Jump to content

lubimec13

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно lubimec13

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда Сивик Д15Б7,Хонда Джаз 1.2
  • Пол
    Не казвам
  • Място
    Елхово/Стара Загора

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Последни посетители

3259 профилни разглеждания
  1. Моя съединител е сменен преди 6000-7000 км значи да смятам това за нормално. А да те попитам като отделя горе имаш ли леко претрисане?
  2. Закупих Хонда Джаз 1.2сс 2008г. преди два месеца.Старата собственичка е сменяла съединител (имам документ за това),но въпреки това той отделя прекалено високо, според мен. Съединителят нито приплъзва, нито увлича. Въпросът ми е дали има някакъв друг проблем или ремонта е некачествен? Благодаря предварително!!!Хубав ден!
  3. Английски форум - питаш и ти отговарят.Руски форум - питаш и теб те питат.Български форум - питаш ... и ти обясняват колко си тъп.
  4. Колега и аз за него ти говоря,този който се развива със 17 ключ големи мъки бяха.Ако не ти се ходи по сервизи вземи тричотка с дълго рамо извикай някои да ти придържа филтъра да не изкривиш стойката и яко напъване.
  5. Преди два дена имах същия проблем даже от напъване изкривих стойката.В крайна сметка не успях.Ходих в сервиз не знам какви магии правиха,но го смениха за 5 минути.Така че не се мъчи повече а се довери на някой майстор.
  6. Извинявам се най-сърдечно за реакцията си и на двамата колеги,но ме разберете ,че и аз се ядосах много след като за 2-ри път ударих на камък.
  7. Виж си личните бях ти отправил питане за рейката а ти ни ми отговори даже ти званях
  8. Няма да споменавам имена само ще кажа,че и двамата са от Стара Загора.Явно на Заралии не може да се има доверие.
  9. Искам да споделя разочарованието си от колеги съфорунци от раздел "Продавам".Поръчах си дадената част и чакам вече пети ден да ми бъде пратена и това не е за първи път друг колега от същия раздел въобще не ми прати нищо при положение,че си дадох личните данни и чаках пратката.Почнах да му звъня по телефона , но уви пак никакъв отговор.
  10. moonkey надявам се да нямаш проблемите като колегата от форума ТРАКАНЕТО му е било най-малкия проблем "Причините са че губи постоянно антифриз, трака като дизел, постоянно е омаслена от гарнитурата на капака и не на последно място неравномерна работа на двигателя"
  11. Колега аз съм със същия проблем които си описал от една година карам колата така.Един приятел който работи в сервиз на субаро я чу и ми каза че е бутало.
  12. Sebulba като си такъв привърженик на взаимстване на части от други марки си сложи ЖИГУЛСКИ спирачки за по евтино например.
  13. И аз пробвах с опелски и тази разлика в централния отвор определено не ми хареса,все пак не съм самоубиец
×
×
  • Създай нов...