ceco_accord 6014 #1 Публикувано 30 Ноември, 2010 Ха честито. За сега е "прототип" но е доста по-реална от "концепта" и според мен си е готова за производство. Остава да Я дочакаме и в Европа? http://www.autoblog.com/2010/11/30/honda-reveals-new-brio-city-car-prototype-in-thailand-w-video/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 30 Ноември, 2010 Голям сладур е тва нещо. Ако направят и спортен вариянт ще избият рибата с една К20-ка заводско под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #3 Отговорено 30 Ноември, 2010 Голям сладур е тва нещо. Ако направят и спортен вариянт ще избият рибата с една К20-ка заводско под капака Винаги до К20 опират нещата Ако я пуснат в Тайланд ще излезе и на нашия пазар. На мен също ми допада като за дамска градска тротинетка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #4 Отговорено 30 Ноември, 2010 Незнам, страничната линия и дупето мн ми харесват и с едно окачване да ти кажа колата никак няма да е дамска ами по-скоро едно изродче , но това си е мое мнение. Пък и К20-ката пасва най-добре на едни такива малки купета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #5 Отговорено 30 Ноември, 2010 Наистина си е симпатяга и с един добър двигател както каза колегата mEtaka ще стане малко зверче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PIKap 213 #6 Отговорено 30 Ноември, 2010 Хич не ми харесва, ни най-малко.. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #7 Отговорено 30 Ноември, 2010 Симпатяга е бе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #8 Отговорено 30 Ноември, 2010 Симпатяга е, ще намери пътници и тоя "влак". Защо му качвате K20 веднага на това нежно създание, насочено към едноименния пол? !!! Ще му тежи, а и няма да е практичен при потегляне, а и в града по принцип !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #9 Отговорено 30 Ноември, 2010 Симпатяга е, ще намери пътници и тоя "влак". Защо му качвате K20 веднага на това нежно създание, насочено към едноименния пол? !!! Ще му тежи, а и няма да е практичен при потегляне, а и в града по принцип !!!Мислиш ли....., хм?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #10 Отговорено 1 Декември, 2010 Хубава е, стига да не е няква съвместна разработка! Но в кои сегмент ще влезе? Под Джазз/Фит или по скоро на мястото на Лого? A K20A-то е задължително за да избие зъбите на някви френски миниятюри със спортни амбиции! Но трябва да му оправят еко стандарта първо!Предлагам я за "Визуален тунинг No.(пореден номер), да видим колко и е потенцияла! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accordingly 26 #11 Отговорено 1 Декември, 2010 (Редактирано) Отзад е като Цитрон С1 - отпред сменяш емблемата и става Aygo... (или ако си позволя да цитирам от коментарите "Looks like a Chevy Spark had a baby with a Mazda 2"). Конфекция !!! Редактирано 1 Декември, 2010 от Preluded Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #12 Отговорено 1 Декември, 2010 Добре де, щом К серията ще и тежи, да си възобновят производството на Б серията. Едно 1.8 Втек също ще и ходи, дори и едно Б16Б. С леки раздувки по калниците и тн. както би трябвало да изглежда един серийно спортен модел и с едно хубаво маторче вътре под капака, ще бъде конкуренция на Рено, Мицубиши Колт и там другите от този клас. Иначе количката много ми харесва /незнам за кой път го казвам/ и ако имам възможност бих си джъткал с нея.Аз съм си фен на тези малки градски извращения !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesso_varna 167 #13 Отговорено 1 Декември, 2010 Много сладък мъник. Такива коли ни трябват в големите градове! Версия с 3 врати ще бъде още по-готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #14 Отговорено 1 Декември, 2010 (Редактирано) Нищо красиво не намирам в тази кола, отзад много ми прилича на едни малки стари Ланчии ypsilon Редактирано 1 Декември, 2010 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #15 Отговорено 1 Декември, 2010 "B" или "K" на това симпатично сити фотьоилче? Нали има CR-Z вече, а той поне има някаква спортна визия. Него да пускат спортен и мощен сериино (варианта от изложението Сема не е зле)На това брио най си му подхождат 0.9-те литра и другия планиран 1.2 (евентуално дизел 1,5 ако го разработят както пишат)Тойота Етиос, Сузуки Алто, Нисан Микра, Хюндай Санто....все не се сещам за думата спорт като ги видя Иначе този концепт по ми харесва: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #16 Отговорено 1 Декември, 2010 ае стига сте мечтали,това е ебати кошницата,не заслужава никви К20,В18 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #17 Отговорено 1 Декември, 2010 Визуално натежава това преплитане на обеми в зоната на предния калник (прекалено "бъбрива" пластика). Иначе като цяло е по-зряло от концепта, но жалко за черните А колонки и липсващите "брави"(серийните са твърде "присъстващи"). А иначе "по традиция" арматурното табло е зле http://www.cardesign.ru/articles/newcars/2010/11/30/4365/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #18 Отговорено 1 Декември, 2010 Брио е кола специално правена за Азия - например Тайланд(където ще има по-скъп модел), Индия (евтин), Китай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #19 Отговорено 1 Декември, 2010 Харесва ми и така като я гледам ще си бяга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Royal 5 #20 Отговорено 1 Декември, 2010 Ужас?!?! Хора кво ви става? Тука се е обърнало на SMART FANCLUB?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове