Jump to content
HELL_FIRE_

Трагедията в Катуница!

Трагедията в Катуница!  

123 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

1. След Катуница! Кое е по-важно: Опожарените къщи или двете мъртви българчета?

 

http://news.plovdiv24.bg/289929.html

 

Публикувано изображение

 

2. Тодор Чонов: Роми счупиха ръцете на трима полицаи в Катуница

 

http://news.plovdiv24.bg//289908.html

 

Публикувано изображение

 

 

И аз питам, след Катуница кое е по-важното: Опожарените къщи на ромите или двете мъртви български деца?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е за тука важи смъртното наказание с пълна сила !!! Може да има цигани в тоя форум,за това няма да обиждам расата ви,безполезна.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи като гледах новините на живо,горящите и изпотрошени "палати" и надъханите Българи не знам защо но ми стана адски готино и приятно на душата.По принцип не харесвам нито подкрепям подобни неща! но за да се стигне до там на българина явно много му се е насъбрало от циганския терор и своеволие,лошото е,че ромите ще бъдат защитени и оправдани,както винаги! понеже са малцинство.Ако се поогледаме ще видим,че Българите вече сме малцинството.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Важното е,че започваме да се обединяваме и да се усещаме кога е нужно да се премине границата.Когато дългогодишната корупция,и безхаберие създава недоразумения като ,,цар Киро,, е редно да се случват и недоразумения като събитията в Катуница.Навсякъде по цял свят хората го правят когато се наложи-защо не и ние???За да се премахне бруталната корупция и и самозабравените ,,царски величия,, трябва да е налице понятието ,,страх от гнева на народа,,

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега ще го изкарат страдалец тоя нещастник и цялата му рода. А вижте само какви ги е върши от 25 години насам... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780560И на мен някак си ми харесаха гледките от снощи с горящите обори на тоя мангал недопечен.Жалко само за двата млади живота, които приключиха без време...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло циганите са племе което не подлежи на каквато и да е интеграция,въпреки че и при тях има свестни но това са изключения.Навремето когато бях в казармата в далечната 1995г.,нашия взвод имаше за задача да охранява поделението в това число държахме и ареста,няма да ми стигне времето да ви споделя всички гнусотии които вършеха циганите но ще ви споделя една от най-гнусните цигански изцепки по това време.Във един хубав слънчев ден ни водят двама арестанти цигани, тогава тъкмо се сменяше караула, та тези хубавци да вземат да се гаврят с едно българче като му надуят ануса с компресор няма да казвам какво им се случи тогава на мангалите но сигурно са съжалявали че са се родили.

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само с бой ще се оправи работата. Да разберат, че не сме по ниши същества от тях :@ . От скоро и тука ги гледам се търкалят като буренца облети в кръв;)

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С този списък от престъпления в друга държава два живота нямаше да му стигнат , за да си излежи присъдите.Не е най - важното в случая , че е циганин , сигурна съм че има и такива българи.

Писна ми да слушам за ромска интеграция, не искам вече ДА ПЛАЩАМ за товва Публикувано изображение

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.

 

Обръщение по повод случващото се в Катуница

 

Неуважаеми от мен български политици, парламентаристи, съдии, прокурори, главни секретари и журналисти,

Убийството в Катуница извършено от приближени на циганският мафиотски бос „Цар Киро“ не е инцидент, нелеп инцидент, нещастен случай и разните там други термини, които умело използвате за потуляне и омаловажаване на станалото, случилото се е предумишлено убийство.

Неуважаеми г-н премиер, случаят не е криминален, а политически. Именно безхаберието и закрилата, която подобни известни с престъпната си дейност лица получават от държавните институции руши Българската държава. Тази закрила те получават не от днес, така както и тяхната престъпна дейност е известна на българските граждани не от днес. Пренебрежението което тези престъпни елементи показват към законите на държавата, прави този случай политически. Подкрепата, която тези престъпни елементи оказват на политическите партии за закупуването на гласове, прави случващото се политически актуално. Това не е просто криминален случай, това е поредният криминален случай извършен от тези престъпни елементи, поредният!

Отговорът на гражданите на Република България не е анархистка проява, безредици, заплаха за етническият мир или заплаха за гражданска война, а опит за налагане на Закона. Опит за възцаряване на справедливостта , така както се чувства в сърцата им, такава, каквато вие дълги години отказвате и нежелаете да въздадете. Именно вашите действия, за постоянно потулване и омаловажаване на подобни груби, тежки криминални прояви е доведе до случващото се в момента в Катуница. Вие смесихте престъпния свят с политическия, демокрацията с далаверата, властта с облагодетелстването. Не обвинявайте хората за техните реакции, те са плод на вашата политика.

Не българските граждани нагнетяват напрежението. Това напрежение е нагнетено от вашата продажност, надменност, подлост и безхаберие през дългите години на така нареченият преход. То не се нагнетява в момента, то в момента избухва.

Жадуващите да видят справедливост в Катуница не са хулигани, лумпенизирана тълпа, пияна сбирщина, нито са просто футболни фенове, рокери и анархаисти, както многократно бяха определени от излъчващите от мястото на събитието неуважаеми от мен журналисти. Те са български граждани, на които им е дотегнало да очакват, адекватна намеса, адекватни мерки и адекватни наказания за мафиотските босове от страна на държавните институции.

Случващото се в Катуница не е на етническа основа, както се опитват да втълпят неуважаемите журналисти, а на основата на нетърпимостта към безнаказаната престъпност и арогантността на извъшителите на престъпления, арогантност толерирана от държавните институции, съда и полицията. Престъпниците не притежават етнос, те са просто престъпници. Случващото се не е на етническа основа, а последен опит от страна на българските граждани да защитят законността, след като политическата класа и държавата са ги оставили сами срещу престъпността.

Да има толерантност, етническа търпимост и разбирателство зависи не от гражданите, а от това как управлявате и прилагате закона спрямо отделните български граждани. На вас е делегирано правото да налагате законността, и вашата бездарност, алчност и наглост, са виновни за това случаят в Катуница да е политически, а не криминален. Вие сте виновни за случващото се, вашите действия на политическата и държавническа сцена доведоха до тази трагедия.

Това което се случва е бъдещето на България, такова каквото вие го изградихте. Единствено и само, когато закона стане еднакъв за всички не само на думи, но и на дела, тогава и само тогава има шанс България да се измъкне от хаоса, който я обзема. Всичко е във вашите ръце, не прехвърляйте топката на гражданите, те търсят това, което вие не успяхте и не пожелахте да им дадете.

 

Саркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“

 

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на роми към родните им страни: „Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията – Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили българските евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особенно що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: „Купуването на гласове било европеййско явление.“ И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какаво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че ромите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат шибани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза „Свобода, равенство, братство.“ но явно някой го бъркат със „Слободия, права, помощи.“, само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези роми – такива хора нямат място в Европейският съюз.“

ПП Получи се дубъл с колегата @vesso_varna, писали сме заедно. Да обърна внимание, че материалът е художествена измислица (т.е. Саркози не го е казвал, а би трябвало). Редактирано от user

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

....Саркози не го е казвал, а би трябвало.

Крайно врeме е някой да го каже, някой извън тази....експерти....ситуация преди ден за размисъл:

"Liberté, égalité, fraternité.."

Но за НАС !

Edit: PS: Без равенство...:)

Редактирано от vesivanova
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, за нас. То сега какво се получава: "С двойните стандарти стигнахме до Катуница" и "Прилагали двоен стандарт към учениците от ромски произход".Държа да отбележа, че тук си имаме два различни проблема (понеже междувременно прочетох "мнението" на @pikaso906). Едният си е с циганите като такива (per se), а другият е с въпросния "цар" Киро, който си е най-чиста проба престъпник. Обаче понеже е бил удобен на властимащите по различни поводи (да речем организирано гласуване), всички с десетки години са си затваряли очите. Е, то напрежението си се трупа, трупа, пък все някъде трябва да избие в края на краищата. Лошо е да се генерализира за всички цигани, защото сред тях със сигурност има и свестни, които работят и си изхранват някак семействата, карат децата си да ходят на училище и въобще се държат като нормални членове на обществото. Обаче прост и неграмотен човек е много по-лесно манипулируем, затова на политиците може би им е удобно статуквото да се запази без промяна. Естествено го има и момента с нежеланието на циганите да се променя каквото и да било, защото е далеч по-лесно да крадеш и да живееш на социални помощи, като смяташ, че другите са ти длъжни, вместо да ставаш сутрин в 6:00 ч., да ходиш на работа и да се прибираш вечер уморен. Но нещо повече не ми се пише. Не, че не мога, но не искам.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето както става когато дадеш на прост човек пари и го оставиш да прави каквото си иска - това за Цар Киро (бай мангал).БТВ е телевизия на ужаса и терора както и на БСП и ДПС. Не съм и очаквал друго освен това което показаха в интервюто си. Не са безпристрастна медия , каквато една такава трябва да бъде. Продажници ! Защитават интересите на мушенници, вместо тези на обикновените БЪЛГАРИ!Дано да направят пълна финансова ревизия на тоя циганин , та да се види от къде са му парите и колко данъци е платил.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За медиите съм съгласен. Абсолютни продажници и гъзолизци, готови да защитават каквото и да е срещу заплащане. Затова и правя каквото зависи от мен - не ги гледам. То и няма особен смисъл. От Интернет мога да се информирам доста по-пространно и задълбочено, отколкото от платените репортажи на "водещите" ни телевизии. За "цар" Киро също подкрепям, но съчетано с всекидневна анална ревизия (дамите да ме извинят за "френския език", както казват в английските филми, когато употребяват подобен род изрази... :blush:).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали Ви прави впечатление,но така наречените "Институции" в територията България винаги деистват по един и същи начин,а именно си траят ако може да мине от самосебе си случаябез тяхна намеса,ако ли не, под натиска на общественото мнение щът- нещът "взимат отношение" от което нищо не следва.Както е казал народа -всяко чудо за три дни.Та в този ред на мисли и главния прокурор на републиката, моля Ви се, се сетил да прави проверка на имотното състояние на въпросния мангал.Блажени са вярващите.Относно "свестните" цигани-няма такива.Циганина и наркомана си приличат по едно-и двамата като ги откъсниш от средата видимо се оправят,но за момент върнеш ли ги там всичкият ти трудда ги направиш хора отива по дяволите.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми много ясно, че ще си траят. Траят, защото номерът всеки път минава. Някой сеща ли се вече за Захарна фабрика? Но за последното не си прав. Разбирам, че човек е склонен да генерализира (така човешкият мозък се бори с многото информация), но има и свестни. Не са болшинство, но има.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва със свестните цигани е като приказките.Всички ги знаем,но никои не ги е виждал.Или ако е,то това е приятел на някои мой приятел.И дори да ги има"трябва ли заради 2 хубави домата да оставим пумията".

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Капанеца

А,гледахте ли колко много полиция пази дома на тоя мангал?Той данъци не плащал,а пък с парите от нашите данъците дето плащаме на полицаите заплатите го пазим от нас?:blink:...все повече се убеждавам,че от полицията никаква полза няма за обикновените хора,най-много да ти загубят само време....

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оффффффф колеги,кво да ви кажа,аз,които живея в Изгрев.които е от Пловдив знае за кво става дума.понякога ми се ще Атака да са мнозинство в парламента,само заради мръсната циганска зган.крайно дясни партии в Холандия,точно затова на върнаха за шенген.заради мръсната паплач.някои като каже-ма и те са хора.кви хора бе хора,тея червици не заслужават да дишат.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега остана и правителствения самолет да изпратят за мангала - да е пълна картинката. Бенатова само не заплака за колите и къщите. няма да коментирам- то е ясно на всички Анкетата го доказва!!!!

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление трябваше 2 млади момчета да си отидат от тоя свят , за да се събуди народа и да се замисли, аджаба, защо всички са равни, а някои са по-равни от другите?!?!Не може 20 години тая сган да си знае правата перфектно и да си ги изисква по чинния ред, а за задълженията никой да не смее да ги закачи, защото видиш ли, това е деликатна тема, понеже били малцинство.Еми сори ама с тази политика е време да се приключи и това си зависи само от нас(българите).

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да направим и друга анкета. "Справедлив ли е гневът на протестиращите?"Защото пак тая Миролюба намекна,че не бил справедлив.

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто си представете как изричате думите.-Газиш ми детето....спри бе циганин газиш ми детето! ... Дишай тате ти си силно момче!Това е ужасно... а тоя бай хуй казвал, че няма нищо общо. На БТВ девиза им бил..."всички гледни точки" ТУКА НЯМА ГЛЕДНИ ТОЧКИ, А ДВЕ МЪРТВИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА. Време е вече да вземем нещата в свой ръце...ясно е че държавата не може. :no::thumbs2:П. Мале изнервям се само като си предсавя част от тази трагедия. П.П На никой не пожелавам такова нещо.

Редактирано от Vasilen_Civic_SOHC
  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

из Мазда форумаСрам за БТВОТВОРЕНО ПИСМОДо СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИДо всички свободни медии , които желаят да го публикуватНА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!!!!!!Уважаеми дами и господа,Моля , официалното ръководство на телевизията , да излезе и ясно да заяви дали застава зад "журналистката" , госпожица Миролюба Бенатова.Явно обидена от това , че и бе отнет микрофона , тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията ,като нарече протестиращите "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове".Присъствах там и мога отговорно да заявя , че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи.Също така мога да заявя , че не видях нито един пиян или дрогиран човек.Микрофона на госпожица Бенатова , бе отнет след многократни официални предупреждения , да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите , което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития , тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта , че тя не отразява събитието ,а работи на хонорар към полицията.След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на "жива плът" от "Столипиново" се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото "гяури".Безкрайни са примерите , които можем да дадем.Пишем това писмо , защото считаме , че госпожица Бенатова , грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика.Тя едностранно отрази една новина , без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до :"пияна и лумпенизирана тълпа".Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ , в църквата на село Катуница , където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче.Госпожица Бенатова отрази като "инцидент" , едно показно убийство , след заплаха за убийство , нает специално за целта убиец и последващите събития.Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ , но снощи около 22.00 ч. , след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова , те изключиха коментарите към темите.Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема , тъй като много по -малки телевизии наричани иронично "кабеларки" отразиха много по-добре и обективно новината.В заключение искам да Ви кажа , че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV) , дано не заслужите това име.P.S. Моля , тези които имат по - голяма компютърна и интернет грамотност от мен , да разпространят въпросното писмоФренският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на циганите към родните им страни: "Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията - Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби, хора които искат наготово да ползват придобивките на съвременната социална държава, без да са положили и мъничко труд в изграждането и. Защо Българите се гордеят толкова много, че по време на холокоста са спасили "българските" евреи, а за циганите нищо не споменават, явно още тогава са искали да се отърват от тях. Нека тези, които са ги научили да живеят по този начин, нека те поемат отговорност за интеграцията им. Аз имам данни, че политиците особено що се отнася до България и Румъния, умишлено държат ромите в нищета, за да могат да си осигурят лесни за купуване гласове по време на избори. Знам, че един техен политик, за когото забележете самите Българи говорят, че бил най-умният от всички, та този политик каза, че: "Купуването на гласове било европейско явление." И този политик е лидер на партия, която уж също се бори за права и свободи на определен етнос. Какво може да очаквате от такъв народ, на когото дори и лидерите не са още интегрирани в европейските ценности. Франция е държава, която държи както на правата на гражданите си, така и та техните задължения. Забележително е обаче, че циганите отлично познават правата си, но отказват да спазват задълженията си. Те просто така са научени и това не става за година две. Не, Българите така са ги научили, те са проявявали криво-разбрана толерантност и щом са могли да ги търпят толкова време, ще си ги търпят и занапред. Аз не мога да си обясня, как и самите Българи претендират да са европейска нация, когато самите тях ги тъпчат по всевъзможни начини през целият им съзнателен живот. Прочетете книгата на приятелят ми Юрген Рот и ще се убедите в това. Българите са превърнати в овце, можещи единствено да блеят и да бъдат ши*ани, както се изрази наскоро друг техен забележете професор и министър в настоящето правителство. И те вместо да го изгонят с камъни си обръщат задниците за още. Затова да си вземат ромите обратно и да си ги търпят, като са си ги търпели досега, ние сме цивилизован народ и не можем да търпиме всякаква измет. Вярно, че Франция е родила девиза "Свобода, равенство, братство." но явно някой го бъркат със "Слободия, права, помощи.", само че грешно са си направили сметката. Аз лично съм против, каквото и да е отпускане на средства за интегриране на когото и да било в цивилизованото общество, защото интеграцията не става с пари, а чрез осъзнаване и приемане на европейските ценности. Публична тайна е, че и България, и Румъния бяха приети в съюза по гео-политически съобръжения, без да са достигнали необходимото ниво на мислене и разбиране на ценностите за които говоря. Те гледат на нас, като на социален дом, които е длъжен да се грижи за тях, но ние не сме приют за бедни и отказваме да изпълняваме тази функция. Може би не е зле да се помисли, ако не за излизане от съюза на тези две страни, то поне за ограничаване свободата им на заселване в старите членки на съюза, докато не израстнат в мисленето си. На нас не ни трябват нито роби, нито просяци, а точно такъв тип е мисленето на българите, а ромите явно се възползват от този начин на мислене и са свикнали никой да не им дири сметка. Тука обаче е Франция и при нас неплатени сметки няма. За мен, народ който търпи такива хора в обществото, и политици които извличат дивиденти от положението на тези цигани - такива хора нямат място в Европейският съюз."тая бенатова забрави как я бутаха едни цигани на едно интервю.много ми падна в очите

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Време беше , Българинът трае много , ама всяка приказка си има краи мангали ... само един ден ни тряабва без полиция без политици и разни такива .. Те и без тва за един хуи не стават и те са същите мангали като тях ...

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искарвайте проблема на расистка основа. Това е абсолютна грешка. Този човек е закрилян и покровителстван от МВР и държавата не малко години. Това, че е циганин е коренно различен въпрос. В много градове има и такива българи. Проблема не е на етническа основа. Проблема е, че държавата я няма.п.п. Не защитавам циганите.

  • Нагоре 3
  • Надолу 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам,това е може би единствената скапана държава в която за убийство няма последствия за убиеца.По принцип саморазправата не е решение но това само където има закони и ги спазват и прилагат.Докато тук това е единствения вариант с което ще кажа че бих бил безкрайно щастлив оная гнусна гад да си получи заслуженото с лихвите и всички замесени съответно.Самозабравиха се тия боклуци но ние сме им го позволили и господата управляващи които винаги разчитат на тях по време на избори като сега и съответо им осигуряват протекция срещу това.

  • Нагоре 3

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...