Skunk 8 #1 Публикувано 26 Септември, 2011 Новата песен на Thugga - Изтокhttp://www.vbox7.com/play:f9324e5358линк за сваляне: http://hulkshare.com/9g1o6s03yg1y 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5th_Generation 14 #2 Отговорено 26 Септември, 2011 Многоооо силноооооооооо! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TommyMcKinnie 78 #3 Отговорено 26 Септември, 2011 ЕВАЛА !!! МНОГО ДОБРА ! Ако можеше Slim Thugga да те чуе брат !! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #4 Отговорено 26 Септември, 2011 Много е добраааааа 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #5 Отговорено 27 Септември, 2011 Ееееее и на края NSXа се загатва 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aptekar 5 #6 Отговорено 27 Септември, 2011 колите са стабилни и то многооооо..... супер ме надъхва клипа и песничкатаааааааа 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Turios 7 #7 Отговорено 27 Септември, 2011 Клипа с колите (и самите коли) за жестоки, момчето определено може да рапира - браво ! Но, само аз ли забелязвам как леко лъха на високомерие и надменност от песните на thuga ? Гледал и слушал съм и други негови песни, харесват ми като начин на изпълнение, ритъм, но винаги усещам в текстовете нотка на прекалено "тежкарство" и високомерие към слушащия, все едно този който го слуша който се явява като негов "фен" се омаловажава като такъв. Не критикувам и не плюя, не търся скандал, просто споделям какво чувствам и ми е интересно да видя дали и други го долавят това или съм само аз. Иначе пак казвам - определено става и ми харесва Thuga, аз слушам такава музика и в момента той е един от малкото не толкова известни рапъри, на които им се получават нещата. 8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #8 Отговорено 27 Септември, 2011 Евала! Продължавай в същия дух! =P 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
THGBSS 29 #9 Отговорено 27 Септември, 2011 Благодаря за темата и подкрепата приятели относно последното мнение повярвай най-малко съм искал така да изглежда... опитах се текста да е огледало на живота на един млад човек, както и моя... един ден се събираш някъде с приятели - пийваш, хапваш, забавляваш се, облечени сте голи до кръста, не е ангажиращо, а следващата вечер имаш среща с някоя яка мацка, облякъл си се до колкото може, бръмчите, дупето и е малко за да може да влезе в седалката ти Спарко тип корито, спират ви полицаи, заяждат се...това е идеята на първия и втория куплет...искам да се опитам да ви накарам да се забавлявате разбирате ли ? Най-малко искам да трупам негативи точно тук!!! ако беше ИСКРЕННО НАГЛО направено щеше да се развяват разни пари и да имаше още 10 момичета....повярвайте максимално реално сме се опитали да го направим с брат ми. Тук е момента да му благодаря за подкрепата и на него и на Boss Hogg Lady ... това е ...съжалявам, че такова е мнението на някой от вас - наистина... 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
`Jack13` 10 #10 Отговорено 27 Септември, 2011 Айййй....най-искрени адмирации...великолепно изпълнение...девойката е супер сладка...МеПеСе-тата рутят...пичовете от PROVIDEOZ са свършили перфектна работа за пореден път...и искрено се надявам в следващия клип главен герой да е тайнствено загатнатия в края на клипа самурай...и още по-искрено се надявам да е облечен в Championship White ,защото до колкото разбрах от друга тема му предстои преобразяване Keep up the good work ... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kucata.meduza 37 #11 Отговорено 27 Септември, 2011 Радо, недей да съжаляваш, песента е уникална просто. Знаеш, че не можеш да угодиш на всички, а колегата просто изказва мнение. Пожелавам ти да продължаваш в същия дух. Определено ни радваш с такива качествените парчета. Ииии чакаме албум. А брат ти да не се ослушва, ами за следващия трак да вади последната кола от клипа или поне да я запали между някой куплет, че много се заседя там. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #12 Отговорено 27 Септември, 2011 (Редактирано) Радо на мен няма за какво да ми благодариш , аз просто ти помогнах с супер дребни неща , това е най малкото което мога да направя.Пожелавам ти да бъдеш все така уверен и сигурен в това което правиш , та дори и това за някой да изглежда че се държиш надменно .Предпочитам да виждам брат ми да пее уверен и сигурен в себе си , отколкото скромен , срамежлив и свит като мишка .Продължавай в същия дух , с всяко парче виждам как ставаш все повече и повече сигурен в себе си което ме радва и според мен е най важното.Знаеш че съм ти голям фен , винаги можеш да разчиташ на мен за каквото и да било.Пожелавам ти много успехи и занапред и да продължаваш да ни радваш все така , защото бъди сигурен че феновете ти се увеличават с всеки изминал ден , а в този форум ние въобще не сме малко. Успех Редактирано 27 Септември, 2011 от BOSS`HOGG 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #13 Отговорено 27 Септември, 2011 Песента радва,а и клипчето е направено много добре. Продължавай в същия дух и да има още такива песнички. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavvkata 17 #14 Отговорено 27 Септември, 2011 още тая вечер на диск ! песента е супер много радва 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #15 Отговорено 27 Септември, 2011 Определено и аз съм мнооого доволен от песничката и клипа и мацката и колите.... Но ми направи впечатление мийекото произношение. Странното е, че колкото повече я слушам по-не го чувам и по-се зарибявам. Айде по-скоро правете нова, а за клипчето да съберем яко хонди. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #16 Отговорено 27 Септември, 2011 (Редактирано) Ей брадър много избухна с тва парче кърти яко опитвам да следя тоето творчество и всяко ново парче е все по-яко и по-разтъсващо напълни ми душата Редактирано 27 Септември, 2011 от Balinkata 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #17 Отговорено 28 Септември, 2011 Уникално е парчето и клипа кърти ЕВАЛА 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krakajabel 3 #18 Отговорено 29 Септември, 2011 Грешка! За съжаление, видеото, което се опитвате да отворите, не съществува! песничкaта иначе е N1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #19 Отговорено 29 Септември, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r1R5uGGLll4&feature=relatedНадявам се Радо няма нищо против, че пускам линк-а към песента в тръбата. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #20 Отговорено 29 Септември, 2011 Силна е песнята определено, яко gangsta И хонделите 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #21 Отговорено 29 Септември, 2011 Браво,Радо!Поздравления!Съжалява само,че не успях да се класирам за клипа Но надявам се в продължението да вкараме и Тайп-Р -ра 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #22 Отговорено 29 Септември, 2011 Да записваме 2 диска и да 'одим да търсим цици Civic 5-та ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iordanov 3 #23 Отговорено 3 Декември, 2011 Песничката е страшно добра,както и останалите песни на Thugga. Това са песни които слушам и си казвам "Само да ми дойде времето и ще бъдат усилени на MAX в моята ХОНДА" ,защото заслужават.Поздравления за великите изпълнения като тези на Thugga. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
his 21 #24 Отговорено 5 Декември, 2011 На мен лично, вокалите нещо не ми допадат....иначе клипа е доволен П.С> предишната му песен "Натисни" е точно попадение 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stasko0o 12 #25 Отговорено 5 Декември, 2011 Не очаквах такова нещооо ........ но просто Къртиии евалатааа песента е мнооого силна 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #26 Отговорено 5 Декември, 2011 Ето още една нова: http://www.vbox7.com/play:036a6cb756 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aptekar 5 #27 Отговорено 5 Декември, 2011 Страхотни песни има пича. ЕВАЛА 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #28 Отговорено 7 Декември, 2011 Песничката кърти! Чакам следващата, в която се надявам да подкараш NSX-a 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #29 Отговорено 11 Юни, 2012 Поздрав с една нова песничка: http://vbox7.com/play:592ec18555 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emko 8 #30 Отговорено 11 Юни, 2012 Поздрав с една нова песничка: http://vbox7.com/play:592ec18555мдааа яко :-) Поздрав на момчетата, които са се постарали. Браво!П.С.: тоя бял лебед много познат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitakacom 7 #31 Отговорено 12 Юни, 2012 (Редактирано) Евала и 3те песни са супер и много добри клипове , но за сега "изток" и "натисни" за мен са най-добри. Успех и още много нови и хубави песни Редактирано 12 Юни, 2012 от mitakacom 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadow_rr 0 #32 Отговорено 12 Юни, 2012 Едно браво и от мен. кефи парчето 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #33 Отговорено 12 Юни, 2012 Радва се,че в България все още се случват и хубави нещаПоздравления за песента! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orion 3 #34 Отговорено 18 Юли, 2012 Песента е супер 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fisherman 9 #35 Отговорено 22 Юли, 2012 Песента и клипа са супер. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Бай Тошо 175 #36 Отговорено 23 Юли, 2012 Супер е, както винаги! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #37 Отговорено 2 Август, 2012 http://www.vbox7.com/play:9cfd077cc3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WHITE POWER 5 #38 Отговорено 3 Август, 2012 браво бе пред моргата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #39 Отговорено 1 Ноември, 2012 Радо пак изригна, евала брат http://www.youtube.com/watch?v=ieDUrXqskPw 6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #40 Отговорено 1 Ноември, 2012 Не че ми е брат ама.........ебати якото парче . Гордея се с теб Братле 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове