Jump to content
Радослав88

проблем с външно каре Хонда Сивик 6г.

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам Сивик 1.4 90 к.с. 99г. с двигател D14z4. Поръчах си външно каре, но понеже кода на двигателя е много рядък и никъде не излиза по магазините за авточасти поръчахме за d14z2 мисля, и се оказа разбира се несъвместимо. Диаметърът му е по-малък. Ако е възможно някой който е наясно да ми каже с кой вид мотор и по-скоро ходова част и окачване е еднакъв този D14Z4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иди с ето този номер в магазина и карето трябва да пасне .44014-ST3-E01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...Радо... верното каренце не е проблем да се хване кое е с пълния номер на рамата, шасито или така наречения VIN код... така че... давай номера на шасито и решаваме проблема!По предварителни данни... само по модел... и двигател......имаш го срещу 115,00 лв. като за съфорумци... че и с гривна за ABS-а даже...
Ами благодаря за офертата, но все пак съм платил това каре, което не ми пасна и ще пробвам да го заменя в същия магазин с такова което е за моя модел! А ако не се получи тогава ще му мисля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не излезе накрая че не е проблемно карето че аман от майстори!Що го сменяш -не хвана навреме скъсан маншон ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не излезе накрая че не е проблемно карето че аман от майстори!Що го сменяш -не хвана навреме скъсан маншон ли?

Ами да, почна да трака и видях че маншона е скъсан но се забавих доста със сменянето на маншона, а сега главоболия с търсенето на каре :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...

Че той няма да си говори с него, а ще го слага на колата бе Монка .. :) Пък може да знае и Английски човека .. :) Като не е дал VIN, толкова можем да помогнем .. Това излиза за D14Z4 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...Радо... верното каренце не е проблем да се хване кое е с пълния номер на рамата, шасито или така наречения VIN код... така че... давай номера на шасито и решаваме проблема!По предварителни данни... само по модел... и двигател......имаш го срещу 115,00 лв. като за съфорумци... че и с гривна за ABS-а даже...
Че защо да не е англичанка,мисля,че Д14з4 е с двигател MB8,който май е UK.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес свалих карето и утре ще им го нося в магазина по него да търсят, че не могат да се справят с номер на двигател и vin :dry: А що се отнася да vin-a: SHHMB2760XU128091. Ако някой може по него да разбере нещо за това каре ще съм благодарен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Има два парт номера ето ги:44014-ST3-E01 както е казал колегата и 44014-ST3-E51 Ето и източника :My link

Редактирано от fly-boy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много мерси колега :dry: Значи утре като им занеса карето ще им дам и номера, че да ги светна малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:dry: Ако имат HDK каре вземи.Трябва по кутията да има холограми както и релефна щтампа HDK това са знаците че е оригинално ;) Редактирано от fly-boy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами предното, което не ми пасна беше HDK предполагам пак такова ще ми предложат. А и ще им кажа, че го предпочитам : )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес свалих карето и утре ще им го нося в магазина по него да търсят, че не могат да се справят с номер на двигател и vin :dry: А що се отнася да vin-a: SHHMB2760XU128091. Ако някой може по него да разбере нещо за това каре ще съм благодарен ;)

Както предположих по-горе това е англичанка с мотор MB2.Аз като сменях карета преди година доста зор беше и накрая паснаха някакви ,които бяха за Акорд,моята е англичанка Д14а2.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това говори лошо за търговците :angry:Успех :P

Редактирано от fly-boy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега незнам защо се занимаваш с измислени търговци :D Тук в форума има толкова колеги които могат да ти помогнат че направо ти се чудя :wacko: Отиваш хвърляш им го и мъките преключват ;) те са длъжни да ти върнат парите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко :wacko: : Кода МВ2 значи че купето/каросерията е англичанка, не обозначава двигателя. А D14Z4 е именно кода на двигателя! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега незнам защо се занимаваш с измислени търговци :P Тук в форума има толкова колеги които могат да ти помогнат че направо ти се чудя :) Отиваш хвърляш им го и мъките преключват ;) те са длъжни да ти върнат парите ;)

Ами прав си колега, но нямаше как да зная, че ще ги затрудня хората с това каре. Ще почакам още малко понеже днес им го оставих моето да търсят по него :) И ако не стане и така, ще си взема парите и ще се пренасоча определено ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко :) : Кода МВ2 значи че купето/каросерията е англичанка, не обозначава двигателя. А D14Z4 е именно кода на двигателя! :P

Съгласен:) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега намерих в гаража опаковката на карето,което смених миналата година.Моят Сивик е от 1995г.-англичанка,но мисля,че няма да има разлика по ходовата част,защото също е хечбек с 5 врати.На опаковката е отбелязано,че карето е за Акорд и Интегра след 90г. на тайванска фирма YAC,доколкото си спомням трябва да се чете броя на шлиците,струваше 75лв.Странно е,че пише за Акорд и Интегра и става за Сивик,може би защото е тайванска фирма:lol: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По каталог за каретата всичко е объркано.Брой зъбите,диаметрите и дължините,начертай си ги и тогава обикаляй да го търсиш.Пробай на GLO каре,много добре са направени и с 1,5 год. гаранция.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така колеги от днес вече съм със сменено каре! Намерихме го по каталожните номерца, които бяха дадени от колегите по-горе :whistle: Искам да благодаря на всичке оказали ми съдействие и занапред ще разчитам на помощта ви, защото виждам, че е много полезна :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега Радо,Кой е номерът на карето, че и аз съм с D14Z4, и имам същия проблем.Или аки си спомняш размерите и броя на зъбите за АВС-а.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...