ogo 25 #1 Публикувано 28 Август, 2012 (Редактирано) Здравейте,На един Сивик 7ма преди фейса не му работи централното на едната от задните врати - някой срещал ли е подобен проблем? (ако е машинката откъде може да се купи или може ли да се замени с китайка? ) И втория въпрос е - счупих задната чистачка, а тя е някаква "аеродинамична" - някъде продават ли се такива? Поздрави,Оги Редактирано 28 Август, 2012 от ogo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Airdale 0 #2 Отговорено 30 Август, 2012 Доколкото разбрах машинките отказват на около десетата година, така си го обяснявам :-) Аз лично смених две при автоалармаджия, мисля че беше 20 лв за всяка (труд+работа).Счупената чистачка... Не мога да помогна за съжаление - аз на моята само подмених гумените пера, защото оригинална ми намирисва само с поръчки/официални дистрибутори - абе, не ми харесва :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 30 Август, 2012 Да, аз до сега при толкова огледи на сивици не см срещнал някои които да не му е изгоряла минимум 1 машинка, а на 4-вратите по 3 хубавото е че се оправят много лесно с китаиски заместители како каза колегата по горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #4 Отговорено 30 Август, 2012 Търси задна чистачка по моргите-при Стамен има.Нова по спомен поръчвах от щатите беше към 20$ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #5 Отговорено 30 Август, 2012 Тенкс пичове! Обикновена чистачка с този размер дали ще стане? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #6 Отговорено 5 Септември, 2012 Чистачката я има дори налична на Шампион в Еврото за 11.70лв - изглежда има и други колички с такива задни чистачки. Иначе и обикновена-не "аеродинамична" стана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #7 Отговорено 6 Септември, 2012 Тези чистачки са почти идентични при повечето марки. Провери opel astra classic III (модела след "полицейските"), Пежо 206 и т.н. Иначе аз сменям само перата (взимам си хубава чистачка, нагласям го и 1 година няма грижа). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове