batkosio 15 #1 Публикувано 30 Юли, 2012 На 28.07 около полунощ пуснах 2 Прелюда за продажба в горепосочения раздел (автомобилите са мои, имам още една тема в Купува-продава, общо 3), с всички изискуеми (и публикувани) реквизити, и на 29 сутринта вече ги нямаше. Зашо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ALFADEMON 0 #2 Отговорено 30 Юли, 2012 (Редактирано) Как що?Треа си цакаш Редактирано 31 Юли, 2012 от Dragi4 Не цитирайте предходното мнение 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 31 Юли, 2012 на бас ,че предтекста ще е ,че вече са ти много и си търговец и си за платени обяви и '"тряа си цакаш" 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 31 Юли, 2012 Готина анкета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #5 Отговорено 31 Юли, 2012 И аз бях пуснал разни теми и винаги съм гледал да не надвишавам 3 активни теми и съм спазвал всички изисквания до деня в който не ме набедиха за търговец на едро! Бях пуснал някой афтърмаркет неща за Хонда които не ми вършеха работа вече ... и нямах проблеми, но когато пуснах разни OEM работи от мои Хонди веднага ми теглиха ножа и съм баннат от Купува и Продава! Явно като продаваш Хондовски части и някой хора те виждат като конкуренция, а в крайна сметка този форум е създаден само и единствено с търговска цел ... нали не си мислите че, е за Хонда феновете, общото благо, за да си помагаме и всякакви такива глупости!? Ако трябва да бъдем честни и другите Хонда форуми са пак за да, служат за нечий интереси, но все пак живеем в България и тука така стоят нещата в абсолютно всякаква сфера! 7 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #6 Отговорено 31 Юли, 2012 (Редактирано) И защо изтрихте темите на човека?Не сме в соц-лагера вече,може да притежава купува и продава колкото си иска коли.Не виждам на кого пречи това,щом спазва правилото за 3 активни обяви. Редактирано 31 Юли, 2012 от nightfighter 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #7 Отговорено 1 Август, 2012 С прости думички на разбираем език ще Ви припомня някои факти от близкото минало.2009-та година 10 тина човека от тогавашния Управителен съвет(каквото и да е означавало това) се събраха и решиха,че хората които се занимаваме с Търгашество на Хонда части сме започнали да трупаме несметни богатства е редно да плащаме някакви пари!Беше пусната и тема във форума за да се види мнението на всички пишещи тук.Решено беше,със Стамен не сме роптали против това.Споменавам Стамен и мен ,защото по него време ние бяхме официалните търгаши,резачи на глави и тем подобни тъпотии които се чуваха по наш адрес,които официално продавахме тук.Добре обаче имаше и още доста хора които си тъггуваха с авточасти в различен мащаб.За да продължим да плащаме по 100 лв на месец с него имахме условия повечето търговци под прикритие да започнат да си заплащат таксата или да бъдат спряни от правото да продават!Търговията си е търговия,дали вкарваш 2-3 коли на година от Англия и видиш ли те не ти харесват и ги пускаш за продажба цели или на части,дали завърташ 10-тина комплекта джанти,дали купуваш от Ибей части на далавера и ги препродаваш тук......надявам се схващате какво пиша...Ще довърша поста по късно,че е време за работа станало! 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM as Fuck 15 #8 Отговорено 1 Август, 2012 И пак не виждам смисъла ... На месец имаш право на 3-обяви колегата си е спазил изискванията , как ще му ги триете ..... Пък и вие шефчета , администратори , админи вие сте решили да може да се поства по 3 теми на месец защо ако през месец примерно някои пуска теми ще мине към търговец на едро има си хонди пуска си части ... Ако иска да има повече от 3 теми тогава да си плаща , аз бях объркал и пуснах 4 теми , закоето благодаря на "chris_barnes" и той ги преправи и ми станаха 3 но от цялата РАБОТА ние потребителите сме пре*баните , а вие изкарвате пари за нищо ! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #9 Отговорено 1 Август, 2012 Никъде в правилата не пише , че можеш на месец да постваш три теми , а че имаш право на три теми само !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #10 Отговорено 1 Август, 2012 Косьо, дай им 50лв да мирясат. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #11 Отговорено 1 Август, 2012 Колегата е спазил правилата на форума!Като са неизгодни за ,,управителния съвет" вземете и ги променете,но не е редно в публичен форум да налагате субективни правила в зависимост от това какво е мнението ви за дадения потребител. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #12 Отговорено 1 Август, 2012 Търговията си е търговия,дали вкарваш 2-3 коли на година от Англия и видиш ли те не ти харесват и ги пускаш за продажба цели или на части,дали завърташ 10-тина комплекта джанти,дали купуваш от Ибей части на далавера и ги препродаваш тук......надявам се схващате какво пиша... По твоята логига целия раздел ,,продава" трябва да е платен,понеже търговията си е търговия както казваш! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #13 Отговорено 1 Август, 2012 Никъде в правилата не пише , че можеш на месец да постваш три теми , а че имаш право на три теми само !!! Някой май не знае правилата на форума, който управлява или ги тълкува изключително странно. Извадка от правилата: За всички Купува/Продава форуми: При какви случаи се заключват/изтриват/преместват теми в раздела: т.8 - Всеки потребител има право на 3 теми на месец! 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #14 Отговорено 1 Август, 2012 Вие недоволни ли си е будите сутрин или така сте родени? Когато някой почва да продава повече всички от тези тук които роптаете че са ви трити теми пускате доклади. Когато ваша тема я няма, защо я няма? Я по спокойно! И прочетете пак правилата! Там пише какво се прави с такива теми! Не случайно има модераторски екип и група от него която се занимава САМО с раздела за покупко-продажби! Може да питате всеки от тази група. Такива теми тук повече няма да се толерират. Защо ли? Ами защото като сте се регистрирали сте се съгласили с правилата, сега ги спазвайте. Беше ви скъпо по 50 и 100 лева на месец, сега има за 20 лева и пак ви отърва. Да ви попитам защо? Ако някой има нещо да пита по тази тема или други такива моля да се обърне към мен. За всяка следващата такава тема и/или мнение ще ви се отнемат по 13 контролни точки. Очаквам вашите въпроси! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #15 Отговорено 1 Август, 2012 Колегата е спазил правилата на форума!Като са неизгодни за ,,управителния съвет" вземете и ги променете,но не е редно в публичен форум да налагате субективни правила в зависимост от това какво е мнението ви за дадения потребител.Спазил ги е да, някой да твърди обратното ???? А?Нищо няма да се променя колега.От къде знаеш какво ми е мнението за Косьо...Казвам ти го за да не се чудиш повече адвокате...Косьо е смятан за търговец и като такъв вчера на лично му писах какви са възможностите.ОК? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #16 Отговорено 1 Август, 2012 За всяка следващата такава тема и/или мнение ще ви се отнемат по 13 контролни точки.А как се възстановяват? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #17 Отговорено 1 Август, 2012 Така като чета по-добре да го затваряте тоя форум,че всички да мирясат 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #18 Отговорено 1 Август, 2012 Колегата е спазил правилата на форума!Като са неизгодни за ,,управителния съвет" вземете и ги променете,но не е редно в публичен форум да налагате субективни правила в зависимост от това какво е мнението ви за дадения потребител.Спазил ги е да, някой да твърди обратното ???? А?Нищо няма да се променя колега.От къде знаеш какво ми е мнението за Косьо...Казвам ти го за да не се чудиш повече адвокате...Косьо е смятан за търговец и като такъв вчера на лично му писах какви са възможностите.ОК?Нервиш се нещо!Защо?Задал съм неудобен въпрос?О,извинявай!Че ме смяташ за адвокат си е комплимент,мерси,жалко че в действителност не съм С прости думи отговора на модераторския екип по темата е:Защото АЗ така реших понеже са ми дали права на модератор и мога да го направя,а пък вие прахоляка да се ...............!!!Наистина няма смисъл от повече подобни теми и въпроси 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #19 Отговорено 2 Август, 2012 На следващите избори гласувай за друг модератор в търговския раздел,до тогава си тълкувай ситуацията както ти е изгодно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #20 Отговорено 2 Август, 2012 За всяка следващата такава тема и/или мнение ще ви се отнемат по 13 контролни точки.А как се възстановяват? По давност, в ЗДП пише две години без нарушения.За мирясване ще има, просто малко и нередовни са наказанията, което са си камъни в нашата градина. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #21 Отговорено 2 Август, 2012 Що се хабите излишно? Малко ли са другите проблеми около нас, че да се товарим и още? Диалог трябва да има, не нападки, иначе как да стане...? Доколкото разбрах, такъв вече има м/у двете страни, не са малки да се разберат! Айде със здраве! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eldesa 6 #22 Отговорено 10 Декември, 2012 (Редактирано) />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/> Тук е било весело .Близо година не съм влизал и още толкова пак няма да вляза .Вземете ми всички точки />/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>/>Но мисля че човека си е пуснал темата по правилата .Изтриите ми и всички теми който съм побликувал.Точно такива ме отвратиха и спрях да посещавам този форум.Даи на някой власт И ЩЕ ВИДИШ КАКВО ПРЕСТАВЛЯВА.ТОЛКОВА МНОГО ИЗКАЗВАНИЯ СРЕЩУ ЦЕНЗУРАТА КОЯТО НАЛАГАТЕ ИМА ,ЧЕ ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕТЕ И ПОМИСЛТЕ ДАЛИ ВИЕ НЕ БЪРКАТЕ НЕЩО ИЛИ СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИ Редактирано 10 Декември, 2012 от eldesa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #23 Отговорено 10 Декември, 2012 А ти колега, след година отрицание, влезе и изрови тази прашасяла тема за да кажеш това ли? На база на какво искаш да ти ги "вземем точките", да трием темите ти и т.н.? Виж, мисля че с това отношение и нагласа, каквото и да правим никога няма да има мир. П.П: Отговора ти го чакам догодина декември месец както сам си написал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d.pavlovq 80 #24 Отговорено 11 Декември, 2012 Колеги, и двете страни си имат доводи, но както ние трябва да четем правилата(Общите условия, които потвърждаваме, най-често без да ги четем, защото не се регистрираме, ей така за кеф, а имаме нужда от някаква помощ), така Вие като екип на сайта, трябва обосновано да ги прилагате, защото да си модератор/администратор не е нещо хубаво и приятно, а е допълнително задължение.Мисля, че и двете страни имат вина.Отношенията на екипа не са коректни(лично никого не обвинявам), айде правила си има, Вие само с правилата сте се захванали, обаче ако отделите малко време за да разясните правилата по човешки начин на потребител, който не знае, той ще го оцени, и няма да Ви плюе и ще се радва, че среща човешко отношение, а и няма да си повтаря грешката.Бил съм модератор на форум, който е бил доста активен, когато беше онлайн и знам, че работата е еднотипна, но все пак трябва подход.Помислете си като какви бюрократи се проявявате и как не Ви е приятно с Вас да се отнасят като с някаква досада, когато си търсите правата в дадена институция и може да си промените отношението.И не на последно място нека бъдем преди всичко хора и да се отнасяме добре един с друг, не е лошо да не знаеш нещо, всеки понякога има нужна някой да го упъти. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #25 Отговорено 11 Декември, 2012 Опитай да напишеш това мнение във офроуд форума. Искам да ми кажеш после колко секунди го виждаше? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eldesa 6 #26 Отговорено 1 Ноември, 2013 А ти колега, след година отрицание, влезе и изрови тази прашасяла тема за да кажеш това ли? На база на какво искаш да ти ги "вземем точките", да трием темите ти и т.н.? Виж, мисля че с това отношение и нагласа, каквото и да правим никога няма да има мир. П.П: Отговора ти го чакам догодина декември месец както сам си написал Малко съм подранил ама нищо ,ще ме извиниш ,но искаш отговор ,а той е: Вие с вашите дребнави правила и показване на величие и безнаказаност опетнявате форума и му разваляте репутацията с дребнавите ви забележки и виждания за нарушени правила. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=89618&st=0&gopid=1057371834&&do=findComment&comment=1057371834 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=88718 да не посочвам и други такива простотии,И двете обяви са маловажни и в двете обяви всеки който иска може да се свържи с продавача или купувача на Л.С.Няма нужда от телефони и други средства за свързване,така е но не казвате вие и изтривате със задоволство темата(вместо на Л.С. да предупредите) та да покажете че имате някаква си власт и да ви питат хората защо ми е изтрита темата а вие гордо да казвате защото не е по нашите правила.Мислех че можеше да помислите относно действията ви и да избегнете тези писания и обяснения към членовете на форума като се сетите да им пишите на Л.С. ,ама явно ако им пишите на Л.С. няма да има къде да се изявявате ,а това сигурно ви бие по измисления авторитет даден ви от някой във ФОРУМА. П.П. ако има реплика отговор след година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #27 Отговорено 1 Ноември, 2013 Дребнавите ни забележки са написани черно на бяло, и ти, колега, си се съгласил с тях!! И за да не ти пиша ЛС, ти го казвам директно тук : 7.Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо (червен картон за спор със съдията). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #28 Отговорено 1 Ноември, 2013 Има десетки случаи които се разрешават с предупреждения чрез ЛС и разясняване на проблема 'тайно'. Разрешили сме много такива случаи с подобна тактика. Темите които възникват в този раздел са инцидентни, но незнайно как се превръщат в грандиозни, по начина по който ги описвате. Правилата за всички са еднакви! В България има обичай: никой да не тупа по рамото някой за направено добро дело, обаче ако стане дума за съсипване....с удоволствие го прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #29 Отговорено 2 Ноември, 2013 Почна да се стъмва рано и да ви остава излижна негативна енергия. Ще дам приятелски съвет на всички които сте "несправедливо наказани". Прочетете правилата. Съгласили сте се с тях когато сте се регистрирали. Само за един бърз пример. Пусни такава тема в оф роуд форума. И ми кажи какво е станало? (да ти кажа до сега никой се е опитал даже) Защото ние сме гадните лошите и нетолерантните. Тези които винаги ви обясняват "защо-съм-нарушил-правилата-и-сте-ми-изтрили-темата?". Това е защото сте свикнали да чувате репликата "И ся к'во правим?"? Е тук от никой няма да я чуете. Лек ден. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове