v1k7or 34 #1 Публикувано 7 Декември, 2011 Айде честит празник на всички студенти в това число и аз, и нека всеки си прекара подобаващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #2 Отговорено 7 Декември, 2011 Честитооо !!! По-леко с хонделките тея 2 дни ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #3 Отговорено 7 Декември, 2011 Честито на всички студенти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sc00by 4 #4 Отговорено 7 Декември, 2011 Честито колегиии ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boboto 2 #5 Отговорено 7 Декември, 2011 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galev_90 47 #6 Отговорено 8 Декември, 2011 Благодаря!Честит и от мен.И внимавайте и с алкохола не само с хондите.Пожелавам едно незабравимо изкарване на всички празнуващи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #7 Отговорено 8 Декември, 2011 (Редактирано) Честито на всички настоящи и бивши колеги, и колежки! Редактирано 8 Декември, 2011 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #8 Отговорено 8 Декември, 2011 Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #9 Отговорено 8 Декември, 2011 Честито и не прекалявайте довечера, все пак е празник на студента не на прасето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #10 Отговорено 8 Декември, 2011 (Редактирано) Честит 8-ми Декември на всички настоящи и бивши студенти! Весело изкарване Редактирано 8 Декември, 2011 от Gaze.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #11 Отговорено 8 Декември, 2011 Честит студентски празник на всички И да уважите студентите днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #12 Отговорено 8 Декември, 2011 Честит 8-ми декември - ден на студента и 20 години от разпадането на Съветския съюз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
www.spirit 338 #13 Отговорено 8 Декември, 2011 Мерси и на вас честито, колеги! Весело изкарване (и вкарване) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #14 Отговорено 8 Декември, 2011 Бивши студенти няма затова ,че след малко отиваме да празнуваме :drunk: :drunk: :drunk: ,ЧЕстит празник и от мен на всички ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #15 Отговорено 8 Декември, 2011 Студентският празник се отбелязва в цяла България днес. Честването му започва през 1903 г. по повод на 15-годишния юбилей на Софийския университет, датата става празник на всички студенти в България. Решението за празника е взето от Академичния съвет на университета на 30 ноември 1902 г. Празнуването е отменено след 1944 г. и е заменено със 17 ноември, когато е Международният ден на студентите.През 1962 г. празникът на университета на 8 декември е възстановен. На заседание на Съвета на ректорите на 28 октомври 1994 г. е взето решение 8 декември да бъде неучебен ден и празник на българските студенти.Честит празник на всички настоящи, бивши и бъдещи студенти! По-малко изпити и повече 6-тици!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #16 Отговорено 8 Декември, 2011 Честито и на всички прекъснали студенти, които си търсят повод 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #17 Отговорено 8 Декември, 2011 Хубави години бяха студентските.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC PoweR 46 #18 Отговорено 8 Декември, 2011 Честит празник на всички студенти ... и НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #19 Отговорено 8 Декември, 2011 Хубави години бяха студентските.... Да колега като се сетя, и ми се приисква да изкарам и 3то висше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ianiovski 13 #20 Отговорено 9 Декември, 2011 Мерси ............ тежка е сутринта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #21 Отговорено 9 Декември, 2011 Да колега като се сетя, и ми се приисква да изкарам и 3то висше Колежка П.С> Добро утро на всички пяни глави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #22 Отговорено 9 Декември, 2011 Добро да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wardog 25 #23 Отговорено 9 Декември, 2011 2ма живи дотук... само толкова ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
botlik3 45 #24 Отговорено 9 Декември, 2011 Още един! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #25 Отговорено 9 Декември, 2011 Eeee Колеги студенти няма да продалжаваме 2-ра вечер ? , Наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
markup 156 #26 Отговорено 13 Декември, 2011 Още един Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове