Jump to content

ентусиаст

Фен
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

10 Neutral

Относно ентусиаст

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    MC1 D16W4 VTEC
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Снимките са от моргата, от кяото го купих. В същото състояние е.
  2. От старата ми хонда остана преден ляв калник за английски сивик, фейслифт, 1997-2001 г. Цветът е сив графит (тъмно сив). Калникът има леки одрасквания, виждат се на снимките. Намира се в гр. София, център. Цената за колеги шофьори е 25 лв. Искам да помогна на някой, който има нужда, не го продавам на морги.
  3. не пропускайте The Imitation Game
  4. Градско ми дава 12-14/100 газ. Колата е с d16w4, 1999г,, тежкото купе (комби).
  5. София - Варна - София по северния път ми дава 10/100 газ, без да я жаля (5 часа път със спирането във В. Търново)
  6. Хондьо. Нещо не исках да е женски род.
  7. на задачката в началото: 543256, онт ми около 1 минута тя от преди колко години е?
  8. Правя компютърни игри. Голям кеф е!
  9. Ето на това попаднах днес (статията е на английски): How Honda Revealed The Government's Top Secret Stealth Bomber First Сигурно ще ви хареса
  10. Колеги, ако ви потрябва ключар да ви нареди ключалката след разбита кола, аз намерих един, от който съм много доволен. Ателието му е в началото на моста Чавдар, на дондуков, в ъгъла на един блок. Намира се горе-долу тук:КартаДоволен съм, свърши чудесна работа и ми взе малко пари, особено на фона на това, което ми предлагаха ключарите, които намерих по итнернет. На този попаднах от форума на Ауди.Пък дано да не ви трябва ключар за проблем като моя.
  11. съгласен съм, аз касетофон втора ръка няма да купя, по гореизброените причини.
  12. Колеги, и мен ме сполетя същото "удоволствие", вече за 2ри път, на 23 май.Миналата седмица си оставям колата до нас, на улица в центъра на София. Отивам една сутрин да ходя на работа с нея, и виждам ключалката изтърбушена, "радиото" липсващо, а детско столче и сума ти други неща си стоят вътре непипнати.Но да ви кажа, тия сегашните взломаджии не са като миналите взломаджии, дето ми разбиха колата м. февруари. Надраскали са ми с отверка централната конзола, за което ме е яд най-много. Радиото е смотано, като ми разбиха колата миналия път намерих най-евтиното възможно, 40+ лв, на старо с гаранция вървят по 20 лв, за крадено неюастника надали ще вземе повече от 5 лв, ама на!Поне акумулатора си беше на мястото.
×
×
  • Създай нов...