Jump to content

vladkoD13

Фен
  • Мнения

    133
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно vladkoD13

  • Ранг
    Пустиняк
  • Рожден ден 17.04.1988

Profile Information

  • Кара
    Honda D13B2
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Vratza
  • Интереси
    HONDA :)

Contact Methods

  • Skype
    ivovii

Последни посетители

2252 профилни разглеждания
  1. След това редите 3-та и 4-та скорост от ЦРХ и 13-та върви на змей Фене, Д15-та от Враца на която направи карбовете, сега е с такива редени скорости и върви много добре за класа си .
  2. Ако спортния филтър е конусовиден, го смени с панелен такъв за карбуратор.
  3. Да оточня, ако фена не ме е разбрал. В блок Д13 и глава Д13, ще сложа колянов вал с биелите от Д15, разпределителен вал от Д15 и буталата от Д13. Така хем, ще стане 1.5 л., хем горивната камера, ще е по-малка от Д15 сток. Поправетеме ако греша
  4. Те тиквите не са ли еднакви? Разликата от Д13 и д15 е хода на буталото. Аз като сложа вала и биелите на 15-та на гърбавите бутала, мисля че ще направя по-малка горивна камера, от колкото Д15 сток. Просветлиме, че не съм от разбирачите П.П. Мисля да портна смукателя на карбуратора. Но не съм сигурен.
  5. Като хванеш врътката с дясната ръка, въртиш в тази посока в която си завиваш капачката на шишето от водата По-просто няма как да ти го обясна.
  6. Обем и сгъстяване, защото ще ползвам Д13 бутала.
  7. В близкия 1 месец, ще направя същата операция. В блока на Д13, ще сложа карантиите на Д15. Надявам се карбуратора да смогне с пълненето, ако ли не, портване.
  8. Точно зад смукателя на карбуратора има една черна врътка. Тя е за регулиране на дросела, поне така съм чул. Врътваш я съвсем леко на дясно и оборотите на празния ход се вдигат. Тъйкато нямаш оборотомер, внимавай колко го въртиш.
  9. Глобите се получават до 1 месец след заснетото нарушение. Плащате до 14 дневен срок и глобата е с 30% намалена. Като си го вземете, то си пише вътре всичко
  10. Когато е загряла до 90 градуса, дори и да отвориш парното и пуснеш вентилатора, няма да се отрази много. Веднага след това ще си възвърне градусите обратно.
  11. Ако си намериш и колянов вал от д15 ще е още по-добре. Ще вдигнеш кобатурата, но кой ще разбере на блока си пише д13 Ще стане сгъстена д15, заради гърбавите бутала. В момента аз ще започна с тия подобрения на моята д13.
  12. Дори и да стане на административно наказание, ако две години никой не ви принуди да си го платите то губи давност. Това не важи за директно написаните актове и взимането на талона. Тогава то важи докато сте жив
  13. За 100 лв. освен да си смениш генерацията и колектор от д16, за друго не се сещам. То за 100лв. почти нищо не може да се направи.
  14. Провери си поплавъка. Ако той си е наред, провери си таблото. По-разбиращите да ти кажат кое по-точно да провериш по таблото.
  15. Според мен панелните спортни филтри са по-полезни от конусите. Тъйкато е затворен в кутия, филтъра смуче въздух само студен от отвора при кълника. А конусите са на открито в коша и засмукват топлия въздух от двигателя. Поправете ме ако греша.
×
×
  • Създай нов...