addicted2drift 1 #1 Публикувано 11 Септември, 2011 Искам да сложа мрежа на мястото на предната решетка на Сивик-а ама нещо ми липсва идеята! Имам мрежа, имам маска, купих си даже и голяма пластмасова емблема! ... и искам да стане това... Истината е, че каквото и да ми хрумне много ме е страх да не счупя маската, че жална ми майчица! Ще съм благодарен ако някой ми разкрие тайната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #2 Отговорено 11 Септември, 2011 Ставаме двама.. Имах една счупена маска и както и да я почна, все се чупеше хромираната лайсна.. Дайте съвет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naemnika 1 #3 Отговорено 12 Септември, 2011 аз си направих моита и ако се не лажа колеги има бол4ета от ватре6ната част и се разделя на две части 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #4 Отговорено 14 Септември, 2011 а каква точно е твоята кола колега? Щот' на моята маската си е от една част! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 14 Септември, 2011 голУема информация си разменяте вие,аз моята я направих...ама как,с кво,защо не си посочил...Нали това се пита в темата! Драсни няколко реда подробно да ни кажеш,нали затова сме тук да си помагаме! П.П Сорру за оФФ-а... и по темата.... "И Аз видях...един как си я направи... Питайте го тои ще ви каже " Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #6 Отговорено 15 Септември, 2011 Прав е колегата rEsPeCtiVe! На моята англичанка с D14A5 на и се разглобява маската на две! Въпроса ми е има ли някаква матрица нещо като хромирана лайсна или каквото и да е там! Абе ако не е проблем някой да обясни, щот' се набутах с една мрежа и сега нема к'во да я правя! Благодаря предварително!P.S. Колегата Ganchev, и аз съм родом от TX! Как е родното градче? Процъфтява ли?!? :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 17 Септември, 2011 Някои ако има желание нека ми прати една маска , и мрежа и ще му я направя ,а как .Ще снимам и ще пиша като я направя .Само не ми пишете лични ,телефона ми го има на всякъде . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #8 Отговорено 20 Септември, 2011 Малко инфо от нета :http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=59118http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=29409Дано да помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naemnika 1 #9 Отговорено 20 Февруари, 2012 Малко инфо от нета :http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=59118http://www.clubcivic.com/board/showthread.php?t=29409Дано да помогне за тези болчета говорех и се извинявам за закаснението а какава кола карам HONDA CIVIC 6G мода на некои да покажа как сам направил и бронята долу сас мрежа поздрави и успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #10 Отговорено 20 Февруари, 2012 Колеги някои да ме насочи от каде да си взема черна мрежа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #11 Отговорено 20 Февруари, 2012 Колеги, става дума за маска от Англичанка! Тя няма болтчета, видии, гайки, рапиди и всякакви други чудесии. Маската е цяла. Не се дели. Има двама трима колеги от форума, които са си направили маските с мрежа, но не споделят тайната. Дайте някакви идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #12 Отговорено 20 Февруари, 2012 http://www.clubcivic...ead.php?t=29409 това тук е 6 генерация японка , и ми хареса и мисля да го пробвам ,само да си намеря черна мрежа ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #13 Отговорено 20 Февруари, 2012 (Редактирано) Аз купувах такава мрежа за друго от магазин за авто-аксесоари и беше около 5-7лв, парче 30х80см някъде. Редактирано 20 Февруари, 2012 от ZaRRicK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
naemnika 1 #14 Отговорено 20 Февруари, 2012 аз си разглобих моита на 6г хеч и си сложих мрежата.Мрежа може да немериш почти на всякаде черна сребриста синя какаватие кеф.Но несам правел на англичанка нека някои с англичанка да каже как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #15 Отговорено 20 Февруари, 2012 Да разбирам ли, че на всички сивици 6-та ген. японки било то хеч. или купе им се разглобяват решетките т.е. разделят се на 2 части?Нека някой, който е правил тази операция с решетката да сподели как я е извършил, защото има доста желаещи да си направят и своите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #16 Отговорено 22 Февруари, 2012 Колеги сега карам Сивик 6-та, но преди имах една Мазда и експериментирах точно с маската - сложих и въпросната мрежа. Няма нищо страшно, взимайте ножовката или някой по удобен уред(аз рязах с една малка ракетка) и почвайте. Щом караме Хонди значи все ще е издокараме ето снимки какво бях направил аз.След като нарязах маската, съвсем спокойно сложих решетката - тя се огъва навсякаде така че давайте Късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traccer 12 #17 Отговорено 22 Февруари, 2012 Аз утре само да си намеря мрежа и ще се пробвам ,пак ако стане нещо ще покажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #18 Отговорено 2 Март, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, днес нямаше какво да правя и реших да сложа въпросната мрежичка на маската. Аз карам японка и по маската всичко се разглобява с видийки. Редактирано 2 Март, 2012 от 626 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #19 Отговорено 11 Август, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/528/08082012923.jpg/ ето това се получи за около час игра : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cekocek 121 #20 Отговорено 11 Август, 2012 (Редактирано) Аз изрязох моя с поялник, изглаждах с пила и накрая черен спрей :Д Лесно е, но си е играчка. Редактирано 11 Август, 2012 от cekocek Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай Димитров 8 #21 Отговорено 24 Януари, 2015 Колеги,после как захващате решетката от долната страна за бронята нямаше ли болтове и отдолу? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове