Nikito82 61 #401 Отговорено 10 Януари, 2020 Здравейте, за к24а3 да попитам, по-добре ли е обд адаптацията да е включена или не? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliev25 6 #402 Отговорено 30 Януари, 2020 (Редактирано) Здравейте, от както ми поставиха газовия инжекцион (около края на м. Август) си пазя 99% от бележките за зареждане и си записвам изминати километри по заредените литри. Та си поиграх да направя нещо абсолютно просто в екселска табличка за ориентир на разхода на K24A3 на газ. Зареждам от Бенита, когато съм си във Варна, затова най-често е от там, както и най-високия среден разход (смесен градско-извънградско). Най-ниските разходи, логично, са извънградско - съответно на бензиностанции, които съм срещнал по пътя. Изключително рядко настъпвам над 4000 оборота, но пък адски много ме радва на баир да излитам като настъпя газта и го правя много често. Извънградското каране е 120-140км/ч, където позволява. Лятото климатика почти не съм го спирал. Надявам се да съм бил полезен. разход_газ.xlsx Редактирано 30 Януари, 2020 от Iliev25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #403 Отговорено 30 Януари, 2020 Спокойно можеш да ползваш motomoshi за тази цел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 929 #404 Отговорено 2 Февруари, 2020 На 30.01.2020 г. at 19:24, Iliev25 написа: Надявам се да съм бил полезен. разход_газ.xlsx 12 kB · 23 downloads Колега, общият разход го сметни на цялото количество заредена газ и общите километри. По твоята сметка е 10.53, а всъщност е 10.29. Не може да осредняваш крайните разходи! В случея Н2 ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #405 Отговорено 3 Март, 2020 (Редактирано) Малко не ми се ровеше цялата тема, та да попитам какъв енай-големият размер бутилка, която може да се побере на мястото на резервната гума в Седан Акорд 8ма ? Редактирано 3 Март, 2020 от Drone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове