Guest Stefan Milev #361 Отговорено 11 Февруари, 2008 Аз се занимавам с производство и персонализация на всякакъв вид пластмасови карти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bitex100 #362 Отговорено 13 Февруари, 2008 Здравейте, работя в рекламна агенция - дизайн, предпечат, печат и брандиране !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pesh #363 Отговорено 13 Февруари, 2008 Здравейте, sys admin съм на интернет доставчик в ПЗ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTTT 0 #364 Отговорено 13 Февруари, 2008 Двамата с брат ми държим "MAX-Audio"Ltd. Занимаваме се с индивидуално изграждане на аудио системи по автомобили - отливане, тапициране, аерография. Имаме магазин за кар-аудио техника в Поморие.Работя и като административен сътрудник в Интернет център. Занимавам се също и с графичен дизайн и реклама (в свободното време) !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest activity #365 Отговорено 15 Февруари, 2008 здравейте , системен администратор съм (един от всичките) в Spectrum Net в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vtecinside 7 #366 Отговорено 16 Февруари, 2008 Здравейте! Работя като Ел.техник.ако някои има проблеми с тока с радост ще помогна От Пловдив съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DJDOGI 0 #367 Отговорено 21 Февруари, 2008 4-та година съм пиколо охрана и подражка на басеините в един 4 звезден хотел Арсена на самия плаж в Несебар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любча 0 #368 Отговорено 23 Февруари, 2008 През последните 8 години, станах наи добрия автокозметик във Велико Търново. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #369 Отговорено 23 Февруари, 2008 Аз съм от Русе.Ключар съм от 14 години.Семейна професия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #370 Отговорено 23 Февруари, 2008 Здравейте. Ам от 2 години съм оптик в такава фирма. Работим с Карл Цайс и разни други такива , с военните също , както и за медицината. (да не си помислите че правим очила ) .Иначе в свободното време фалшифицирам документи < пари и други 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IvoAndr 0 #371 Отговорено 24 Февруари, 2008 А аз чупя колите на хората в един автоелектро сервиз + автоаларми МАК + разнни там музики (PIONEER, KENWOOD, JBL, DLS) + ксенони + парктроници! Абе то стана бая кат реклама, ама кво да направя като си обичам работата и току хвана та се отнеса! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Real_Iv 0 #372 Отговорено 27 Февруари, 2008 Здравейте! Занимавам се с битова техника: www.lge.com.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #373 Отговорено 29 Февруари, 2008 (Редактирано) Ха, аз се водя компютърен спец., ама по - точно чертая 3-измерно разни неща (мебели, къщи)! Но нещо взе да ми писва... Редактирано 29 Февруари, 2008 от CIVICwarrior Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PeXa #374 Отговорено 5 Март, 2008 здравейте,аз сам търговски представител на кока-кола за велико търново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #375 Отговорено 5 Март, 2008 Малко Ъпдейт:Последно се занимавам с видео наблюдение, контрол на достъпа, умни къщи... adapt control solutionsКогато се налага дооформям и поддържам онлайн магазин ( smarthome ), спамя непознати фирми с оферти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bastun 0 #376 Отговорено 6 Март, 2008 абсолютел безделник съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Prozac #377 Отговорено 7 Март, 2008 Ами ника ми е име на едно лекарсво, което "лекува" всички болести - антидепресант. Може би вече се досещате, че съм аптекар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xedos_1983 #378 Отговорено 8 Март, 2008 Бачкам в "Best Music & Video" в Пловдив като продавач-консултант на аудио и видео техника от висшия клас. Ако някой го интересува и е запален по качествената техника ( като мен ) , да заповяда - има кво да се види и чуе , само да добава, че за съжаление няма car audio при нас иначе съм студент в ПУ, последна година "Английска Филология"... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boba7a 0 #379 Отговорено 19 Март, 2008 мии аз работя като готвач в ресторант Модерато в кв.изток към FPI-hotels&resorts Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igmhonda 0 #380 Отговорено 22 Март, 2008 Здравейте,управител в хотел "Форум" съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #381 Отговорено 26 Март, 2008 Е ....аз сега видях че не съм написъл нищо по тази тема!!!Аз работя в магазина за бяла техника НОВИ УРЕДИ С ТРАНСПОРТНИ ДЕФЕКТИ Така че ако мога да помагам с нещо казвайте. Всичи колеги от форума ползват 5% отстъпка!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lyubaka 0 #382 Отговорено 28 Март, 2008 Здравейте, Работя като Quality Assurance инженер в SAP Labs България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V for Vendetta 0 #383 Отговорено 31 Март, 2008 Като най-новият член на форума и аз да се разпиша Мениджър отдел продажби - http://aplus.net, ако на някой му трябва хостинг, обещавам да помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest I.Ivo #384 Отговорено 31 Март, 2008 да се представя и аз на всички, Имам фирма за производство на PVC и Аl. дограма, така че ако на някой колега от Варна или до Варна му предстой поставяне или смяна на дограма... за нашето общество винаги съм готов да направя големи отстъпки и да сакратя сроковете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Miroslav.Ivanov #385 Отговорено 1 Април, 2008 Здраво колеги, аз се занимавам с финанси за Adecco UK, но силно наблягам на собствения си бизнес а именно Web Design. Фирмения ми сайт е почти готов и скоро очаквайте официалното откриване на дейността. Ще има доста добра оферта за всички колеги от форума - Личен сайт на символични цени. За изработката на сайтове с други цели ще има отстъпки за съфорумците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest addevil #386 Отговорено 1 Април, 2008 лек ъпдейт - напуснах Golden Pages и в момента съм прост дизайнер на свободни начала може би скоро започвам пак да дизайнерствам за друга голяма фирма ма преди да подпиша - нищо не се знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #387 Отговорено 1 Април, 2008 Време е и аз да се разпиша Работя като жичкаджия,или по модерно казано "software & инсталации" в ЮНИТРЕЙД-Х,но по-точно VOLKSWAGEN ZENTRUM SOFIA Ровя по жиците и акъла на VW-тата,питайте за бат Кецо ако ви трябва нещо,всички ме знаят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Chimerasv #388 Отговорено 1 Април, 2008 CCNA сумнамбул иначе работя във фирма за изграждане на пречиствателни инсталации за промишленни отпадни води и инспекция по екологията не махаите катализаторите еи !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaFanatic 0 #389 Отговорено 4 Април, 2008 Така като гледате .....професионален геймър (ЕХ да плащаха за това) ......ако искате да ви разбия на нещо от по състезателен тип......пишете , ще ви помилвам малко хахах.....а да и също така работя по ровене в форуми и суммнамбулстване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sexapilka 0 #390 Отговорено 4 Април, 2008 Аз работя в счетоводна кантора! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ARchangel 0 #391 Отговорено 6 Април, 2008 компютърен маниак с две думи: hadware software web disign всичко що ви дойде на акала работя в една коляма частна фирма. Така че ако имате някакви дертове с тая техника - знаете PM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan100ev 2 #392 Отговорено 7 Април, 2008 работя в сервиз за автомобили; основно по зазтраховки;тенекиджийско-бояджийска работа; не пожелавам на никои да се срещаме там ; но ако мога да помогна с нещо давайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valkiria 0 #393 Отговорено 9 Април, 2008 Работя в застрахователна компаня,правя предимна гражданска отговорност и разни злополуки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zafod 0 #394 Отговорено 9 Април, 2008 Работя в застрахователна компаня,правя предимна гражданска отговорност и разни злополуки. След две години каза и за себе си.Аз съм компютърен техник(хардуер). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #395 Отговорено 18 Април, 2008 айде да се похваля с новата си длъжност - дизайнер в сладоледи Дарко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest toyo #396 Отговорено 18 Април, 2008 Аз пък продавам употребявани автомобили в един автосалон във Варна. От 4 години се пазаря със всякакъв модел хора и напоследък най-вече с извънземни румънци.Забавно е ако си пиеш валерианчетата периодично:-) Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #397 Отговорено 20 Април, 2008 Както и миналата година ще съм на "Party Beach" Гранд Хотел Варнакато барман забравих да спомена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rosso 0 #398 Отговорено 21 Април, 2008 Здравейте колеги...от около една седмица съм собственик на Хонда Акорд '96 1.8i Ls и съм мнооого доволен от автомобила и от форума но да не пълня темата с глупости.....Работя като Авиотехник в "България ЕР" от 2 години. Ако мога да Ви бъда полезен с нещо....ще се радвам да помогна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Brutalism #399 Отговорено 22 Април, 2008 Хилоу май френдс!! Аз съм от бургас,но съм вече 2-ра година в софия студент.Заниманието ми е свирене - БАС КИТАРА.но дано до 1-2 години да си намеря няква сериозна работа,свързана пак с музика и да се вадят повечко пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koev 8 #400 Отговорено 23 Април, 2008 Здравейте Колеги, Аз пък мениджър на хотелска верига в Плевен. Засега сме само на три, но се очертава разрастване. www.fortiscityhotels.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове