Jump to content

Белов

Фен
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Белов

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 2.01.1987

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна
  1. Всичко става колега и на мотор,само да ти се занимава.мн добре са станали колеги,само дето на повечето светят неравномерно(не ви ли дразни)или само на снимките така изглежда.И малко информация има дидни ленти който се водят RGB с контролер,светя в абсолютно всеки цвят,и се контролират с дистанцонно.Поздрави за труда на всички.
  2. Ето и едно клипче да се види как е с пуснати къси светлини - http://vbox7.com/play:22f779c0Супер е станало.
  3. Според мен ще си решиш проблема като си оправиш помпата.Защото тя постоянно налива бенз повече от колкото трябва и тои няма каде да отиде и избива през сегментите и отива в маслото.
  4. Колега Newbie случвало ли се е да вали дъжд и след това да се качиш в колата и някое от стъклата да е запотено?Без да си карал колата.
  5. Трябва да свалиш задните седалки,после кората на задния ляв калник,отдолу са кабелите.снимка кабели А бушоните са под волана в бушониерата,на капачето и трябва да има схема.
  6. Зависи какво точно търсиш,но според мен 5ген civic седан 1.6 е доста добра кола.Според мен по добра от англичанката която си харесал.примерно Седан
  7. За шкурките зависи от мн неща но ако няма серйозни наранявания или мн кит за шкурене.Почваш с 400,после 500 водна и накрая 800 бодна и си готов.
  8. Най добре си купи един комплект съединител,притискател иферодов диск,Не се занимаваи да оправяш старите.И синхронизаторите най вероятно от тях ти стържат скоростите.
  9. И аз съм с газов инжекцион Landi-Renzo вече 30 000 км.няма грешка.
  10. Колата е доста добър избор и аз преди време търсих такава,но им обявяваха безбожни цени,а за газовото по принцип зависи кои и как го е слагал с ръцете или с краката си.
  11. Просто като сменяш нещо се постараи да намериш качествена част защото разлика в цената с китаиските боклуци е нищожна. Аз сменях шарнири взех си боклуци с 10лв по евтини и след 10000км ги смених пак само че този път зи взех доста по дообра марка и за сега нямам проблем.Хората са казали "Евтиното излиза скъпо".Успех с избора на кола.
  12. Найстина средното гърне може и да свърши работа, днес още някой ми го каза ,то дефакто на местото на катализатора ще трябва да се монтира нали а и дали точен модел и марка трябва да бъде имаш ли представа?Не се слага на мястото на катализатора,а малко зад него си има направено място и място за тампони.А за марка и модел питаи колегата "eskinazi" тои имаше сущия проблем и си сложи гърне.
  13. Едно средно гърне(30лв~) ако си сложиш може би ще намали доста звука в купето.
×
×
  • Създай нов...