай колата да е запазена на тенекия. Двигател, окачване и т.н. се правят, но почнеш ли да слагаш кит по колата, нещата не отиват на добре.Както споменах по-горе имам един хеч, който отговаря на твоите изисквания. Единственото ел нещо по колата са стъклата.Не отговаря на критерия за мотор, защото е Д13Б2. Единствената модфикация направена по нея е, че от single carb сега е dual.За врвене, мога да гарантирам, че е на едно с Д15Б2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз подкрепям колегата "trifon", главно трябва да се гледа за ръжди, първата ми кола беше толкова ръждива че неможех да е дигна на крик (егати маздите).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ 626 принципно всеки един, който си купува кола, първо гледа мотор и ходова част, и последно гледат тенекиите. Колите от Германия/Австрия/Швейцария са перфектни в това отношение... Но когато се стигне до тенекия, направо нямам думи Публикувано изображение Италианските коли са точно обратното, имат страхотен външен вид, но не са гледани.

Както вече казах, нещата по двигателя, окачване и т.н. са консумативи, които се сменят, затова е важно да се гледат тенекията Публикувано изображение

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги , имам точно определени изисквания за хонда - искам да е набор 93 до 95 5та хеч пълно сток състояние (просто не ми харесват тези гъзарийки които повечето такива имат) двигател д15б2 (не за друго а защото баща ми се занимава с авточасти имаме автоморга и имаме такъв цял двигател) НЕ ИСКАМ КОЛАТА ДА ИМА - климат шибидах , и нищо ел. просто от опит знам че колкото повече гъзарийки имаш толкова повече те се чупят , искам евтина кола - може и с лош външен вид НЕ МЕ БЪРКА , единственните ми претенции са за двигател и окачване.

Ей ало колега, току що обиди цял форум. Туй да не ти е Алди да ти се чупят ял стъклата, централните, да не ти бачкат ел огледалата и да ти откаже затварянето на шибидаха. Айде да се уважаваме малко не караме случайни коли ;)
  • Нагоре 3
  • Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ало колега, току що обиди цял форум. Туй да не ти е Алди да ти се чупят ял стъклата, централните, да не ти бачкат ел огледалата и да ти откаже затварянето на шибидаха. Айде да се уважаваме малко не караме случайни коли ;)
Колега , не съм искал да обидя никой , но просто не обичам всичките тия ел гъзарийки , а и плюс това имам 2 врати окомплектовани барабар с дръжките , и все пак си мисля че не е вапроса каква е марката (е добре де има значение но не е 100%) а колко и как е потдържан един автомобил , ако ти имаш опит със такива гъзарийки , сподели го с мен и с останалата част от форума която МОЖЕ БИ гледа тази тема , аз казвам какви са моите предпочитания , НЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ ВСИЧКО ЕЛ СЕ ЧУПИ (ОСОБЕННО ПО ХОНДА имали сме 3-4 изключително редки модели и за по 2-3 години каране , само смяна масло филтри и бензин) НО КАКТО КАЗАХ ПО НАГОРЕ според мен всичко зависи кой и как е карал колата , АЗ НЯМА И НЕИСКАМ да си купя кола кукла , искам просто купе с читав двг и окачване , което е в движение , намислил съм си филми но това е друга бира , усещам че осрахме темата отвсякъде но както и да е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе, ама твърдиш, че искаш "ФУЛ СТОК" кола (което ако си го превеждам правилно значи "С НАПЪЛНО ФАБРИЧЕН ВИД") и показваш някаква пребоядисана талига, със затъмнени фарове, боядисани джанти, сменен волан, лепенки наляво и на дясно и куп други неща, които нямат нищо общо с фабричния й вид. Това, че за мен така колата изглежда доста по-циганско от колкото стокова 6тица (това съм си аз, всеки си се кефи на различни неща) и че за мен е безумно защо би дал 3 бона за кола без ел стъкла и климатик, които са безценни общо взето.Не е ли по-добре да се насочиш към нещо наистина стоково, със запазено купе и двигател, който никога да не се налага да сменяш (продайте го тоя от моргата с баща ти), от колкото да вземеш нещо такова, което хем е голо като пушка, хем ще продължиш да наливаш пари да го ремонтираш?

Редактирано от Veseliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е там , че тази кола НЯМА да е ЕВРИДЕЙКА , а по скоро кола за петък , събота и неделя вечер , в колата така или иначе ще се налеят кинти , работата е там че не искам да се оръсвам много за самият автомобил , защото така или иначе ще се подменят доста неща по нея. НО както и да е явно аз съм нещо крив и всеки ме скача... така че ако има някой колега , с сивик 5-та , и продава , КОПУВАМ , може и в лошо състояние (ръжди, удряна но не повече от капак и броня , лоша боя ) ВЪНШНИЯТ ВИД НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА , важно е под капака всичко да е ок , окачването също. Искам също да помоля за оферти в рамките на разумното , на оферти над 1500, 1700 лв няма да отговарям  

Редактирано от Joro_kz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, противоречиш си от край до край, но в това не е въпроса.Единственото, което е странно е това, че се плашиш от ел. стъклата, които не са никаква гъзарийка, а просто едно елементарно удобство, е разбира се то може да се счупи някога, но не е и казано, че това задължително ще се случи.Пожелавам ти да си намериш автомобила, който искаш!Успех! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да , дано намериш твоя автомобил :) мисля , че насоките на колегите бяха изчерпателни , също както и тази тема :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...