kytila 249 #1 Публикувано 14 Септември, 2011 Дойде време поредния купон на Сенатора. Датите са 11-12 ноември. За неприсъствалите досега --> http://www.hotel-senator.net/ . Това са вилите. Нощувката е 30 лв на човек за петък и събота при условие обаче че заемем всички места!!! В противен случай е 35 лв. Пускам темата отрано, защото ако останат свободни места да имам време да ги откажа. Краен срок за записване и плащане: 15 октомври. IBAN : BG82TTBB94001510011975 Експрес Банк Титуляр на сметката: Стойна Донева Донева Надявам се да се съберем и да си изкараме много яко както всеки път досега. Телефон за връзка:0885452525 . http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_jud_SnKTlY Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #2 Отговорено 14 Септември, 2011 Аре от мени да е сифтето :)2 броя хондажиии за 2-те вечери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #3 Отговорено 14 Септември, 2011 + 2-ма за двете вечери . Дали е съвпадение пускането на темата с рожденият ден на Ян ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 14 Септември, 2011 Въй ,въй .. от утре почвам да пестя от фафли , тоа път нема да пропусна да ви "чукна" ... "стъкло в стъкло" бе .... ! За ся пишем само една вечер , щото фафлите мноу ефтини ... па ко падне чалъм ... ше заковем 2 Ей .. Конова да я взимам ли бе .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #5 Отговорено 14 Септември, 2011 Е как без нея бре. За къде сме без докторката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #6 Отговорено 14 Септември, 2011 Масакаааааааааааааааааа!!!!!!!!! Засега се пиша сам. Ако ханитата намерят чалъм ще ги донеса и тях.See ya soon my friends! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #7 Отговорено 14 Септември, 2011 Simfony за моите уши :)2-ма за 2 вечери Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #8 Отговорено 14 Септември, 2011 (Редактирано) Опа,пиша се и аз две стаи за двете вечери 4 човека+допълнително легло за малката хондаджийка Редактирано 14 Септември, 2011 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #9 Отговорено 14 Септември, 2011 Е тоя път съм на линия,че вече имам неизвинено и ми струва поне 3 големи "черни чая" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #10 Отговорено 14 Септември, 2011 аз ше поема единия ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #11 Отговорено 14 Септември, 2011 +1 Засега съм сам,ще видим кой ще довлека с мен и ще потвърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #12 Отговорено 15 Септември, 2011 (Редактирано) Евала бацурки, напълнихте ми душата, от миналия Сенатор я чакам тая тема!!!!!!!!! Ще се изсипем фингъровците, допълнително ще уточним бройката :) :hondarulez:P.S. Да уточним за всеки случай - нощувките са 2бр. = 30лв общо? Редактирано 15 Септември, 2011 от Morridina Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandylion 2 #13 Отговорено 15 Септември, 2011 Ке довадяме.Аз + 1 (голям и рус и вълк )Само ако може да се измисли някоя стая, без претенции за друго, освен по - голямашко легло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 15 Септември, 2011 Малко история на Мелоприятието за надъхване : КУПОН В РОДОПИТЕ! Сенатор 1ЦИГОВ ЧАРК №2Rock & Heavy - Senator 3 Hard PartyСенатор 4 Време е да разтърсим планинатап.п... Опа,пиша се и аз две стаи за двете вечери 4 човека+допълнително легло за малката хондаджийкаПепи .. жена ти знае ли кфо ше и се случи ... в музикално отношение ???!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #15 Отговорено 15 Септември, 2011 2 броя нощувки-30 лв на човек ако напълним комплекса. Иначе е 35 на човек за двете вечери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jimmy 0 #16 Отговорено 15 Септември, 2011 , само да измислим кой с кой ще спи get ready fo me Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #17 Отговорено 15 Септември, 2011 (Редактирано) "Пепи .. жена ти знае ли кфо ше и се случи ... в музикално отношение ???!! " Ами подготвям я Редактирано 15 Септември, 2011 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #18 Отговорено 16 Септември, 2011 Ааааааааааа,две места за двата дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #19 Отговорено 16 Септември, 2011 Слаба активност нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #20 Отговорено 16 Септември, 2011 Яяяя, колко скрити фенове на жицата имало.... КоноФФ, как само си помисли, че ще минеш без мен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #21 Отговорено 16 Септември, 2011 И аз съм в кюпа.И ще има --- НЕ СЕЕ ЧУУУВААААА!!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #22 Отговорено 16 Септември, 2011 Първоначално разпределение на стаите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #23 Отговорено 16 Септември, 2011 И аз съм в кюпа. И ще има --- НЕ СЕЕ ЧУУУВААААА!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ...... e са си такоа ... такоата ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #24 Отговорено 16 Септември, 2011 2 нощувки - за 1 - ♀ ? Има ли опция? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #25 Отговорено 16 Септември, 2011 Има. Утре очаквай актуализирания списък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #26 Отговорено 17 Септември, 2011 (Редактирано) Има. Утре очаквай актуализирания списък.Ако са останали места...,включете мен и TDK-а Две нощувки,за две момшета. Редактирано 17 Септември, 2011 от Paulaner Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #27 Отговорено 17 Септември, 2011 (Редактирано) Хохохооооо... тъкмо викам, че закъснях с реакцията, ма гледам, че Тони е приела устното потвърждение и ме е включила директно - благодаря :-) ! Ще контактна и Климент и другия Жиляз също. Супяр йе, че се заформя сговорната дружинка подобаващо! Емилио, айде ве, човек... станАха не-знам-колко пъти вече само се чуваме по телефона от местоизстъплението в такива случаи да та поздравяваме с Рамщайнери и Ейсидисита... радвам се много, че си back! (и ще те поздравим с Back in Black, много ясно) Поздрави на всички! Редактирано 17 Септември, 2011 от ian Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #28 Отговорено 17 Септември, 2011 Както казва Джими - майкоууу, еса си такова таковата!!! :w00t: Съдрахме се,дет се вика!! Дотук сме сигурни само Джими и аз, Ръсто се мохляви, естестфену... надяваме се да не прецакваме организацията със стаите, извинения! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #29 Отговорено 18 Септември, 2011 Това е за момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #30 Отговорено 19 Септември, 2011 Усещате ли как бай жиляз вече си има темплейт в екселя с начертани бунгала и стаи и само чака да мине се не мине 3-4 месеца да го попълни отново Малиииииии как ми са подивява не е истина! :punk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #31 Отговорено 19 Септември, 2011 (Редактирано) От ляво на дясно:Пушех,.....бях с с HRV-то на жената,....."Черния чай",.....Весела,която е повече метъл от мен,но не и по-малко ценител на "зелените фафли" Редактирано 19 Септември, 2011 от Ombre Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #32 Отговорено 20 Септември, 2011 Не знам защо обаче имам чувството че този черен чай ще е само едно добро начало А хепи енда ще ви го покажа малко по късно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #33 Отговорено 20 Септември, 2011 Усещате ли как бай жиляз вече си има темплейт в екселя с начертани бунгала и стаи и само чака да мине се не мине 3-4 месеца да го попълни отново Малиииииии как ми са подивява не е истина! :punk: Мъж се прибира в 3 часа през нощта и жена му започнала:- А бе, кретен! Простак! Идиот! Пиянде тъпо! Как не те е срам, да се прибираш толкова късно!- Кой ти е казал, че се прибирам? Дойдох да си взема китарата…Щеше да е смешно ако не беше истинска история 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #34 Отговорено 21 Септември, 2011 За малко да се пропусна!Една стая със спалня за 2 нощувки ако може (2ма души) :punk: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #35 Отговорено 21 Септември, 2011 Мъж се прибира в 3 часа през нощта и жена му започнала:- А бе, кретен! Простак! Идиот! Пиянде тъпо! Как не те е срам, да се прибираш толкова късно!- Кой ти е казал, че се прибирам? Дойдох да си взема китарата…Щеше да е смешно ако не беше истинска историяМи че то така е още по-смешно бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #36 Отговорено 21 Септември, 2011 Леки размествания и добавяне на новите куфялници Предлагат се на търг последните 3 стаи. За информация - моля погледнете подписа ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frisko 253 #37 Отговорено 28 Септември, 2011 Тука некфа корупционна схема ли има с модератора или ...?Имаш 12 годишен Тюламор - ще отлежава до срещатаИ мерси за гостоприемството Пак ке додем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #38 Отговорено 3 Октомври, 2011 Първо модератори и администратори всичко под 2 литра считат за устна благодарност. И второ това е устна благодарност никакви шменти капели нема тука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1073 #39 Отговорено 4 Октомври, 2011 Спрял съм всякакъв алкохол до събитието,за да имам нисък старт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #40 Отговорено 6 Октомври, 2011 Mоми и момци, нема кинти а наближава срока за плащане! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове