Jump to content

den40

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно den40

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    crv 3 gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    пазарджик
  1. Имах същия проблем с Акорд 1,8 2000год.Гаснеше в движение.Оказа се контактен ключ(клемореда).Смених го с нов и проблемът изчезна.Така,че купувай нов и нема а се плашиш
  2. Имам абсолютно същия "Пук" и в моя Акорд,който се чува при сядане в колата или при тръгване от светофар,но не всякота.Вече 3 години сме заедно!
  3. Имах същия проблем,но с Акорд.Телефонирах в Бултрако и от там ми казаха,че трябжа да се смени въжето и сп.апарат,като цената само на въжето е над 200 лв.Отказах, естествено.Монтьора при когото си ремонтирам колите свали въжето,което беше доста клеясало,раздвижи го със спир.течност и минах успешно на техн.преглед.Трябва да отбележа,че въпросното колело държи по-слабо и наи-вероятно ще трябва да сменям всичко.Много са скъпи частите за Хонда!!
  4. ТЕЗИ ДНИ СЕ БОРИХ СЪС СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ.ОТ ОКОЛО ГОДИНА СИ КАРАМ С ПОЛОВИН РЪЧНА СПИРАЧКА Т.Е. ДЯСНОТО КОЛЕЛО НЕ "ХВАЩА".ПОНЕЖЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЯВЯ НА ТЕХН.ПРЕГЛЕД РЕШИХ ДА ОПРАВЯ РЪЧНАТА.ОТ "БУЛТРАКО" МИ КАЗАХА,ЧЕ Е ЗА СМЯНА ЦЕЛИЯ СП.АПАРАТ ПОНЕЖЕ "АКОРДИТЕ"ЧЕСТО ДАВАЛИ ТОЗИ ДЕФЕКТ./ЦЕНА НА АПАРАТА 360ЛВ/ ТРЯБВАЛО ДА СЕ СМЕНИ И ВЪЖЕТО-ЦЕНА 234ЛВ. ТОГАВА ОТИДОХ ПРИ МОЯ СИ МОНТЬОР И ТОЙ ЧОВЕКА СЕ ЗАЕ ПРИСЪРЦЕ.ПОЧИСТИ И РАЗБЛОКИРА АПАРАТА ПОЧИСТИ И КЛЕЯСАЛОТО ВЪЖЕ И ЕТО,ЧЕ ВЕЧЕ ИМАМ РЪЧНА ЗА ОКОЛО 50ЛВ.ДАНО ДА НЕ Е ВРЕМЕННО.
  5. Благодаря на всички за съветите! Мисля,че ще ми помогнат да реша проблема.
  6. den40

    Антена

    Здравейте колеги,От известно време забелязвам, че антената на радиото не се прибира до край, а след това не излиза.След няколко опита на включване и изключване на радиото- излиза.Проблемът се появява понякога- когато си поиска, както се казва.Въпросът ми е: Дали това се дължи на дефектирал ел.мотор на антената или просто трябва може би да се смажат секциите на антената?Уточнявам,че колата е Акорд 1,8 2000год. Благодаря!
  7. Когато сядам в колата се чува нещо кото удар с малък чук по ходовата част.Същото става и при спиране за по дълго време/напр. на светофар/ и после при потегляне се чува съшия звук.Дали не е шарнир или друга част по предницата.Между другото на времето Москвето ми правеше същото и на една дупка се откачи долния десен шарнир и добре, че карах бавно.Та сега си мисля дали не е същия проблем.Някой по-компетенен от мен моля да ме посъветва.СПАСИБО БОЛЬШОЕ!
  8. Lyubo,Навярно си прав,защото след като форсирах няколко пъти двигателя проблема изчезна и от тогава работи добре.Благодаря ти за инфолмацията!
  9. Колеги,Лагер на задно дясно колело започна да ръмжи като мечок от около седмица.Свалиха момчетата главината и ето ти проблем-за модел Акорд 1,8 2000г не се намира в никакъв каталог.Ако някой знае къде да търся щи му бъдя благодарен.От Пазарджик съм.Благодаря!
  10. Здравейте приятели,Може ли някой да обясни следния казус?След смяна на акумулатора на Accord1,8s 2000г ниските обороти на двиг.за определен момент станаха нестабилни.Ситуацията беше следната:Продавачът ме обслужи много добре /по мое мнение/-замери стария акум.сложи новия,замери консумация и наличие на оттечки по системата,измери зарежда ли и т.н.Тръгнах си от магазина и забелязах,при спиране на кръстовище ниските обороти падат много и след броени секунди се нормализират до около 800-900,даже за момент двг изгасна но бях в движение на ІІскорост и отново запали.Спрях и пробвах чрез стартиране и форсиране- при въщането на оборотомера стрелката слиза почти до нула и после се нормализира.Отидох в сервиз.Монтьора форсира няколко пъти мотора и проблема изчезна.От карбураторни двг горе-долу съм грамотен,но от двг пълни с електроника имам бегли познания.Автомобила го имам от скоро и не съм го опознал.Моля да ми простите невежеството.Благодаря предварително!
  11. Наборе а така! Аз съм с теб в групата.Колата ми също е Акорд 1,8 2000г.Хора като нас държат на класа и комфорт!Младичките нали са аджамии и бързички нека се фукат!
  12. den40

    Нов фен

    Благодря ти Ceco Accord! Колата я имам от около седмица и още не съм я разучил както трябва, но на първо четене/каране/ съм очарован.Взех я за около 7000евро с комлект зимни гуми + лети ал.джанти16ц техническо обслужване със смяна ня масло и накладки за сметка на доставчика.От Пазарджик съм.
×
×
  • Създай нов...