WingMan 164 #1 Публикувано 10 Април, 2011 (Редактирано) Сигурно сте забелязали как за си вдигне темата, човек трябва да напише някакво безсмислено мнение (когато няма промяна в условията на продажбата) за да го направи и така става ужасно непригледна темата. Предлагам ако е възможно да се направи по подобие на tuning.bg, където за повдигането на темата има специален бутон, който при нас може да се появява 7 дни след последната му употреба, както е според правилата. Редактирано 10 Април, 2011 от WingMan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #2 Отговорено 10 Април, 2011 Нека администратора каже дали я има тази функция във форума или трябва да се напише, но вземете под внимание нещо друго МНОГО ВАЖНО. Тунинг бг и доста други форуми(повечето) на автомобилните марки са собственост на нег бг.След нетинфо и инвестор, това е медия групата с най-голям дял в България, а относно форумите, те са лидерите. Работят толкова много хора и имат толкова много ресурс, че всичко, което правят за потребителите си може да изглежда лесно, просто и функционално, но не са се събрали група ентусиасти, които да работят за общото блого, а стои един от най-мощните екипи зад всички тези форуми. Всички тези екстенди не са толкова прости, колкото си ги представяте. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #3 Отговорено 10 Април, 2011 И ползват phphBB, а не IPB, като софтуер за форума. Предполагам че има такъв модул и за IPB, но си мисля че не е нужно, защото голяма част от повдиганията са или с нова цена или с това че някои части например са продадени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #4 Отговорено 14 Април, 2011 Да ползвам темата и да попитам: аз ли не мога или не може да си редактирам вече написаното в обявата,без да чакам да мине седмица и в повдигането да има редакция?Защото примерно снимките от ДАТА.БГ не се отварят нещо и така все едно нищо не продавам.Бих искал да ги махна и да кача нови линкове от друг сайт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #5 Отговорено 14 Април, 2011 Времето за редакция на поста ти е 15 минут ако не се лъжа. Не, не можеш да промениш. Не може и да постнеш преди седмица. Просто пиши на някой модератор и готово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
charger 0 #6 Отговорено 2 Май, 2011 И аз сега пак неразбрах как да си пусна колата за продаване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #7 Отговорено 2 Май, 2011 След като направиш 50 мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #8 Отговорено 3 Май, 2011 Времето за редакция на поста ти е 15 минут ако не се лъжа. Не, не можеш да промениш. Не може и да постнеш преди седмица. Просто пиши на някой модератор и готово.Времето за редакция го промениха на 30 мин вече. Така пишеше в една тема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #9 Отговорено 5 Май, 2011 (Редактирано) Днес пожелах да повдигна тема според правилата в "купува" /за калник/, но...нямаше какво да се повдига!? Темата е премахната Не можах да избера къде точно да задам въпрос, но.. има ли смисъл да отделям от времето си, за да пусна нова? Благодаря Редактирано 5 Май, 2011 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Al Capone 238 #10 Отговорено 5 Май, 2011 Пусни си нова тема. Защото старата не я намирам никъде и нямам идея какво е станало с нея. Ако си спомняш точното заглавие обаче ще ми помогнеш доста в търсенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #11 Отговорено 5 Май, 2011 Имам малко по-стара за друга част, която си стои, като и двете не са "ъп"-вани никога. Ще пусна направо нова. Мерси за отговора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #12 Отговорено 5 Май, 2011 Абе дайте поне като търсим нещо да си ъпваме темите по-често, примерно на 48 часа.Аз след 1 седмица ако не съм си оправил колата ще я изхвърля.При продаване не е зор, ама като си търся нещо не мога да чакам 1 седмица да си вдигна темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #13 Отговорено 6 Май, 2011 Izanagi, Разбери, че по-честото ъпване на ти дава повече време на първа страница. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
snatanasov 0 #14 Отговорено 6 Май, 2011 (Редактирано) Сам си отговорих Редактирано 6 Май, 2011 от snatanasov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #15 Отговорено 7 Май, 2011 Izanagi, Разбери, че по-честото ъпване на ти дава повече време на първа страница.Но ми дава по-често появяване на темата когато усерите гледат нови мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #16 Отговорено 7 Май, 2011 Да , но и на всички останали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izanagi 389 #17 Отговорено 7 Май, 2011 Затова говоря само за купува, там са по-малко и там нещата са по-наложителни.Колата ми до сега никога не е престоявала повече от ден в сервиз, как си представяте да чакам 1 седмица да си вдигна темата за частта, която търся.Сега си търся спирачна помпа и карам с риск да се шибна някъде.Забелязал съм, че се обаждат хора само в първия ден след пускане или вдигане на темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #18 Отговорено 7 Май, 2011 Не може ли да разбереш, че ще ти се обадят същия брой хора и ако я вдигаш всеки ден, защото ще ти стои горе не повече от час два. Караш с риск да се шибнеш? И форума е виновен? Как си представяме да чакаш една седмица? Еми представяме си Разбери, че е ЕДНО И СЪЩО!Само че така е по-добре за потребителя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #19 Отговорено 10 Май, 2011 Пусни си нова тема. Защото старата не я намирам никъде и нямам идея какво е станало с нея. Ако си спомняш точното заглавие обаче ще ми помогнеш доста в търсенето.Пуснах нова тема за частта, която търся да закупя (както ме посъветва). Кратко ясно..точно заглавие.. Премахната е отново!8. Некоректни теми се заключват/изтриват/преместват. Това става по преценка на екипа, който се занимава с поддръжката на раздела и не подлежи на никакво оспорване, под каквато и да е форма. Явно не се харесвам на някого, няма проблем за което ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #20 Отговорено 10 Май, 2011 Първата тема и аз наистина не я намерих. Нямам си идея какво е станало там. За втората - грешката е поправена вече, обяснението е на ЛС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове