le6ko 0 #1 Публикувано 5 Февруари, 2011 здравейте!Имам много кофти проблем хондичката както си я карам гасне във движение все едно сам я огасил от ключа а ключа е завартян някой ще можели да ме опати на каде да тарся проблема и какво може да е Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 5 Февруари, 2011 Дотук става ясно, че е Хонда и гасне. Остава да се изяснят някои дреболии - модел, година, двигател, модификации /газ, чип, тунинг, и т.н./, състояние на автомобила, консумативи и ред още незначителни дреболии. Не че и така не може да ти се каже да идеш на сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
le6ko 0 #3 Отговорено 4 Март, 2011 До този отговор мога да стигна сам.Нали пише техн.въпроси.Колата е хонда акорд 1.8лс F18Be и е на бензин.И ако исках да ходя в сервиз нямаше да пиша в форума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #4 Отговорено 4 Март, 2011 Така, както описваш проблема- губи си тоците за момент и после се оправя от само себи си! Ако е така, както казвам най-вероятно се дължи на натрупан нагар в клемореда. Явно на моменти се губи контакта. Проблема се решава със сваляне и почистване на клемореда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 4 Март, 2011 (Редактирано) Здравей! Имах подобен проблем със Сивика си...но като загасне...като разбутам контактният ключ (без да го въртя) и светваше таблото, при теб така ли е? При мен се оказа нагоряли клеми в клемната кутия дето я върти контактният ключ, беше се образувало нещо като черен лак по клемите...изчистих го, смазах ги много тънко с проводима смазка (питай елаждийте от къде да си набавиш малко) и не съм го имал повече тоя проблем. Като загасне..как се оправя твоята? Редактирано 4 Март, 2011 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #6 Отговорено 4 Март, 2011 (Редактирано) Това не винаги е от клемореда, и при мен гаснеше колата, но беше от комутатора или бобината(които са в делкото) не съм сигурен кое от двете е, защото смених направо делкото и се оправи. Редактирано 4 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6133 #7 Отговорено 4 Март, 2011 До този отговор мога да стигна сам.Нали пише техн.въпроси.Колата е хонда акорд 1.8лс F18Be и е на бензин.И ако исках да ходя в сервиз нямаше да пиша в форума.Клеморед. Смени го веднага (можеш и сам), щото представи си кво става ако Ти се случи докато изпреварваш. Имах тоя проблем - един от малцината обадили се в моя Акорд. Опитите ми за рециклиране бяха временно решение и слава богу останаха ненаказани от съдбата. Ако ползваш форума по-задълбочено, ще откриеш и подробности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #8 Отговорено 5 Март, 2011 ЦЪК ето ти една тема , става и от сивик 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
le6ko 0 #9 Отговорено 11 Март, 2011 Според мен проблема е че имам имобилаизер не ми светват лампите а светва само една зелена с един ключ и пресвятка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
den40 0 #10 Отговорено 16 Март, 2011 Имах същия проблем с Акорд 1,8 2000год.Гаснеше в движение.Оказа се контактен ключ(клемореда).Смених го с нов и проблемът изчезна.Така,че купувай нов и нема а се плашиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
le6ko 0 #11 Отговорено 15 Декември, 2011 да проблема беше от клемореда него смених но го почистих Благодаря на всички за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mirocomm 0 #12 Отговорено 24 Януари, 2012 И аз да допиша, имах същия проблем отначало гаснеше в движение рядко, после като загрееше колата и угася двг после не искаше да запали, та си взех нов климоред и всичко се оправи, (пробвах с почистване но се влошиха нещата ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове