em1l 30 #1 Публикувано 16 Декември, 2010 Та като гледам как си свети фара и оставаше така една празнина в края където са мигачите и ето какво направих: Малко секундно лепило: И след като лепилото е по засъхнало следва обилно мацане със силикон от моя страна макар и да не е нужно чак толкова: Ето и крайния резултат: Ето и как изглежда с пуснат мигач но не можах да го уловя добре: Това е . 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 16 Декември, 2010 Браво, станало е интересно А дали има начин да светят и мигача и фара?! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 16 Декември, 2010 Браво колега П.П Ако ти изгори крушката обаче кво правим ? 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #4 Отговорено 16 Декември, 2010 Браво колега П.П Ако ти изгори крушката обаче кво правим ? !!!Диодна е зор работа да изгори, но и да изгори фасунките се държат на малко секундно колкото да се закрепят и силикон не е голямо усилие да се дръпнат и да се лепнат на ново 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 16 Декември, 2010 Бе те и мойте са диодни, ама преди една седмица гледам единия беше сдал багажа !!! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #6 Отговорено 16 Декември, 2010 Станало е страхотно.Направи снимка с пуснати фарове,да видим как е. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #7 Отговорено 16 Декември, 2010 Колега,станало е добре,но мисля има вариант да се сложи някакво реле и крушка с двойна светлина,така че да свети габарит на фара и на мигача,ще поразпитам и като разбера ще пусна едно отговорче !!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #8 Отговорено 16 Декември, 2010 Колега,станало е добре,но мисля има вариант да се сложи някакво реле и крушка с двойна светлина,така че да свети габарит на фара и на мигача,ще поразпитам и като разбера ще пусна едно отговорче Да то и такъв вариант има но главно гледах и светлината да не пречи на видимоста на мигача. А ако се направи с реле и крушка с двоина светлина аз си мисля че светлината за "габарит" ще е прекалено силна и няма да се различава мигача от нея. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #9 Отговорено 18 Декември, 2010 Да то и такъв вариант има но главно гледах и светлината да не пречи на видимоста на мигача. А ако се направи с реле и крушка с двоина светлина аз си мисля че светлината за "габарит" ще е прекалено силна и няма да се различава мигача от нея. Ще се различава доста хора от форума са го правили, а и ако помислиш логично как стопа се различава от габарита нали са на същия принцип Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf_ot_melmak 9 #10 Отговорено 19 Декември, 2010 Станало е странно, но доста интересно и приятно (: Аз явно съм късметлия,че стокова са си ми така габаритите (: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Myankov 64 #11 Отговорено 19 Декември, 2010 И Аз имам идея да си барна яко мигачите и скоро ще покажа и аз нещо свежо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #12 Отговорено 21 Декември, 2010 С нови крушчици: Ето и едно клипче да се види как е с пуснати къси светлини - http://vbox7.com/play:22f779c0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Белов 0 #13 Отговорено 4 Януари, 2011 (Редактирано) Ето и едно клипче да се види как е с пуснати къси светлини - http://vbox7.com/play:22f779c0Супер е станало. Редактирано 4 Януари, 2011 от Белов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #14 Отговорено 5 Януари, 2011 аз колеги този филм съм го правил отдавна имам и снимки ако някои може да помогне с качването им моя скаип е moonray85 ще ви е доста интересно моите светеха фар и мигач едновременно, ако някои иска имам готови такива мигачи направени, директен монтаж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #15 Отговорено 15 Август, 2013 Привет фенове, темата е стара ,но непречи да е повдигна с малко снимков материал (по-добрият вариант, от колкото да правя нова). Както става ясно и аз си вкарах габарита в мигача, но по-малко по различен и лесен начин. Знам, че доста хора така са си го направели, но за по младите Хондаджии може да е итересно. Взех си фасунки от стопове на Хонда Сивик с 3 кабелчета, черният е минус, зеленият е + на мигача, а червеният е + на габарита. Попринцип фасунката на стопа, неможе точно да взеле в мигача, но пак става с малко повече мерак :)/> и като за финал, може да се направи мигача с оранжево фолио или на кой както му дойде. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #16 Отговорено 16 Август, 2013 (Редактирано) да вметна само че и аз така ги направих ...а за фасунката леко с макетно ножче,пила или др. се маха 1 зъбче от нея и заспивапрепорачително е по- слабия сигнал да е за габарита а по-силния за мигачап.п. направо и снимка отзат ще покажа.... за задните светлини г/д същата работаето отзат отпред и отзат с натиснат стоп п.п. ако си правите стоповете така препоръчвам да си тарсите оригинални фасунки като на колегата горе Редактирано 16 Август, 2013 от B e n d e r 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #17 Отговорено 20 Август, 2013 Рефлектора може да се махне за да стане цял габарит но трябва да се разлепи. Фурната на 120градуса за 3/4 минути и разлепяш но е опасно защото се държи и на щипки... Аз пробвах и счупих 1 стоп. Но има хора са успявали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AnZaRe 0 #18 Отговорено 3 Септември, 2013 Много хитро измислено. Аз лично не го знаех този начин, но благодаря за ясното написано обяснение и снимковия материал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #19 Отговорено 3 Септември, 2013 я малко снимков материал как се разлепя стопа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kovachev91 16 #20 Отговорено 3 Септември, 2013 Идеята е супер.Към колегата em1l направи няколко снимки отдалече с пуснати фарове да видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове