lupi1981 0 #281 Отговорено 4 Септември, 2007 Работя като автомонтьор в колос-мс(сервиз за окрейски каляски ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #282 Отговорено 5 Септември, 2007 цъкназдраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #283 Отговорено 5 Септември, 2007 Сервиз за Касови Апарати и Компютри "Псит - 35" гр.Шумен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #284 Отговорено 5 Септември, 2007 Уча , КСТ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fozio 0 #285 Отговорено 7 Септември, 2007 Толкова много професии но няма още 1 който да ви мие хондите в момента сум безработен защото преди месец имаше напуснал-увоолнен ама тея дни започвам пак от плд съм от фен клуба сум мил само една хонда акорд 4г до колкото си спомня пича се казваше митко колата беше с доста добур външен вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest xtuners #286 Отговорено 10 Септември, 2007 основател на xtuners.comВ момента държа студиото с мой приятел! Занимавам се с търговия в ebay! Web promotion/rankingзавършил съм финанси и управленски инф. системи ( в УНСС и Софийския)Знам немски и английски! ако мога да съм ви полезен се обадете! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peposhi 3 #287 Отговорено 11 Септември, 2007 Тюю, заболяха ме очите да чета, докато дойда до край . Ама, така е, като почнеш нещо, гледаш да го довършиш... понякога Работя като асистент мениджър в ресторант. Обаче, понеже съм луд на тема работа и обичам да човъркам машинки, щом се развали нещо в ресторантите на Шефито( трички на брой), грабвам кутията с инструменти и... чупя преди да дойдат майсторите (в повечето случаи Майстор Тричко се справя, де ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Exester 0 #288 Отговорено 11 Септември, 2007 Аиде и аз да се напиша.Аз съм собственик на печатница.Занимавам се с облепване на автомобили,Печат на билборди,печат на менятаи въобще всичко което е свързано с печат(включително печатя и върху чаши,чинии,огледала,ключодържатели и мн.други)Аиде стига толкоз че вече ще ми искат пари за рекламата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #289 Отговорено 11 Септември, 2007 Аиде и аз да се напиша.Аз съм собственик на печатница.Занимавам се с облепване на автомобили,Печат на билборди,печат на менятаи въобще всичко което е свързано с печат(включително печатя и върху чаши,чинии,огледала,ключодържатели и мн.други)Аиде стига толкоз че вече ще ми искат пари за рекламата От кой град си ??? А печат върху химикалки - метални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #290 Отговорено 11 Септември, 2007 Аз в момента се занимавам с компютърна поддръжка, такаче ако някой има проблеми с компютъра да свирка знам че има много занимаващи се с компютри но на много малко им се занимава особено с по-простичките проблеми и за това се вписвам и аз амм дам регистрирам и незаконно Windows XP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #291 Отговорено 12 Септември, 2007 (Редактирано) В момента... на път съм да напусна една фирма за мебели, в която работа като 3D дизайнер - правя вътрешното оформление за да може клиента да си представи как ще му изглежда апартамента. Нямам време вече за тази работа, идва тежка година за учене. Иначе постоянно се занимавам с асемблиране на конфигурации в професионални критерии /в зависимост от нуждата на потребителя - програмист, 3D, гейминг, персонален и др./, поддръжка на компютърни системи /възстановяване на изтрита информация, почистване от неприятни вредители, подреждане на информация, локализиране на проблем и отстраняване/. Парите за Хондата идват от предпечатна подготовка - постери, плакати, дипляни, покани, визитки, билбордове, афиши и т.н. Колегата отгоре не искам да му подбивам бизнеса, но който иска може да получи безплатно файловете и сам да си регистрира така нареченото genuine копие - да заповяда. Разбирасе... така всеки си поема собствена отговорност. Айде, ако имате нужда от нещо от по-горните сфери на дейност - за верни съклубари правя огромни намаления и промоции. :) Редактирано 12 Септември, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #292 Отговорено 12 Септември, 2007 Барман клуб "Ликьор" Плд .....ЗаповядайтеИначе последна година бизнес администрация,разни странични проектчета и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #293 Отговорено 15 Септември, 2007 (Редактирано) ако си виждал един син акорд всяка вечер пред инет залата срещу ликьор- от както отвориха ликьор до пролетта тая година -да знаеш че беше моя .(почнах работа, затова до пролетта...вече няма )П.П. ебе тия са убиха и са размазаха в тоя ликьор - аз каквито битки гледах пред тоя ликьор .... ама то няма празно няма птеък , сряда яко търкал .. тишина .... Редактирано 15 Септември, 2007 от cK1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar(1) 0 #294 Отговорено 15 Септември, 2007 В момента Експерт, инвеститорски контрол. Но попринцип уча за стоителен инженер последна година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #295 Отговорено 15 Септември, 2007 инженер строителен и инвестиционен надзор, имам малък склад за строителни материали, работя заедно с баща ми - общ бизнес с отопление, климатизация и метални конструкции, а ето и малко реклама www.termoproekt.hit.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar(1) 0 #296 Отговорено 15 Септември, 2007 инженер строителен и инвестиционен надзор, имам малък склад за строителни материали, работя заедно с баща ми - общ бизнес с отопление, климатизация и метални конструкции, а ето и малко реклама www.termoproekt.hit.bgЕхаааа, конкуренция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #297 Отговорено 18 Септември, 2007 (Редактирано) Сис админ и прохождащ трейдър С 2 думи не работя , само чета форума Редактирано 18 Септември, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fanaticeti 0 #298 Отговорено 19 Септември, 2007 Customer service - Reader's Digest BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzmeq 19 #299 Отговорено 7 Октомври, 2007 Лъжа хората да си купуват от мен масла и гуми - демек търговски представител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vektor 0 #300 Отговорено 9 Октомври, 2007 Привет,с баща ми имаме фирма за автомобилни/джипови гуми и джанти(MOMO,CMS,BBS,DOTZ и др.).Извършваме също и баланс,монтаж и демонтаж на гуми!За фенове на хонда ще има отстъпки Бонус от фирмата при закупуване на нови гуми,ползвате безплатен монтаж/демонтаж и баланс!За инфо,телефони,аддреси-ЛС!Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mitakaa'z 0 #301 Отговорено 11 Октомври, 2007 3D CAD-CAM Designer във Видима , правя новите батерии и мивки да изглеждат по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #302 Отговорено 15 Октомври, 2007 Работя в FELS Baltech.Проектирам,конструирам и правя 3D модели на Кораби,Яхти и предимно нефтени платформи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #303 Отговорено 15 Октомври, 2007 Привет и от мен! Имам си фирмичка за доставка и монтаж на климатици. http://www.frigo-star.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasil67 0 #304 Отговорено 18 Октомври, 2007 Привет на всички,аз май съм единствения аптекар тук !Собсвеник на аптека, а иначе инжинер по ВЕЦ - вете и ПАВЕЦ - те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #305 Отговорено 22 Октомври, 2007 Привет! Аз се пръкнах най умното дете на мама и взех че станах инженер :-)В момента проектирам електронна апаратура със специално предназначение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pioneer 6 #306 Отговорено 24 Октомври, 2007 озвучаване мултимедия аларми партроници и всекви джунджорийки по колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VitoEJ9 #307 Отговорено 31 Октомври, 2007 В момента съм студен' във ВИНС-а. Продавам морги 2ра ръка от Европа и правя ГО и КАСКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #308 Отговорено 1 Ноември, 2007 Строителен инженер съм. Занимавам се предимно с инвеститорски контрол и организация на строителството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #309 Отговорено 8 Ноември, 2007 Здравейте,колеги.Аз се казвам Мартин и съм от град Шумен.Надявам се да не бъда полезен на никой,поради простата причина,че вече 4 години гася пожари,ходя по катастрофи,аварии и всевъзможни нещастия.С две думи аз съм пожарникар-оперативна 4аст. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Devil_RX #310 Отговорено 8 Ноември, 2007 Здравейте и от мен. Казвам се Светослав и Също съм от Шумен. Занимавам се със PVC и Алуминиева дограма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Fieldy_ #311 Отговорено 8 Ноември, 2007 И аз да се включа .....Работя в Архитектурно бюро.. на едно пи-си... на аутокад.....зарибявака общо взето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleks 1 #312 Отговорено 8 Ноември, 2007 Здравейте!Казвам се Алекс и съм от София.Работя като крупие и сервитьорка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ashes 3 #313 Отговорено 16 Ноември, 2007 (Редактирано) Вече, съм приемчик на автомобили! Първа работа, на която и цял ден да приказвам за коли, не ми правят забележки ! И на работа, вече сме четири Сивика 5-та генераця и една "англичанка" ! Вчера, на някой от Варна му докараха, нов Акорд Тайп Ес. Ей така го гледах Редактирано 16 Ноември, 2007 от Ashes Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #314 Отговорено 17 Ноември, 2007 Ами предният път като писах бях в рекламата сега съм в строителството заедно с баща ми. Влезнах в строителната фирма като шефче т.е. занимавам се с преговори с клиенти, осигуровки, техническо лице, лошият шеф дето глобява и такива неща. А общо взето изпълняваме дивотии всякакви от ВиК, ОВИ, Ел инсталации индустриални подове и такива неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #315 Отговорено 17 Ноември, 2007 (Редактирано) студент съм в НБУ -дистанционо зимата работя като барман серивитьор , лятото правя PVC дограма и двете при баща ми Редактирано 17 Ноември, 2007 от dimy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
group4dam 0 #316 Отговорено 28 Ноември, 2007 С Е.on Bulgaria се разделихме преди 3 месеца - от две седмици - credit controller в Arishoppharma - пак съм по контрола и вземанията Надявам се от догодина outdoor training & Leadership training Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
descender 0 #317 Отговорено 29 Ноември, 2007 descender/ника ми / на български му казват /десандьор/ -ролково устройство за рапел/спускане/ по фиксирани въжета. Ще се окаже ,че съм единствения пишман алпинист в клуба.В свободното си време се спусками от всякакви покриви и правя термо-изолации на панелки и подмазване на фуги .Основно се занимавам с издирване на хора от категориите малолетни и непълнолетни напуснали дома си или бегълци от възпитателни училища,както и пълнолетни беследно изчезнали или укриващи се от наказателно преследване.Иначе като четох анонсите май съм шестото ченге тук.Догодино по това време,ако все още съм жив вероятно ще съм пенсионер и ще се отдам на любимите си занимания. Да се спускам да пия бира и да слушам кумирите си Меноар и Мейдън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #318 Отговорено 29 Ноември, 2007 Финансов мениджър ХМБ експрес (дистрибуция на алкохол) - Варна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HaeMHuK #319 Отговорено 29 Ноември, 2007 Имам магазин за алкохол и цигари и се занимавам с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #320 Отговорено 29 Ноември, 2007 Стодент 3 година Информатика в Бургаски свободен университед.Иначе лятото сам дистрибутор в Сл.бряг и през сичкото време се занимавам с коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове