ceco_accord 6687 #3841 Posted June 9 https://www.facebook.com/share/r/1DXe9RhZ4H/ Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3842 Posted June 15 Има си проблеми младежа - ментални. Share this post Link to post Share on other sites
Drone 796 #3843 Posted June 15 Цецо сам ли си пишеш То беше ясно, че нещо такова ще стане с 2та макларъна. Само не разбрах каква беше тая тъпотия на Ръсел да бие спирачки като гламав зад safety car-a ? 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3844 Posted June 16 И сам войнът е войн. Тоя Джордж така и не почнах да го харесвам, особено кат взе да прави стари подли номерца. Ама па новият Кими е "Нова надежда". А в МакЛарън си тлее, да видим кога ще пламне. Share this post Link to post Share on other sites
Drone 796 #3845 Posted June 23 Не знам изобщо как има фенове тоя Ръсел, страшно противен и арогантен англичанин. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3846 Posted June 28 На 15.06.2025 г. at 23:56, Drone написа: Цецо сам ли си пишеш... Мога - пиша. Дали има смисъл за някой друг - той си решава. Ама, на - случват се разни работи, а и други очаквам. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3847 Posted June 29 Вчера с малко късмет бе на подиума, дано и днес така! Но късметът не адва сам - требе шанс да му даде. 20 точки разлика не са Камара. Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 209 #3848 Posted June 29 Браво на момчето, напълно заслужена победа и е само на точка зад лидера. Share this post Link to post Share on other sites
simo vtecman 209 #3849 Posted June 29 Много жалко, много ме е яд за момчето. Отнеха му победата. Share this post Link to post Share on other sites
DAN_DAN 698 #3850 Posted June 29 Много жалко наистина и то заради някаква износена планка с 0.3 мм. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3851 Posted June 30 (edited) Мдааа, "язък за барута". FIA удари пълно фиаско, ама наший ЛЕВ скорост и умения има. Дано напредне в оставащите 4 старта и им натрие носовете! Edited June 30 by ceco_accord Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3852 Posted Saturday at 09:38 AM Пръв в квалификацията вчера, ама днес в спринта - малшанс. https://www.vbox7.com/play:d3a51c96f2&start=4 Бахтознекадърник - там му е мястото - извън пистата! Чакаме утрешното ГранПри и дано изкласи, та чуем пак Мила родино ... ! Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3853 Posted Saturday at 03:17 PM БрАос Макси! Покажи им и утре, че на Хонда и задкормилното устройство помага. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3854 Posted Sunday at 09:40 AM (edited) F3 Британски климат и грешната му прогноза за Никола. Нищо не му донесоха, а можеше. Има нещо гнило май в Кампус? Боя с мокри, а Цолов със сликове. А що не бяха обратно? Edited Sunday at 07:39 PM by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3855 Posted Sunday at 06:01 PM F1 Един губи от глупост, от нея печели втори, а особено тритият - крайно време бе за Хулкенберг. Абее, тъп, ама остросюжетен уикенд. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 6687 #3856 Posted yesterday at 12:08 PM (edited) Ти да видиш! РедБул са уволнили Кристиян Хорнер - веднага. Имал договор до 2030-та. Явно въпреки неустойките чашата с нещо е преляла. Макс е бесен, но докторът Марко и собствениците на отбора са били ЗА. Явно едноличната му власт не се е понравила на някои, а и резултатите този сезон не са ахти. https://clubs1.bg/news/ot-red-bul-ne-posochili-na-horner-nikakva-prichina-za-osvobozhdavaneto-mu/ Edited yesterday at 12:17 PM by ceco_accord 1 Share this post Link to post Share on other sites