Jump to content
ranko57

За какво е ключето.

Recommended Posts

Колеги и приятелчета от Форума.Искам да питам знаещите.Купих май месец Хонда ЦРВ....Има едно малко ключе към контактния ключ.Все още се чудя за какво е.Не ми обясниха в автокъщата..Някой знае ли.Чета по форумите,че е за алармата.Но не виждам къде е кутиятя.А би трябвяла да има ако е за включване и изключване.Ще съм ви благодарен ако ми покажете за какво е ключето.!!!!!

Редактирано от ranko57

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен вървеше с такова ключе и аз не разбрах за какво е. Но май го затрих някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правилно са ти казали за алармата. Иначе нали не очакваш да с а я сложили на супер видно място - понаведи се , поразгледай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да имаш секретни болтове на джантите или на резервната гума? И мойто ключе за тях е малко и там стои. :blink:

Редактирано от HondaExplorer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам ,навеждам се,и не виждам никъде нищо.Лягах и под бушоните даже.Нищо.Ееее.Смешно,да са за джанти и рез.гума.Това е ключе като от катинарче.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива ключета има и за заключване на багажника на покрива. Или пък капака на резервната гума. Или пък "бастун" на волана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-често изключване на италианска аларма...сервизния пин суич както му викат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да имаш секретни болтове на джантите или на резервната гума? И мойто ключе за тях е малко и там стои. :blink:

Ееее.Смешно,да са за джанти и рез.гума.Това е ключе като от катинарче.
Не се бъзикам колега, нямам предвид тръбни ключове или тресчотка. Моя ключ за секретните гайки, по-точно за тръбните секрети които ги покриват е точно 2-3см дълъг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или е за теглича ако имаш такъв и е оригинален

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен,когато не е поставен теглича на колата не може да се извади ключето от ключалката.... :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или е за теглича ако имаш такъв и е оригинален

Нямам теглич,нямам аларма.И не доумявам.И продавачите не знаеха.А може би е имало.???Виждам че десния калник и задната врата са пребоядисвани,Но не е проблем.Направени са добре.Да не би да е имало теглич???Или кутия за рез.гума.Защото нямаше.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвори си предния капак,намери сирената на уж заводската аларма,за която почти никой не дава дистанционно(особено италианците и ние си мислим,че няма аларма,и разбираме,че е имала някога едва когато отидем да си сложим такава) и пробвай да го пъхнеш.Ако е от там,това е ключ за автономното захранване вкл/изкл на сиренатаПубликувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам сирена никъде.Няма аларма.Даже и мигачите не мигат когато заключвам и изключвам джибчето от дистационното.Може ли да бъде някъде под корите на калника.На дистационното има 3 бутончета.За заключване,отключване и за задната врата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах,голяма драма стана.Я пусни една снимка да го видим,че все сме виждали разни бъзикни,може да го познаем..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

100% ключе за алармата,имам го същото.

Добре.И така да е..Но къде е алармата???;) Редактирано от ranko57

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found