pelmel 7 #1 Публикувано 30 Юни, 2012 Здравейте съфорумници,Както вече се досещате искам да се присъединя към Фан клубътОт Варна съм и си търся 6-та генерация сивик 1.8 VTI Хечбек искам няколко съвета относно тази обява и дали изобщо да се занимавам с автокъщи(новвнос) или да търся от ръка от тука.Попаднах на една такава в един салон отидох да я видя.Доста е запазена не съм я карал още просто все още оглеждам само я поогледах.Според вас струва ли си тоя екземпляр за тея пари и как е с подръжкатаето обявата.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11338884737926398&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бобито 29 #2 Отговорено 30 Юни, 2012 Не знам дали този раздел е мястото за подобна тема, но ако имаш парите и ти трябва семейна бегачка скачай. Доста запазена изглежда на снимките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 30 Юни, 2012 Изглежда страхотно,с този мотор струва тези пари,и защо да не се занимаваш с нововнесени коли карани по истински пътища,с истински масла и гориво,или мислиш че спестяваш нещо? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #4 Отговорено 30 Юни, 2012 Благодаря за мненията наистина ми останаха очите като я видях а след като я карам сигурно ще се чувствам в космоса от 75 коня рено си...няма какво да го коментирам реното...xax...а относно мотора като я пробвам някави тънкости...приятели са ми казвали че трябва да варви доста тоя...доколкото знам това е B18C4 нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #5 Отговорено 30 Юни, 2012 (Редактирано) скачай в машината.изглежда страхотно.обслужването е около 400 лв. поне една компресия можеш да замериш преди да я платиш де.вти не се кара бавно :lol:b18c4-тоя мотор е луда мания човеко Редактирано 30 Юни, 2012 от dufosvti2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleks_Bachev 1 #6 Отговорено 30 Юни, 2012 Колата е невероятна!!! Аз лично съм имал удовоствието да карам такава и мога да кажа - е няма такова животно!!! Уникален автомобил от всякъде!!! Точно тази обява я следя и чаках да и падне цената..... :D , но едва ли!!! Тази автоборса имаха и преди този модел, само че сребрист и беше също така уникален!!! Взимай преди някой като мен да те е изпреварил!!! Поздрави!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #7 Отговорено 30 Юни, 2012 хубава колица, но само да те поправя това не е хечбек, а фастбек ... т.е. така наречената англичанка (идва от произведена в Англия) фестбек е с 5 врати както и аеродек също англичанка... хечбек и седан са едната с 3 другата с 4 врати и те са доста по различни от английската версия и са произведени в япония, а 2-вратите т.е. купета са произведени в САЩ Колата изглежда доста запазена ... оглеждай се за ражда най - вече и дали пуши от зад... мисля, че този двигател пускаше в-тека на около 5000 оборота удари му една първа и втора като го пробваш и така и и доколкото съм чувал най - често срещаните проблеми са висящ таван и дръшки на вратите Надявам се да съм ти бил полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #8 Отговорено 30 Юни, 2012 (Редактирано) Изглежда прекалено лачена за кола на 13 години... Двигателят е мит доста старателно, а багажника без емблеми не ми вдъхва доверие.. Напатих се от такива опънати коли от автокъщи и вече им нямам доверие. Пробвай я, но вземи някой който разбира що е то Хонда и я закарай в някой сервиз във Варна да я огледат хубаво. Във форума има колеги със сервизи. А и цената ми се струва висока, на фона на това че в мобиле има само още една по-скъпа то тая... ASR и ESP няма, бордови компютър също няма. Успех с покупката. Редактирано 30 Юни, 2012 от Ganchev 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IcoZL 52 #9 Отговорено 1 Юли, 2012 Отивайте на място колега, с някой който разбира от коли.Инче на снимките изглежда добре колицата . Тука ще се наслушаш на съчинения по картинка, ама файда никаква. А пък парите , дали са малко или много е относително понятие. Дано си късметлия да се намажеш с този истински автомобил!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #10 Отговорено 1 Юли, 2012 парите винаги са много отиди с някой от фенклуба който е в час направете 1диагностика на сходимостта( 5лв) един елкон (25) и ти си човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trifon.trifonov 61 #11 Отговорено 1 Юли, 2012 И аз както колегата Aleks_Bachev я гледам тази кола от известно време и тайничко се надявах цената да падне малко Колега направи и едно тестово каране... пусни конете да бягат и ако ти хареса, я вземай Колата изглежда много добре... няма да е лошо да ударите един добър пазарлък с продавача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #12 Отговорено 1 Юли, 2012 Колега, за самата кола според мен вообще не трябва да се чудиш. Аз карам нещо подобно, За мен това е най-добрата комбинация от 2-та свята, кола с много потентен мотор, фул екстри за модела, добра возия и достатъчно място за возене на хора и багаж. Слабите места на Англичанката са всеизвестни, никак не са много и всичките са лесно отстраними. Гледай състоянието на самата бройка, бутай цената и я взимай. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #13 Отговорено 1 Юли, 2012 (Редактирано) Благодаря ви за мненията...мисля че имам пълното право като отида до някой сервиз да я видят компресията и един елкон да не стават разправии само да почнат тя няма номера или не може..както имат смелоста в повечето пъри..все пак има 5 сервиза на около 300 метра от къщата...няма да я взема ако не я закарам да я видят.А относно разхода някой да ми каже в какви граници се върти...имайте предвит,ще се кара и нормално ...чудя се едно газово ако и сложа после то ще е още 700-800лв..Как мислите? Редактирано 1 Юли, 2012 от pelmel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #14 Отговорено 1 Юли, 2012 VTI и газ ?????????????? Но ти си знаеш!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cookie Monsta 34 #15 Отговорено 1 Юли, 2012 Колега ако бях на твое място, НИКОГА не бих сложил " гъз " на това зверче. Не мога да кажа колко ще е разхода, но не си мисли че е нещо фрапантно. Караш ли си я нормално, ще си на кон. Речеш ли да настъпиш " ЗВЕРУ " пак не много голям разход, а адска мощ под капака. А и от друга страна това си е VTI. Двете думички VTI и ГАЗ просто не трябва да са в едно изречение. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimiter 106 #16 Отговорено 1 Юли, 2012 Аз пък те подкрепям за газта! Всеки лев за бензин в това ни положение си е чисто дарение кум Лук...Те хората Х5-ци и S-класи газифицират, пък за 6к кола да жалим. Пък ако джамбазите ти реват за сервиза и това, че нямала регистрация, им предложи да си платиш за платформа и пак си я прегледай. Ако и тогава започнат да ти правят парчета си тръгвай!Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #17 Отговорено 1 Юли, 2012 ще ми се да ти кажа да не слагаш gas,но ще е тъпо.кво като е вти.що да не върви наполовина по ефтино.като искаш ръчка,спираш крана на гaста и си караш на бентц.а някои газови (фобос например) имат спортен режим и ако са добре настроени вървят по добре от колкото на бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #18 Отговорено 2 Юли, 2012 И да "убиеш" 10 тина коня на газ голям праз, ся дали ще е 160 или 150 все тая, щом няма да ходиш по състезания с нея кво лошо има да си спестяваш половината пари от бензина. Ти тея чорбаджии с бегачките не ги гледаи, за тях газта е мърсна дума, ама гъз знае 2 и 200 Покараи я на бензин и сам ще си прецениш можеш ли да я издържаш, 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #19 Отговорено 2 Юли, 2012 (Редактирано) И кво като и сложи газ? Ще кара двойно по-евтино или двойно повече, както иска да си го смята колегата. При цена от 1.13 газ и 2.47 за бензин кое ще му е по-изгодно, а? 24-25лв на 100 градско бензин (и това ако се спре на 10л, а не вярвам) или 11-12 лева на 100 градско газ? Колега, слагай си газово и си ти. Дано да е читава колицата и да нямаш проблеми с нея. Редактирано 2 Юли, 2012 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 2 Юли, 2012 (Редактирано) Колата е наистина запазена пона на снимките, а относно газта слагай само газов инжекцион Редактирано 2 Юли, 2012 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #21 Отговорено 2 Юли, 2012 Не съм фен на англичанките, но тази определено изглежда много добре.А и е с мотор мечта.Ако е читава,колега хич не му мисли.Ходи я гледай в сервиз и ако всичко е ОК, очаквам скоро да се похвалиш,като притежател на VTI! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #22 Отговорено 2 Юли, 2012 (Редактирано) На тази кола и аз и бях хвърлил око, но така и не можах да се реша да отида да я видя, както и да е, по въпроса за разхода, при спокойно каране извънградско (120-130) такава кола ми даде разход между 7,5-и 8,2 литра бензин това го засичах за 3000 км от пълно до почти празно и пак, в колата бяхме двама души и багаж до главите ни, градско нямам наблюдения.А да и да не забравя гас задължително даже и К24 Акорд, пак ще е на гас, стига да се намери читав майстор, но това при мен Поздрави Редактирано 2 Юли, 2012 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #23 Отговорено 3 Юли, 2012 мхм ами да силно се надявам да е добре колата като я заведа в сервиз но преди малко се връщам ходих да я погледна пак имаше друго момче което беше там и забелязах нещо предния прозорец годината му е 8 а на другите прозорци всичките е 7...а в обявата пише 99г.?? какво може да значи тва.Да не би да се е такраляла някаде или може би с предния джам нещо се е случило... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #24 Отговорено 3 Юли, 2012 Ти докато се чудиш някой ще я отнесе А за предното стъкло..може да е било начукано от камъчета да не е минала преглед и да е сменено На много от колите които вкарвам от Англия предните стъкла не са оригинални.Стига търси под вола теле ами отивай при колата,отсреща е сервиза на колегата Miyamoto.Ако трябва си говорете с него той да я погледне! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #25 Отговорено 3 Юли, 2012 Колата хареса ли ти?Ако ти е харесала скачай и се кефиБез кусури само от магазина 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pelmel 7 #26 Отговорено 18 Юли, 2012 Здравейте колегиДнес ходих вече да се пазаря за колата хареса ми много.Единствения кусур беше че имаше на едната врата удряно от друга врата като я е отварял и единия калник на веждата има леко одраскано.Иначе мотора не беше пален скоро (пипнах го беше студен) запали на втория въртел..оборотите се държаха адекватно за студен двигател вдигна ги до 1500-1600.След 3-4 мин си паднаха и заспаха на 900.При форсиране си поемаше адекватно оборити.Не пушише отзад.Човека ми каза няма проблем отиваме да я видим на сервиз.Ще отивам след няколко часа защото беше зает канала.Ще я проверя сходимост и елкон и дано да имам касмет ще пиша по късно какво е станало Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове