Fiend 89 #1 Публикувано 30 Октомври, 2010 Просто не успях да се сдържа да не я покажа !!! Голяма радост, все едно току що я купих! Остават черни фарове, жълти халогенки и едни 16-ки и пак ще има радост в къщи. Главния виновник както винаги е колегата от Варна с 4-ка в ника (да не става реклама), голямо МЕРСИ нашия ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #2 Отговорено 30 Октомври, 2010 Дам.. прекрасно стои само малко трябва да се смъкне утре може би ще я видя на живо !!!честито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #3 Отговорено 30 Октомври, 2010 Липове, липове, липовЕЕЕ !!! Младеж, тая пейка отзади ква и??? Одобрявам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
psp 3 #4 Отговорено 30 Октомври, 2010 супер е. и аз исках такава но парите стигнаха за d15z8 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #5 Отговорено 30 Октомври, 2010 Липове, липове, липовЕЕЕ Младеж, тая пейка отзади ква и??? Одобрявам! Това е пейка тип беседка, за по-голямата пейка където можеш и луканките да наредиш до прането гооооляма цифра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 30 Октомври, 2010 Машината е супер просто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #7 Отговорено 31 Октомври, 2010 Супер е, липовете много я отварят 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #8 Отговорено 31 Октомври, 2010 Много добре изглежда браво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6016 #9 Отговорено 31 Октомври, 2010 Ха честит фейслифт. Много добре те разбирам щото и аз се питам - кво да променя, тъй като ми поомръзна а още не е за изхвърляне Сега всичко зависи от джантите, защото те трябва да компенсират "лепнатата" визуална тежест. Ако са мАалко по-"изфръкнали" и с повечко но тънки спици ще е "огън". Не прекалявай с офсета щото съм чувал че заминават лагерите. Не смятам че трябва да я "сваляш" , а "мъгливите" според мен не пожълтявай че да не отиде към "соцколхоз" тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 31 Октомври, 2010 Просто не успях да се сдържа да не я покажа Голяма радост, все едно току що я купих! Остават черни фарове, жълти халогенки и едни 16-ки и пак ще има радост в къщи. Главния виновник както винаги е колегата от Варна с 4-ка в ника (да не става реклама), голямо МЕРСИ нашия ! Удоволствието е изцяло наше А дали фарове от ATR няма да и подхождат повече+червена емблема на капака? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #11 Отговорено 31 Октомври, 2010 Фаровете ще тези : "custom - home made" А на червената емблема не държа, но няма и да я върна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #12 Отговорено 31 Октомври, 2010 Слагай ги де, ще стане издУдска 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #13 Отговорено 31 Октомври, 2010 По-добре е на живо машинката, а беседката си е много добре даже. Онези тип пейка за трима (или двама пияници с място за мезе по средата) няма да и отиват толкова много на тази кола според мен. Фаровете.... супер изглеждат! Скоро монтирани, че докато се обърнем, и е заваляло сняг На сребрист цвят - какво по-добро от преобладаващо черно тук - там... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #14 Отговорено 11 Декември, 2010 Страхотна е колега! Много ще и отиват черни джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #15 Отговорено 11 Декември, 2010 Честито колега супер е бегачката много безаварийни километри ти желая Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #16 Отговорено 12 Декември, 2010 Браво , страшна е. Хайде по-натам и един Type R под капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове