Данчо 31 #1 Публикувано 22 Ноември, 2011 Набори, живи и здрави да сте! Всичко най-хубаво ви желая и знайте, че се радвам, че ви познавам!Желая Ви весело прекарване на празника! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 22 Ноември, 2011 (Редактирано) Живи и здрави младежи , Специално за Машиниста , мнооо здраве баце , на тебе и цялото ти женско обкръжение(Голямото-Семейство) . Само здраве ти желая , защото другото си го постигаш малко по малко , имаш характер , имаш упоритост , имаш приятели , ами ... пак ти желая здраве и наздраве Редактирано 22 Ноември, 2011 от BOSS`HOGG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито подмладяване, младежи. Да сте живи и здрави. Желая ви всичко най-хубаво. Знаете че модератора шоколад и бонбони не пие Наздраве и умната довечера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nastezatelq 24 #4 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честит рожден ден и от мен,живи и здрави да сте!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kleni 17 #5 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито и от мен и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #6 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #7 Отговорено 22 Ноември, 2011 - живи и здрави и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #8 Отговорено 22 Ноември, 2011 ЧРД!Живи и здрави,все така фенове и стабиЛки!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #9 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито на рождениците! Много здраве и късмет!Сашо, успехи с бизнеса и много верни фенове на марката да оставяш доволни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #10 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честит рожден ден, Другари!Бъдете здрави, щастливи, енергични и все така ентусиазирани фенове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 22 Ноември, 2011 Благодаря ви, колеги! Честито и на Омбре и другите рожденници. Радвам се, че съм част от Хонда обществото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #12 Отговорено 22 Ноември, 2011 А честито Ви рождение и от мене! Всичко най-хубаво ви желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #13 Отговорено 22 Ноември, 2011 ЧРД и на двамата , да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivaka 164 #14 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито, момчета!Живи и здрави да сте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #15 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честит рожден ден, фенове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #16 Отговорено 22 Ноември, 2011 Наздраве ба ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #17 Отговорено 22 Ноември, 2011 Да сте живи , здрави и повече късмет , за да се наслаждавате дълго и наяве на "силата на мечтите" си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #18 Отговорено 22 Ноември, 2011 Честито манияци да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #19 Отговорено 22 Ноември, 2011 Кало,и ти ли бе брато? Да си див и здрав и да продължаваш с ъпгрейдите.Благодаря на всички приятели за вниманието и страхотните пожелания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #20 Отговорено 23 Ноември, 2011 Гледам, закъснял съм. Ама нищо де. Да сте ни живи и здрави. Много щастие и малко ръжди желая ! Наздраве отново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #21 Отговорено 24 Ноември, 2011 Честито фенове живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #22 Отговорено 25 Ноември, 2011 Един от подаръците за РДто ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове