Радослав88 0 #1 Публикувано 6 Март, 2011 Здравейте колеги! Имам Сивик 1.4 90 к.с. 99г. с двигател D14z4. Поръчах си външно каре, но понеже кода на двигателя е много рядък и никъде не излиза по магазините за авточасти поръчахме за d14z2 мисля, и се оказа разбира се несъвместимо. Диаметърът му е по-малък. Ако е възможно някой който е наясно да ми каже с кой вид мотор и по-скоро ходова част и окачване е еднакъв този D14Z4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 6 Март, 2011 Иди с ето този номер в магазина и карето трябва да пасне .44014-ST3-E01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #3 Отговорено 6 Март, 2011 Благодаря колега. Ще пробвам с този номер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #4 Отговорено 6 Март, 2011 Иди с ето този номер в магазина и карето трябва да пасне .44014-ST3-E01Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...Радо... верното каренце не е проблем да се хване кое е с пълния номер на рамата, шасито или така наречения VIN код... така че... давай номера на шасито и решаваме проблема!По предварителни данни... само по модел... и двигател......имаш го срещу 115,00 лв. като за съфорумци... че и с гривна за ABS-а даже...Ами благодаря за офертата, но все пак съм платил това каре, което не ми пасна и ще пробвам да го заменя в същия магазин с такова което е за моя модел! А ако не се получи тогава ще му мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #5 Отговорено 6 Март, 2011 Само да не излезе накрая че не е проблемно карето че аман от майстори!Що го сменяш -не хвана навреме скъсан маншон ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #6 Отговорено 6 Март, 2011 Само да не излезе накрая че не е проблемно карето че аман от майстори!Що го сменяш -не хвана навреме скъсан маншон ли?Ами да, почна да трака и видях че маншона е скъсан но се забавих доста със сменянето на маншона, а сега главоболия с търсенето на каре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 7 Март, 2011 Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...Че той няма да си говори с него, а ще го слага на колата бе Монка .. Пък може да знае и Английски човека .. Като не е дал VIN, толкова можем да помогнем .. Това излиза за D14Z4 . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #8 Отговорено 7 Март, 2011 Иди с ето този номер в магазина и карето трябва да пасне .44014-ST3-E01Това каренце... дето му го препоръчваш на колегата... за "англичанка" ми се струва...Радо... верното каренце не е проблем да се хване кое е с пълния номер на рамата, шасито или така наречения VIN код... така че... давай номера на шасито и решаваме проблема!По предварителни данни... само по модел... и двигател......имаш го срещу 115,00 лв. като за съфорумци... че и с гривна за ABS-а даже...Че защо да не е англичанка,мисля,че Д14з4 е с двигател MB8,който май е UK. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #9 Отговорено 7 Март, 2011 Днес свалих карето и утре ще им го нося в магазина по него да търсят, че не могат да се справят с номер на двигател и vin А що се отнася да vin-a: SHHMB2760XU128091. Ако някой може по него да разбере нещо за това каре ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #10 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) Има два парт номера ето ги:44014-ST3-E01 както е казал колегата и 44014-ST3-E51 Ето и източника :My link Редактирано 7 Март, 2011 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #11 Отговорено 7 Март, 2011 Много мерси колега Значи утре като им занеса карето ще им дам и номера, че да ги светна малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #12 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) Ако имат HDK каре вземи.Трябва по кутията да има холограми както и релефна щтампа HDK това са знаците че е оригинално Редактирано 7 Март, 2011 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #13 Отговорено 7 Март, 2011 Ами предното, което не ми пасна беше HDK предполагам пак такова ще ми предложат. А и ще им кажа, че го предпочитам : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #14 Отговорено 7 Март, 2011 Днес свалих карето и утре ще им го нося в магазина по него да търсят, че не могат да се справят с номер на двигател и vin А що се отнася да vin-a: SHHMB2760XU128091. Ако някой може по него да разбере нещо за това каре ще съм благодарен Както предположих по-горе това е англичанка с мотор MB2.Аз като сменях карета преди година доста зор беше и накрая паснаха някакви ,които бяха за Акорд,моята е англичанка Д14а2.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #15 Отговорено 7 Март, 2011 (Редактирано) Това говори лошо за търговците Успех Редактирано 7 Март, 2011 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #16 Отговорено 8 Март, 2011 Колега незнам защо се занимаваш с измислени търговци Тук в форума има толкова колеги които могат да ти помогнат че направо ти се чудя Отиваш хвърляш им го и мъките преключват те са длъжни да ти върнат парите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #17 Отговорено 8 Март, 2011 Малко : Кода МВ2 значи че купето/каросерията е англичанка, не обозначава двигателя. А D14Z4 е именно кода на двигателя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #18 Отговорено 8 Март, 2011 Колега незнам защо се занимаваш с измислени търговци Тук в форума има толкова колеги които могат да ти помогнат че направо ти се чудя Отиваш хвърляш им го и мъките преключват те са длъжни да ти върнат парите Ами прав си колега, но нямаше как да зная, че ще ги затрудня хората с това каре. Ще почакам още малко понеже днес им го оставих моето да търсят по него И ако не стане и така, ще си взема парите и ще се пренасоча определено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #19 Отговорено 8 Март, 2011 Малко : Кода МВ2 значи че купето/каросерията е англичанка, не обозначава двигателя. А D14Z4 е именно кода на двигателя! Съгласен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
drakula 18 #20 Отговорено 9 Март, 2011 Сега намерих в гаража опаковката на карето,което смених миналата година.Моят Сивик е от 1995г.-англичанка,но мисля,че няма да има разлика по ходовата част,защото също е хечбек с 5 врати.На опаковката е отбелязано,че карето е за Акорд и Интегра след 90г. на тайванска фирма YAC,доколкото си спомням трябва да се чете броя на шлиците,струваше 75лв.Странно е,че пише за Акорд и Интегра и става за Сивик,може би защото е тайванска фирма . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #21 Отговорено 9 Март, 2011 По каталог за каретата всичко е объркано.Брой зъбите,диаметрите и дължините,начертай си ги и тогава обикаляй да го търсиш.Пробай на GLO каре,много добре са направени и с 1,5 год. гаранция. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #22 Отговорено 10 Март, 2011 И така колеги от днес вече съм със сменено каре! Намерихме го по каталожните номерца, които бяха дадени от колегите по-горе Искам да благодаря на всичке оказали ми съдействие и занапред ще разчитам на помощта ви, защото виждам, че е много полезна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радослав88 0 #23 Отговорено 10 Март, 2011 Считам темата за приключена! Ключ моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #24 Отговорено 16 Май, 2013 Колега Радо,Кой е номерът на карето, че и аз съм с D14Z4, и имам същия проблем.Или аки си спомняш размерите и броя на зъбите за АВС-а.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове