Митко Йотов 1233 #3681 Отговорено 23 Септември Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3682 Отговорено 2 Октомври https://www.facebook.com/share/r/ijqD2yAZ5JfQP36v/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3683 Отговорено 19 Октомври (Редактирано) Бровос на Фераритата - мъжко и спордсменско. Назад нещо има суматоха, а 1 тема няма да заЧеквам, че ме е яд. Харесва ми обаче идеята на Хонда, да въдворят Юки в РедБул. А те явно живват - Макс пръв и перфектен, макар Ландо да му се беше лепнал по едно време, но накрая па - като влах на Дунава. Редактирано 19 Октомври от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3684 Отговорено 20 Октомври (Редактирано) На Макларън му махнаха с неохота фалшивите крила, че много се раздуха пресата и всичко си дойде на мястото. Как ще върнат точките които откраднаха най вече на Ферари и МБ. Когато те мързи да работиш не значи, че трябва да крадеш, и не не стана по интересно а чакахме истината да вазтържествува с изключение на няколко олигофренчета. Редактирано 20 Октомври от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3685 Отговорено 20 Октомври То и в Q3 Норис извади късмет с провалената обиколка на Макс, но язък за Ръсел. Битка пак ще има довечера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3686 Отговорено 20 Октомври Как се "обръща палачинката" и от цвят папая, става червена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #3687 Отговорено 21 Октомври (Редактирано) Двойна победа за любимият ми отбор, какво по хубаво от това, би казала комшийката ми. Редактирано 21 Октомври от vespa 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3688 Отговорено 26 Октомври Ухаа, Уилямс връщат шампионските цветове от края на миналия век! Айде - на хаирлия да им са! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3689 Отговорено 26 Октомври Ние благодарим за пожеланието. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3690 Отговорено 28 Октомври Офф, снощи беше яко и най-сетне Максималния питбул го "упапаха" с 20 сек. наказание, а не беше бълха, щот стигна само до 6-то място. А 2-теФери-та пак на подиума. Още нищо не е решено в тазгодишният шампионат. Либърти скачат от радост за хляба (и салама), а публиката има своите зрелища и съспенс. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3691 Отговорено 2 Ноември Спринта на косъм, ама ся за 1 точка повече... Но и половин е решавала шампионска титла. Утре - new day & long race. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3692 Отговорено 2 Ноември Оо, то не били 2, а повече. Как се "обръща палачинката" иии ... "от осанна, до разпни го". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3693 Отговорено 2 Ноември Пансион за девици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3694 Отговорено 3 Ноември (Редактирано) Правят всичко възможно да подпират Макларън включително Момчил (сигурно е с оранжеви чорапи). "Много баби хилаво бебе". Имам чувството, че на пилотите на Уилямс са им казали "здрав болид да не връщат", добри изпълнители (работници) мечта за всяка фирма. А онази "Енчилада" пак се осира, пази гумите ще си ги носи в къщи. Редактирано 3 Ноември от Митко Йотов 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3695 Отговорено 3 Ноември МалкитеЛарънчета са на мода сега, нооо ... ... А денят е на Алпин! Друго си е да си с ново ДВГ и Хонда заслужават поне пилотска титла с днешното представление на най-мразения и ежесекундно дебнатия от рейс контрола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3696 Отговорено 3 Ноември Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3697 Отговорено 6 Ноември (Редактирано) https://www.facebook.com/reel/533259919487596 Редактирано 6 Ноември от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6011 #3698 Отговорено 6 Ноември А наш Никола преминава в академията на РедБул. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #3699 Отговорено неделя в 18:34 (Редактирано) Франко Колапинто до Ред Бул потвърдено Взеха ми пилота. Редактирано неделя в 18:34 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове