ilias 210 #241 Отговорено 2 Юни, 2007 Айде като нов член на форума и аз да се запиша, работя поддръжка на компютри в една голяма фирма за проектиране и изработка на мебели и машини от алуминий и стомана в Солинген Германия, а през останалото време - студент Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #242 Отговорено 5 Юни, 2007 Здравеите. Работя като автомонтьор в една строителна фирма,ЛУКС ИНВЕСТ. Рови4кам се из коли,камиони,бусове,фадроми,валяци абе вси4ко което брам4и и е на колела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chulio 0 #243 Отговорено 5 Юни, 2007 Поради материални причини се махнах от монтьорския бизнес. Сега сам съпорт на онлайн казина. Извън работно време сам хондаджия и пианка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #244 Отговорено 6 Юни, 2007 Производство на ПВЦ и Алуминиева дограма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #245 Отговорено 9 Юни, 2007 Занимавам се с мебели но ми се ще да започна най-накрая да уча. Ако успея да си купя и някои Хондел ще преизпълня плана си за следващата година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nevi 0 #246 Отговорено 10 Юни, 2007 Тонрежисьор ......абе занимавам се с музика. По професия съм актьор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #247 Отговорено 12 Юни, 2007 Сис. админ. в една строителна фирма. И администратор на счетоводен софтуеър. (Няма такова просто животно ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 49 #248 Отговорено 12 Юни, 2007 Лека промяна при мен настъпи!От месец време се опитвам да се приобща и да ставам Софиянец!В момента съм в един IT Market на Графа и пъпа на Попа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #249 Отговорено 12 Юни, 2007 (Редактирано) От 5 юни 2007 се считам уволнен от последната ми месторабота това е послендият ъпдейт Редактирано 12 Юни, 2007 от Al_Capone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #250 Отговорено 18 Юни, 2007 Аз пък съм строителче Правиме къщички на играчите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #251 Отговорено 18 Юни, 2007 Аз пък строим едни газопроводи едно чудо, всичко що се изгради и го заравяме че да не го гледат хората. Водя се че организирам и подготвям строителството, ама си е чиста бумащина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #252 Отговорено 18 Юни, 2007 Вече освен охрана в банка работя и като бета-тестер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JadeStudio #253 Отговорено 19 Юни, 2007 3Д дизайнер в "Virtual Events" клон България-Philips Wowhttp://www.virtualevents.com/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #254 Отговорено 19 Юни, 2007 Вече освен охрана в банка работя и като бета-тестер Колега това с бета-тестера него схванах . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #255 Отговорено 20 Юни, 2007 Вече освен охрана в банка работя и като бета-тестер Колега това с бета-тестера него схванах . БЪГ - Файндер в сотуерни програми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #256 Отговорено 20 Юни, 2007 Вече освен охрана в банка работя и като бета-тестер Колега това с бета-тестера него схванах . БЪГ - Файндер в сотуерни програми Колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #257 Отговорено 20 Юни, 2007 Ъъъъ... такова... Като нов и аз да се разпиша... Поредния издухан "компютърджия"- graphic and web disaster/adv. manager в Мирела Недвижими имоти. Имам и малко собствено студио за web design - www.xteamonline.com Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Zmeio #258 Отговорено 27 Юни, 2007 3Д дизайнер в "Virtual Events" клон България-Philips Wowhttp://www.virtualevents.com/ Па оно си личи от аватара...Аз пък съм Змей-Дизайнер, издателство HiEnd, списание HiComm и производните му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
val_diesel 0 #259 Отговорено 12 Юли, 2007 Аз да се похваля работя в Банка ДСК - Специалист "Продажби Малки и средни предприятия", абе просто казано кредитирам фирми. Така че колеги възползвайте се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #260 Отговорено 12 Юли, 2007 (Редактирано) Аз съм адвокат в кантора в Пловдив Редактирано 12 Юли, 2007 от UniCorn Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sashko #261 Отговорено 12 Юли, 2007 Аз се спотайвам в ОВЕРГАЗ (www.overgas.bg) и по-точно в комуникационната фирма на Овергаз - Вестител БГ (www.vestitel.bg). За IPTV-то там отговарям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #262 Отговорено 20 Юли, 2007 и аз да се похваля че нищо не работя в момента иначе ако имате нужда от хамалин, строителен работник или хакер(като изключиме графичните дизайни с които не ми се занимава) да знаете че и за тва има човек във форума а да забравих да спомена и за електротехническите си наклонности ама то секи оважаващ себеси мъж ги има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miHo 0 #263 Отговорено 20 Юли, 2007 За лятото работя във фирма Валс Еоод ...правя маси столове и такъв тип мебели...ако някой иска да свирка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #264 Отговорено 27 Юли, 2007 (Редактирано) И аз да се вмъкна - маи вече взехме да преобладаваме компютърджийте, "Търговски Системи България" ето линк... "кликни тук" Софтуер,Хардуер,Баркод скенери,Електронни везни,Системи за предотвратяване на кражби и т.н Аи стига че се олях вече! Редактирано 27 Юли, 2007 от valri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DazzleDream #265 Отговорено 28 Юли, 2007 проектиране и интериорен дизайн, предимно и с предпочитание уелнес и спа центрове, а в свободното време се занимавам и със собствен бутик за бижута в София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz #266 Отговорено 3 Август, 2007 Аз се спотайвам в ОВЕРГАЗ (www.overgas.bg) и по-точно в комуникационната фирма на Овергаз - Вестител БГ (www.vestitel.bg). За IPTV-то там отговарямЧовек от системата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #267 Отговорено 3 Август, 2007 Аз се спотайвам в ОВЕРГАЗ (www.overgas.bg) и по-точно в комуникационната фирма на Овергаз - Вестител БГ (www.vestitel.bg). За IPTV-то там отговарямЧовек от системата Конкретизирай се колега да не би да се познаваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Милев 0 #268 Отговорено 9 Август, 2007 Работя в Кабелни Интернет Системи www.cisbg.com като техник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ironstone #269 Отговорено 9 Август, 2007 Аз се спотайвам в ОВЕРГАЗ (www.overgas.bg) и по-точно в комуникационната фирма на Овергаз - Вестител БГ (www.vestitel.bg). За IPTV-то там отговарямЧовек от системата Конкретизирай се колега да не би да се познаваме Много станахме май... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
micro 1 #270 Отговорено 9 Август, 2007 Аз се спотайвам в ОВЕРГАЗ (www.overgas.bg) и по-точно в комуникационната фирма на Овергаз - Вестител БГ (www.vestitel.bg). За IPTV-то там отговарямЧовек от системата Конкретизирай се колега да не би да се познаваме Много станахме май... АЗ пък съм Ви от доставчиците на синьото гориво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiviC 5G 0 #271 Отговорено 22 Август, 2007 Аз работя в софийска фирма за авто части "Euro-07" ако някой не може да си намери някоя част за колата или просто го интересува нещо насреща съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanta 0 #272 Отговорено 22 Август, 2007 (Редактирано) Внос и продажба на компютри, рекламно консултантство, уеб дизайн, афилиейт маркетинг и разни други търговийки Ако на някой му трябват гореизброените услуги с удоволствие ще му направя отстъпка като за хондаджия Редактирано 22 Август, 2007 от stefanta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Big Blonde Wolf 11 #273 Отговорено 23 Август, 2007 Мислех, че на никой няма да му потрябвам, но днес ми се наложи да търся силно специализирана тематика, каквато изобщо не очаквах, че ще намеря в тая тема, май е по-добрв да си кажа и аз - инженер по микроелектроника, работя в белгийска фирма за интегрални схеми. Поддържам CAD софтуер и по малко проектирам схеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #274 Отговорено 23 Август, 2007 Хайде и аз да се издам:beer:QA на софтуеър за онлайн хазартни игри. Доста време бях и съпорт, така че всякви измами и трикове съм виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #275 Отговорено 23 Август, 2007 Оператор аналитично счетоводство, отдел "анализ и контрол" на хотел Мимоза **** Златни пясъци• Въвеждане и внедряване на първия счетоводен и аналитичен софтуер• Обучаване на персонал за работа със софтуера• Поддръжка на компютърната система и софтуер• Анализ приход ресторант, барове и стокооборот, обработване приходни документи (фактури, трансферни разписки) чрез счетоводен софтуер• Дневен и месечен отчет на разходите по контрагенти, представен чрез MS Excel таблици• Обслужване на заявки за стоки и следене изрядността на документопотока• Разработване на справки за рентабилност на ресторант и хотел• Съвместна работа с главния счетоводител и финансовия директор• Постоянен контакт с управители и партньори Описанието ми е от C.V.-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #276 Отговорено 23 Август, 2007 Сега тьрговия с кафе и вендинг продуктиА вече и доставки до домове и офиси на минерална вода "Велинград" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest elf #277 Отговорено 23 Август, 2007 Аз пък от доста време все в фирми за дистрибуция на компютри и мрежови простотиики Ако ви трябва нещо от тази област свиркайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CryoGen 29 #278 Отговорено 27 Август, 2007 Аз пък от доста време все в фирми за дистрибуция на компютри и мрежови простотиики Ако ви трябва нещо от тази област свиркайте трябва ми дъно за s.939 на прилична цена и един switch на 3Com или Cisco пак на приемлива цена евентуално и компютър .. но за хондата по темата ... все още не мога да се профилирам само към една работна среда така че нямам точно установена дейност така че няма какво да напиша за момента ТАКА ЧЕ (дразни нали ) монтажник по душа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cK1 28 #279 Отговорено 31 Август, 2007 Ще ставам юрист по някое време , чакам държавните ама сам халяба (да се чете халхабер ) още. Сега стажувам така да се каже, във патентноправна кантора - Всичко що е търговски марки , полезни модели , промишлени дизайни и изобретения - е в сферата на нашата работа. П.П. Има един много готин пичага-изобретател, който идва в кантората - естествено луд маниак на ХОНДА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dakata 0 #280 Отговорено 4 Септември, 2007 Тъй нареченото ИТ във фирма за предпечат, печат и секви подобни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове