Лъчо 76 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2011 Ехо колеги някои ходил ли е в Хонда,Стара загора.Има ли някви мнения за работата им,или даите съвет за маистор дето разбира.Изскам да регулирам клапаните и една дигностика профилактично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delineator 2 #2 Отговорено 27 Януари, 2011 Понеже пише, че си от Хасково - имам един приятел от Димитровград с две хонди, който ги обслужва в един сервиз между Хасково и Димитровград, където е Шел.Казвал ме е, че човека разбирал от Хонди. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
de4kin 0 #3 Отговорено 17 Юни, 2011 да в стара загора равотят перфектно.личен опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
de4kin 0 #4 Отговорено 17 Юни, 2011 да в стара загора равотят перфектно.личен опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 17 Юни, 2011 Кой и къде по-точно работи "перфектно" в Стара Загора ?????! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 17 Юни, 2011 Венко от АйЕмАй например 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #7 Отговорено 18 Юни, 2011 +1 за горното мнение за Мад Дог-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
de4kin 0 #8 Отговорено 28 Юни, 2011 димитар от аиемаи и иван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cinderella 21 #9 Отговорено 28 Юни, 2011 Лъчо, здравей!Да, има читави майстори за Хонда в Стара Загора. Познавам някои от тях. Ако държиш да минеш през оторизиран сервиз-обади ми се и също щети помогна с каквото мога, тъй като имаме известни договорки и отношения с Хонда Стара Загора. За феновете има и остъпки. Запиши си телефона ми 0896615304- Ани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #10 Отговорено 24 Август, 2011 Къде се намира това "АйЕмАй"? За Хонда представителството преди Богомилово ли говорите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #11 Отговорено 24 Август, 2011 (Редактирано) "АйЕмАй" е магазин за японски авточасти, намира се на ул.”Х.Д.Асенов” 110. А иначе сервиза е представителството на Хонда ,преди Богомилово.Ето го и сайта разгледай http://www.imi-bg.com/ Редактирано 24 Август, 2011 от tisho92 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #12 Отговорено 5 Септември, 2011 Тия части в IMI читави ли са? Не ми е много ясно до колко са японски, защото ми се виждат евтини. Чудя се сега например дали да си взема ролка SKF и ремък Gates (които са по скъпи) или направо да си взема нещата от IMI - ремъка там е mitsuboshi или mitsubishi... нещо такова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #13 Отговорено 5 Септември, 2011 Това си лично твое решение, какви неща ще сложиш на колата ти. За мен магазина е добър, дори след няколко дена, ще си купувам филтри от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #14 Отговорено 5 Септември, 2011 То е от ясно по ясно, че решението е мое, но мисълта ми е някой да има впечатление от този дилър и конкретните консумативи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #15 Отговорено 6 Септември, 2011 Купуват от Евро 07 части,то общо взето всички купуват от там де,виждал съм им колата ,както и тази на Мото Пфое да взима чаркалък от Еврото,отделно че познавам и управителя на Евро 07.Единствения начин да си вземеш нова японска част/консуматив в България е чрез интернет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #16 Отговорено 8 Септември, 2011 Не знам какви са им частите, но успяха да вдигнат кръвното. Вчера им дадох номер на рама и двигател и въпреки това успяха да ми объркат ремъците и ролката. И понеже си купих части, оставих си колата в сервиза спокоен и си заминах за София. Сега от сервиза ми звънят, че частите не стават и трябва да разкарвам близки и приятели да се занимават вместо мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #17 Отговорено 9 Септември, 2011 Аз лично съм доволен от този магазин и си взимам всичко от там.Харесва ми това че никога не чакам,влизам взимам и излизам или правя поръчка и излизам.Винаги ме обгръщат с внимание не чакам не се мусят не се държът нагло и не ги мързи както повечето магазини за авточасти и казват кое е добро и кое не.А за майстори не съм запознат,всичко сам си правя не разрешавам никой да ми докосва колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pliu666kin 1 #18 Отговорено 7 Ноември, 2011 Ехо колеги някои ходил ли е в Хонда,Стара загора.Има ли някви мнения за работата им,или даите съвет за маистор дето разбира.Изскам да регулирам клапаните и една дигностика профилактично.и то4но там трябва да е така ли?))))0886587305Димитьр Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pliu666kin 1 #19 Отговорено 7 Ноември, 2011 ако иска6 питаи колко пари 6те ти вземат те,и ми се обади Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pliu666kin 1 #20 Отговорено 7 Ноември, 2011 Аз лично съм доволен от този магазин и си взимам всичко от там.Харесва ми това че никога не чакам,влизам взимам и излизам или правя поръчка и излизам.Винаги ме обгръщат с внимание не чакам не се мусят не се държът нагло и не ги мързи както повечето магазини за авточасти и казват кое е добро и кое не.А за майстори не съм запознат,всичко сам си правя не разрешавам никой да ми докосва колата о6те ли немои6 да намери6 някои луд да ти даде 8000 за нея?))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sandroo 0 #21 Отговорено 17 Октомври, 2013 Благодаря Ани .Забравих да се представя Иван съм от Русе Благодаря ти още веднъж .Реших да мина от Ауди на Хонда ще проверя тази която е в Сливен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diver1 14 #22 Отговорено 27 Април, 2014 Здравейте колеги , някой може ли да ме насочи към сигурен сервиз в Стара Загора ( а може и Казанлък, Сливен - в тези райони), в който ще получа коректна оценка (и качествена работа) по това какво трябва да се сменя по ходовата част на моя Сивик , защото в рамките на няколко месеца два пъти съм ходил при различни сервизи , но не съм убеден в качеството им на работа , след като пак хлопа нещо . Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #23 Отговорено 1 Февруари, 2017 Лъчо, здравей!Да, има читави майстори за Хонда в Стара Загора. Познавам някои от тях. Ако държиш да минеш през оторизиран сервиз-обади ми се и също щети помогна с каквото мога, тъй като имаме известни договорки и отношения с Хонда Стара Загора. За феновете има и остъпки. Запиши си телефона ми 0896615304- Ани. Здравейте Ани,аз имам нужда от диагностика и при оправяне на времето ще дойда до Стара Загора, ще съм благодарен за съдействие, ако е възможно разбира се . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #24 Отговорено 2 Февруари, 2017 Ани отдавна не влиза тука , ще ти драсна на ЛС за читав сервиз в Габрово. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JKS 0 #25 Отговорено 20 Октомври, 2018 (Редактирано) Дали има оторизиран сервиз на Хонда в Хасково, ако не, бихте ли могли да посочите добър сервиз за цялостна диагностика? Редактирано 20 Октомври, 2018 от JKS Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pendoc 188 #26 Отговорено 21 Октомври, 2018 Оторизираните сервизи извън София останаха само два- Пловдив и Варна. В Стара Загора сервиза прекъсна договора с Бултрако, но хората които работеха си останаха и бих го препоръчал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #27 Отговорено 26 Юни, 2020 Опит да съживя темата. Може ли ъпдейт за читав сервиз специализиран за Хонда в Стара Загора? Освен Ай Ем Ай? Ако някой ги е ползвал скоро и тях моля да сподели, чувам че са имали някакви промени преди известно време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #28 Отговорено 26 Юни, 2020 Преди 4 часа, AzSum написа: читав сервиз специализиран за Хонда в Стара Загора Добре де, според теб колко такива може да се намират в град с размера на Стара Загора? И защо не Ай Ем Ай? Аз нищо лошо не мога да кажа за тях. Имаш ли нещо конкретно предвид? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #29 Отговорено 26 Юни, 2020 Ами имах предвид следното. Да кажем знам майстор, който работеше в представителството на Опел, напусна и сега ремонтира само Опел в малък собствен сервиз. Нямам нищо против ай ем ай. Дори съм чувал добри отзиви. Скоро някой качи фактура от тях в секция за трета генерация и цените звучаха по-солени от Бултрако. Но ще ги пробвам при нужда. По-скоро търся някой по малък, ако си купя консумативи и части от обща поръчка да ги смени. Едва ли ай да ем ай работи с материали на клиента. Какви са твоите впечатления, ако не е тайна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
БероеЦ 0 #30 Отговорено 7 Февруари, 2021 Здравейте фенове и аз ще пробвам да исвежа темата. От скоро съм с хонда и трябва да мина някъде за настройка на клапаните. За Стара Загора и околността на imi ли да се доверя? Лек ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #31 Отговорено 15 Февруари, 2021 На мен скоро ми предстои настройка на клапаните и ще ходя в Ай ем Ай. За моята кола ще струва 80лв + 35 лв за гарнитура. Предполагам за Акорд няма да е повече.Но ще следя темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamenski26 0 #32 Отговорено 20 Април, 2021 Колеги,доволни ли сте от реглажа в Ай ем Ай? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 185 #33 Отговорено 21 Юли, 2021 Минавах преди 2месеца реглаж. Момчетата от сервиза бяха изключително любезни, което ми направи добро впечатление. Относно реглажа казаха,че е имало лека нужда, но аз няма как да преценя.И преди и след реглажа нямаше промени в поведението на колата. С гарнитурата струваше 120 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valkata1 6 #34 Отговорено 2 Декември, 2023 Някой ходил ли е скоро в АЙемАЙ.Качественно ли работят.Става въпрос за реглаж на клапани. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове