Jump to content

dstanev

Фен
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dstanev

  • Ранг
    Начинаещ

Последни посетители

1520 профилни разглеждания
  1. това е колега , щото живеем в най-добрия град в България , нямаме дупки по улиците и е пълно с места за паркиране( ма Кирето требе да плаща данък на вилата в Швейцария мислиш ли го него
  2. dstanev

    Honda City

    Здравейте , имам възможностда закупя Honda City, от ОАЕ , та питането ми е има ли нещо по специфично по модела от гледна точкан на части ( дали са съвместими с др модели ), ако някой се е сблъсвал да сподели.
  3. колеги , имам странен проблем с Jazz-a , на празен ход в интервала между 1200-1500 оборота , леко претриса мотора, и когато се опитам на първа да тръгна бавно в тези обороти , колата подскача. ако тръгвам с 2000 оборота , няма проблем, та въпроса ми е ако са за смяна свещите, да ми препоръчате дали Denso ili NGK , В момента е с NGk , но не знам дали ще намеря оригинални такива , а пъй Хондата е със 8 свещи , дайте съвет...
  4. здравейте колеги , тъй като наскоро прегледжах постове за смяна на гарнитури с цел повишавана на к.с за civic 6г, исках да запитам някои знае ли за въпросния мотор на Jazz 1.3 -78 к.с дали нещо може да се направи ?
  5. проблема ще се окажат точно джантите, щото братото се е натокъл на едни 15" 195-50-15, та не знам с тях как ще върви колицата , инък колкото по малко екстри , по малко проблеми
  6. Здравейте брат ми желае да си купи сивик 5 генерация , но колата , която е харесал е без серво 1993 г , общо взето баов модел няма ел пакет , няма клима , но пък цената е добра . Въпроса ми е ( тъй като и майка ми ще я кара най-вероятно) има ли все пак някаква хидравлика и много ли е тежка за каране освен за паркиране , ако някои е карал такава да сподели. Благодаря предварително.
  7. Благодаря много за информацията, наистина хондата е 2003 г и досега фреон не и е досипван , така че това ще бъде отразено в сервизната книжка, и ще натегнем ремъка да видим дали ще стане , ще пусна инфо какъв е резултата
  8. Благодарско за идеите, дали да отида в сервиз за климатици обаче или в сервиз за хонди ? Смисъл знам майстори на Хонди във Варна , но да ли ще се справят с проблем на климатика?
  9. Здравейте колеги, дойде времето и аз да попитам за някакъв проблем с хондата, а той е следния - При работещ климатик ( в тези жеги на максимум) периодично , когато ми паднат леко оборотите при зацепването на релето на климатика се чува странно просвирване( единично като от тромпет), шум , който досега е нямало в колата. Наблюдава се особено когато колата работи на място. Моля ако някой има идея от какво може да е това да даде акъл , благодаря предварително.( Когато климатика е изключен няма проблем )
  10. Здравейте колеги , въпроса ми сигурно ще ви се стори малко странен, но не съм достатъчно компетентен по колата , която карам. Предстои ми смяна на масло и въздушен филтър , та реших да сменя и филтъра на климатика и горивния филтър. Когато отидох в магазин да си купя филтър , след като ми провериха vin-а на колата ми казоха че моя модел нямал горивен филтър , или че бил някъде в резервоара ( самопочистващ се ) , та питам възможно ли е това и някой ако е сменял на Jazz горивен филтър да даде акъл къде може да е . Благодаря предварително.
  11. audi rs4 395 hp карал съм го некъде с 220 км на пътя за златните , но колегата е дигал с него 290-300
  12. Говорих с човека , колата е много запазена -купе, салон , двигателя изглежда добре - има един проблем който ме тревожи и който не съм сигурен да ли не е от газовото , човека си сподели информацията че понякога като изключи от скорост и гасне колата , както и че са му ниски оборотите . Не знам на какъв майстор да я заведа във Варна за да ми каже става ли хондата ?
  13. а задния диференциал прави ли проблеми , щото досега не съм карал 4х4 а колите със задно предаване чести имат проблеми с диференциала?
  14. здравейте колеги , един познат си продава хондата - civic 94 г 1.6 4х4 126 коня или нещо такова , четириврата има климатик, но е карана с обикновенно газово , има ли проблем заради газовото или смело да скачам в автомобила ?
  15. Здравейте . реших и аз да се включа в тази тема , тъй като съм решил да купувам civic комби, въпроса ми е има ли смисъл да се купува дизелов двигател , тъй като не ми се струва , че ще има голяма разлика в разхода, освен ако дизела има по добра динамика не е ли по добър избора на бензинов мотор?
×
×
  • Създай нов...