tisho92 7 #1 Публикувано 5 Март, 2012 Здравейте колеги, искам да ви попитам, някои пробвал ли е тези филтри.Един приятел ми го препоръча и се чудя дали найстина са толкова добри. Ако някои си е купувал такъв филтър, нека сподели какви впечатление има :)http://www.simota.com/SIMOTA e един от най-изявените производители на спортни филтри. Предлагат богата гама от продукти от: панелни спортни филтри, конусни спортни филтри, цялостни ръчно изработени интейк системи, преходници, маркучи, фланци, почистващи комплекти и други. Спортните филтри на симота повишават мощността на двигателя и понижават разхода на гориво. Фабричната им гаранция е 1 000 000 км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #2 Отговорено 5 Март, 2012 Мой познат кара с панелен спортен филтър симота ( колата е Opel Astra OPC ) и е доста доволен ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #3 Отговорено 5 Март, 2012 Много ги хвалят тези филтри и се чудя какво да правя, а пък и цената им е нормална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 5 Март, 2012 какво имаш предвид с "нормална" 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #5 Отговорено 6 Март, 2012 Имам предвид, че не са много скъпи.... 40-50 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #6 Отговорено 6 Март, 2012 Карах Прелюда с такъв и съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 6 Март, 2012 Къде в Бг се предлагат такива? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #8 Отговорено 6 Март, 2012 тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #9 Отговорено 6 Март, 2012 само панелни са в тоя сайт 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #10 Отговорено 6 Март, 2012 Според мен панелните спортни филтри са по-полезни от конусите. Тъйкато е затворен в кутия, филтъра смуче въздух само студен от отвора при кълника. А конусите са на открито в коша и засмукват топлия въздух от двигателя. Поправете ме ако греша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #11 Отговорено 7 Март, 2012 (Редактирано) И естествено за Акорд филтър на Simota не намерих.Явно ще трябва да си карам само с италиански обикновен филтър поради липса на друг.Егати случая... Редактирано 7 Март, 2012 от велизар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #12 Отговорено 12 Март, 2012 След кратко доуточнение по телефона с колегата Proparts, вече закичих колата с панелен филтър доста изгодно! Нямам още впечатления откъм вървеж и разход. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #13 Отговорено 19 Април, 2012 Колега кажи доволен ли си от филтъра, че и аз мисля един такъв да си поръчам.Едва ли ще литне колата, но усети ли някаква разлика във вървене,икономия или звук.За Д14-ка има ли предполагам, тея за Д15 са същите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jdm_ 2 #14 Отговорено 19 Април, 2012 И аз ще изчакам колега да каже, че още не съм си поръчал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moonkey 140 #15 Отговорено 22 Април, 2012 И аз сложих такъв,за сега съм доволен.Определено има разлика от хартиения,но не очаквайте нещо кой знае какво,даже почти нищо не се разбира.Като караш можеби,каточели мааалко по пъргава стана може и на внушение да е ама като се замерих 2-3 пъти на един и същи път бях с няколко стотни по бърз.Със хартиения филтър,койти е на около 2 месеца,чист е си правех заводските данни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #16 Отговорено 22 Април, 2012 Ами честно казано не съм усетил някаква разлика, може би във високите е малко по жива ( или си внушавам) и лееко звукът се промени . Е не съм и учаквал някакви чудеса от едни филтърче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kofeto_civik 0 #17 Отговорено 25 Юни, 2016 братлета някой може ли да ми намери панелен спортен филтър симота за хонда сивик 7-ма ген. 01-05 1.6/110сс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #18 Отговорено 25 Юни, 2016 У нас - едва ли (може и да греша де). По-голям успех би имал, ако потърсиш в чужбина. Така, както си го написал, не става ясно дали търсиш филтър за хетчбек или купе/седан. Предполагам си с хетчбек. Ето списък с филтрите на страницата на производителя. За твоята (ако е хетчбек) би трябвало да е OH-014. Това е замяна на оригиналния ти 17220-PLD-000 (ако си купе/седан е 17220-PLC-000/17220-PLC-Y00/17220-PLC-505 и SIMOTA-та е OH-003). На ebay.de има по 30 евро (SIMOTA SPORTLUFTFILTER HONDA CIVIC VII 3+5-TÜRER 1.4i 1.6i BJ 02/01-01/06) и ако ти се занимава може да поръчаш с безплатна доставка до някоя от многото фирми, които карат стоки от Германия за България (Габко, Габиели и др. там подобни, да не ги изброявам сега всички). Доставката ще е нещо от сорта на 3 лв./кг., което в твоя случай ще е 3 лв., защото това не тежи кой знае колко. Предполагам знаеш, че тези филтри трябва да се перат и смазват от време на време. Подобен комплект има най-долу на тази обява, която съм ти посочил, но това се продава отделно. За повече подробности се свържи с продавача. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #19 Отговорено 25 Юни, 2016 Виж тук има ли го твоят филтър:http://proparts.bg/category/632/honda.html?page=1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kofeto_civik 0 #20 Отговорено 2 Юли, 2016 мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове