lubimec13 2 #1 Публикувано 27 Февруари, 2012 Искам да споделя разочарованието си от колеги съфорунци от раздел "Продавам".Поръчах си дадената част и чакам вече пети ден да ми бъде пратена и това не е за първи път друг колега от същия раздел въобще не ми прати нищо при положение,че си дадох личните данни и чаках пратката.Почнах да му звъня по телефона , но уви пак никакъв отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #2 Отговорено 27 Февруари, 2012 Поръчай на мен колега,аз съм турбо мега коректен. Пич,случва се човек да забрави,на мен ми се случва редовно.Подсети го човека,не е срамно.А като не реагира,има и други които вероятно имат търсената от теб част.Хора всякакви,знаеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 27 Февруари, 2012 Колега спомени имена, поне да се знае. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #4 Отговорено 27 Февруари, 2012 Няма да споменавам имена само ще кажа,че и двамата са от Стара Загора.Явно на Заралии не може да се има доверие. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #5 Отговорено 27 Февруари, 2012 Като няма да споменаваш кои са, за к'во пусна темата? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jonny 62 #6 Отговорено 27 Февруари, 2012 Я кажи кои заралий са те изгърбили, че да ги имам предвид, че града ни е малък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #7 Отговорено 27 Февруари, 2012 Да бе верно , я кажи кои са тези от стз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gendov 31 #8 Отговорено 27 Февруари, 2012 Няма да споменавам имена само ще кажа,че и двамата са от Стара Загора.Явно на Заралии не може да се има доверие.С това изказване поставяш всички колеги от Ст.З. под един знаменател, което не е коректно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #9 Отговорено 27 Февруари, 2012 Ако до утре по това време тук няма имена и никове темата отива в голямата кръгла папка по-известна като Recycle Bin. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 28 Февруари, 2012 Въх тва го приех направо лично... Бе то че не сме много стока,не сме.Ама да обиждаш всички не е гот.Абе аз да не съм единия от тях бе пич?Не си спомням да си ме питал за нещо но както казах много забравям.Верно дай поименно да видим кой какво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #11 Отговорено 28 Февруари, 2012 Дамм хората от Елхово явно пък са най недоволните от заобикалящият ги свят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #12 Отговорено 28 Февруари, 2012 Става дума за freesoul и mitaks !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #13 Отговорено 28 Февруари, 2012 И 2-мата ги познавам и са ми приятели много точни хора са! За колегата mitaks не е от стара загора и можеби затова не ти е пратил нещатата навреме. И в крайна сметка всеки си има работа и понякога неможе да отиде до Еконт или която и да било фирма да изпрати нещатата ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #14 Отговорено 28 Февруари, 2012 Сега ще изкажа моето мнение , значи въпросния колега искаше двете лайсни на предния прозореч и ламаринката, която стои под левия стоп тея неща му казах 10 лева и той няма проблем и веднага му ги пратих с опция отвори преди да платиш даже пазя белезката и всичко беше както си е, А това стана много отдавна незнам защо колегата сега пише, и беше ме питал за рейката аз му казах, че не съм я свалил и той каза, че ще се обади и така с не се обади , аз тука не виздам каде съм некоректен и каде съм го бавил ама както и да е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #15 Отговорено 28 Февруари, 2012 Ако може колегата да напише, за какво съм го излагал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #16 Отговорено 28 Февруари, 2012 Виж си личните бях ти отправил питане за рейката а ти ни ми отговори даже ти званях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #17 Отговорено 28 Февруари, 2012 (Редактирано) Аз ти казах, че не съм я свалил не беше ли така и ако си ми званял на мтелския той не е включен иначе що да не ти дигна и каде съм некоректен Редактирано 28 Февруари, 2012 от mitaks Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #18 Отговорено 28 Февруари, 2012 (Редактирано) А с другите неща сигурно и стях не съм бил коректени виж си на бележката кой ми е номера глобулски е, а на него не си званял. Редактирано 28 Февруари, 2012 от mitaks 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksbg 0 #19 Отговорено 28 Февруари, 2012 Виж сега колега, некоректен търговец означава, когато ти прати нещо и те е излъгал... тоест не е същото, не работи както трябва или има неопоменат дефект. Дори и да не ти е отговорил, това си е негова работа, може да не иска повече да ти праща части? Не е задължен нали, но каквото ти е пратил всичко е точно. Това не го прави некоректен И дори колегата ти каза, че просто не я е бил свалил. Моля не се изказвайте неподготвени, та дори и теми да пускате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #20 Отговорено 28 Февруари, 2012 (Редактирано) Гледам, че ме има и мен в темата. Редно е след като науча (понеже не всеки ден влизам тук, а научавам случайно, никой ме ме уведоми) да изкажа и аз моята позиция.Няма да ви губя времето, но с колегата се разбрахме за рейката. Аз потвърих,че ще му я пратя на 23.02.2012г вечерта. В петък на 24 като всички нормални хора и аз ходя на работа, аз лично до 17.30ч. На колегата НЕ съм му казал дата, на която ще я пратя, тъй като не беше свалена и си предвидих един ден(неработен) за сваляне, съответно събота. Колкото и да искам в събота няма как хем да я сваля, хем да я пратя, тъй като работното време на Еконт е мисля, до към 12-13ч. Неделя не работят. Взех рейката в багажника на колата, но понеделник ме забавиха на работа (вярно, че трябва да избягам, за да хвана Еконта) и не я пратих. Днес преди да я пусна, звъннах на колегата, не си вдигна телефона. Помислих си,че след като и той не ми се е обадил, нито писал лично още му трябва и му я пуснах. Преди 1 час, пак звъня на посочения телефон, за да го уведомя, че пътува към него, пак никой не вдига. Какво трябва да направя аз? Ако не иска рейката или си е намерил друга, да драсне. Утре ( ако я вземе) сам ще разбере каква част съм му пратил здрава или не и тогава може да пише за НЕкоректен, че и търговец, щото видиш ли искам да му дам рейка, за едни пари дето явно апартамент ще си купя.Моята вина е, че се забавих малко, факт, но и не съм подвеждал никой с дата на изпращане.Поздрави на всички. Редактирано 28 Февруари, 2012 от freesoul 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ITI 105 #21 Отговорено 28 Февруари, 2012 Колегата lubimec13 да помисли малко преди да се изказва неподготвен и да хвърля клевети насам натам без повод всеки си преценя на кой да си продава частите и на кой да отговаря на тела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #22 Отговорено 28 Февруари, 2012 След разрешение на колегата да копирам съобщението ето и резултата. lubimec13 Новак Posts:35 Място:Елхово Sent Today, 19:11 Колега извинявам се много , ще приема рейката.Телефона ми е с изключен звук , че съм с малко дете в къщи и не съм го видел въобще. Ще имам да черпя като идвам към Стара Загора. Надявам се името на Стара Загора и хондаджиите в него да остане все така добро и всеки да помага в нужда, хора сме! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #23 Отговорено 28 Февруари, 2012 Еми добре че колегата lubimec13 се е извинил,но наистина човек трябва добре да помисли преди да обвини някого в некоректност! Съгласен съм че има и такива ,и е хубаво да се казва за тях,но да се оплува някой без сериозно основание е наистина недопустимо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #24 Отговорено 28 Февруари, 2012 Аз съм си напълно доволен от колегата mitaks, взех си подкалници, разбрахме се за цената и при първа възможност ми ги прати аз си ги взех, с леки заблежки са но за тези пари съм предоволен. Имаше си и опция да ги видя преди да ги платя. Всичко си беше както трябва. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #25 Отговорено 28 Февруари, 2012 Да знаете просто от Стара Загора сме така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaks 101 #26 Отговорено 29 Февруари, 2012 Благодаря колега за хубавите думи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lubimec13 2 #27 Отговорено 29 Февруари, 2012 Извинявам се най-сърдечно за реакцията си и на двамата колеги,но ме разберете ,че и аз се ядосах много след като за 2-ри път ударих на камък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #28 Отговорено 29 Февруари, 2012 Стават грешки,няма как.Важното е накрая вместо да се псувате ако се видите да пиете по бира. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #29 Отговорено 29 Февруари, 2012 Амин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове