ranko57 1 #1 Публикувано 13 Август, 2012 (Редактирано) Колеги и приятелчета от Форума.Искам да питам знаещите.Купих май месец Хонда ЦРВ....Има едно малко ключе към контактния ключ.Все още се чудя за какво е.Не ми обясниха в автокъщата..Някой знае ли.Чета по форумите,че е за алармата.Но не виждам къде е кутиятя.А би трябвяла да има ако е за включване и изключване.Ще съм ви благодарен ако ми покажете за какво е ключето.!!!!! Редактирано 13 Август, 2012 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_ni 0 #2 Отговорено 13 Август, 2012 И при мен вървеше с такова ключе и аз не разбрах за какво е. Но май го затрих някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SilverCivic 47 #3 Отговорено 14 Август, 2012 Правилно са ти казали за алармата. Иначе нали не очакваш да с а я сложили на супер видно място - понаведи се , поразгледай! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #4 Отговорено 14 Август, 2012 (Редактирано) Да не би да имаш секретни болтове на джантите или на резервната гума? И мойто ключе за тях е малко и там стои. Редактирано 14 Август, 2012 от HondaExplorer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #5 Отговорено 14 Август, 2012 Гледам ,навеждам се,и не виждам никъде нищо.Лягах и под бушоните даже.Нищо.Ееее.Смешно,да са за джанти и рез.гума.Това е ключе като от катинарче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1550 #6 Отговорено 14 Август, 2012 Такива ключета има и за заключване на багажника на покрива. Или пък капака на резервната гума. Или пък "бастун" на волана. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #7 Отговорено 14 Август, 2012 Най-често изключване на италианска аларма...сервизния пин суич както му викат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #8 Отговорено 14 Август, 2012 Да не би да имаш секретни болтове на джантите или на резервната гума? И мойто ключе за тях е малко и там стои. Ееее.Смешно,да са за джанти и рез.гума.Това е ключе като от катинарче.Не се бъзикам колега, нямам предвид тръбни ключове или тресчотка. Моя ключ за секретните гайки, по-точно за тръбните секрети които ги покриват е точно 2-3см дълъг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didodi 1 #9 Отговорено 23 Август, 2012 Или е за теглича ако имаш такъв и е оригинален Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #10 Отговорено 23 Август, 2012 При мен,когато не е поставен теглича на колата не може да се извади ключето от ключалката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #11 Отговорено 24 Август, 2012 Или е за теглича ако имаш такъв и е оригиналенНямам теглич,нямам аларма.И не доумявам.И продавачите не знаеха.А може би е имало.???Виждам че десния калник и задната врата са пребоядисвани,Но не е проблем.Направени са добре.Да не би да е имало теглич???Или кутия за рез.гума.Защото нямаше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
longfinmako 14 #12 Отговорено 24 Август, 2012 Отвори си предния капак,намери сирената на уж заводската аларма,за която почти никой не дава дистанционно(особено италианците и ние си мислим,че няма аларма,и разбираме,че е имала някога едва когато отидем да си сложим такава) и пробвай да го пъхнеш.Ако е от там,това е ключ за автономното захранване вкл/изкл на сирената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #13 Отговорено 26 Август, 2012 Не виждам сирена никъде.Няма аларма.Даже и мигачите не мигат когато заключвам и изключвам джибчето от дистационното.Може ли да бъде някъде под корите на калника.На дистационното има 3 бутончета.За заключване,отключване и за задната врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 26 Август, 2012 Хахах,голяма драма стана.Я пусни една снимка да го видим,че все сме виждали разни бъзикни,може да го познаем.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Simonito 0 #15 Отговорено 6 Септември, 2012 100% ключе за алармата,имам го същото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ranko57 1 #16 Отговорено 12 Септември, 2012 (Редактирано) 100% ключе за алармата,имам го същото.Добре.И така да е..Но къде е алармата??? Редактирано 12 Септември, 2012 от ranko57 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове