red_devil 9 #1 Публикувано 10 Юли, 2010 5 генерация по красива и по здрава от 6та според вас така ли е?Няма спор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #2 Отговорено 10 Юли, 2010 Трябваше да пуснеш анкета, ама като ти гледам категоричното мнение, никой няма да може да те обеди, че не е така.И аз съм за 5г Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #3 Отговорено 10 Юли, 2010 Всяка си е уникална по дизайн, който каквато кара естествено че ще си я харесва, и двете са хубави но аз лично съм за 5-та ген (защото карам такава) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
justqk 88 #4 Отговорено 10 Юли, 2010 Здравеи колега, аз не споделям твоето мнение. Мисля че 6та генерация е най-красивия сивик. А коя била по здрава, по компетентен колеги ще кажат.поздрави: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #5 Отговорено 10 Юли, 2010 Не че имам нещо против 6генерация чувал съм че 5 та е по сполучлива от доста хора а лично на мене ми харесва повече на вид!Имах сивик 5та генерация...после ходих да си избирам пак сивик спрях се на 6та и изведнъж в един друг салон....Нов внос 5та пробвах я, хареса ми и я взех... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Palko 54 #6 Отговорено 10 Юли, 2010 И аз карам 5та, но ми харесва и 6та и ако ми беше изпаднала хубава оферта щях и 6та да карам в момента, но късмет И двете хондички са си супер яките от където и да ги погледнеш, хонда си е хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #7 Отговорено 10 Юли, 2010 ...и двете могат да станат много красиви няма значение 5-та ли е или 6-та въпрос на вкус не може да се каже,ч едната е по добра от другата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #8 Отговорено 10 Юли, 2010 ...и двете могат да станат много красиви няма значение 5-та ли е или 6-та въпрос на вкус не може да се каже, че едната е по добра от другата+1Дали ще стане красива, не зависи от това коя генерация е, а от предпочитанията, мерака и възможностите на собственика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #9 Отговорено 10 Юли, 2010 5-та става за тунинг, а 6-та е най-красива когато е джидием стайл.... само това ще ти кажа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #10 Отговорено 10 Юли, 2010 5-та става за тунинг, а 6-та е най-красива когато е джидием стайл.... само това ще ти кажаНяма хонда която на става за тунинг .. Лично карам 5та, но 6 ген купе си остава най-добрата за мен http://www.clubcivic.com/board/modules/fea...bowflex21-6.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #11 Отговорено 10 Юли, 2010 (Редактирано) хех колега... ама аз ти говорех за прагове големи брони такива на 6-ти ген не им ходят.... изчистения тунинг е по добре.... за което е обратното на 5-ген особенно купенце на него най-много ще му ходят големи брони,прагове,крилца и тем подобни....... Редактирано 10 Юли, 2010 от Витек Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #12 Отговорено 10 Юли, 2010 За JDM най-добра е 4тата генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #13 Отговорено 10 Юли, 2010 всеки си има разлини мнения колега ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #14 Отговорено 10 Юли, 2010 На мен и 5-та и 6-та ми харесват много така,че въпрос на вкес и възможности.Ако имах възможност бих си взел от двете и да JDM си е ной-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #15 Отговорено 10 Юли, 2010 хех колега... ама аз ти говорех за прагове големи брони такива на 6-ти ген не им ходят.... изчистения тунинг е по добре.... за което е обратното на 5-ген особенно купенце на него най-много ще му ходят големи брони,прагове,крилца и тем подобни....... http://forums.hondabg.com/index.php?showto...49538&st=15на сни мките най-отдолу е мойто купе, аз си мисля, че е добре с големи брони. А и на Крелион купето е с тунинг брони и си е 6+ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #16 Отговорено 10 Юли, 2010 колега твоето и на крелиона са 6 но ти казвам според мен аз какво мисля че 6-ти ген. хечовете стават много по хувави доббре когато са джидием стайл.... за купетата 6-ти ген нищо не съм казал.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
edimen 7 #17 Отговорено 10 Юли, 2010 хех колега... ама аз ти говорех за прагове големи брони такива на 6-ти ген не им ходят.... изчистения тунинг е по добре.... за което е обратното на 5-ген особенно купенце на него най-много ще му ходят големи брони,прагове,крилца и тем подобни.......Аз не съм и мислел за големи брони, че говориш изобщо не ги харесвал брони прагове, предпочитам по изчистено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #18 Отговорено 10 Юли, 2010 6-ген. е по удобна особено вътре 5-ген. е като правена с тисла но по зарибява на външен вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #19 Отговорено 10 Юли, 2010 (Редактирано) С тесла се вадят пирони, и се прави Жигула! Четвърта с длето ли е правена :D Как може да просъществува толкова дълго подобна тема? Къде е "Спорта и Тунинга" тук :) Редактирано 10 Юли, 2010 от pamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #20 Отговорено 11 Юли, 2010 5 генерация по красива и по здрава от 6та според вас така ли е?Няма спор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #21 Отговорено 11 Юли, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Se†heriaL 2 #22 Отговорено 11 Юли, 2010 И двете са страхотни, но аз си предпочитам 5та !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #23 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Тамън да питам кое е спорта и кое е тунинга в тая тема ама са ме изпреварили .5 и 6 коя от двете не е хонда та ги заразделяхте пак .Такива теми за разделение не трябва да ги има според мен всичко е хонда и си има своите привърженици !А кое по добро и лошо малко ми звучи като дайте да си ги премерим . Редактирано 11 Юли, 2010 от fenabg 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dominiko 49 #24 Отговорено 11 Юли, 2010 (Редактирано) Господ каза :"Нека бъде 6 генерация!!!" и разцепи земята на две, от която излезе неверояната червена японка на Доминико !!! Аз исках 5-та , взех си 6та абе то стана една ........ Редактирано 11 Юли, 2010 от dominiko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #25 Отговорено 21 Юли, 2010 Купуваме си коли дето се правят с тесли,5генерация е правена с тесла....А ние ги тунинговаме....Потребител**Група: MembersМнения: 61Регистриран на: 4-November 09От: СтражицаПотребител: 13243Кара: honda 6-ген. е по удобна особено вътре 5-ген. е като правена с тисла biggrin.gif но по зарибява на външен вид.Купих си кла дето е била правена с тесла!Защо не ми го казаха преди да я купя... :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #26 Отговорено 22 Юли, 2010 Човека имаше предвид, че интериорът на 5-та генерация е доста по-куц от този на 6-та... не се хващайте за думата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #27 Отговорено 22 Юли, 2010 5 генерация по красива и по здрава от 6та според вас така ли е?Няма спор... Жорка нещо искаш да кажеш ли хахахахахха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #28 Отговорено 22 Юли, 2010 Не виждам нещо куцо из колата да се разкарва... вътре де Съвсем семпъл и приятен интериор, а за цената на такава стара машина си е супер. Всичко си е на мястото, и е доста функционално, без да е банално. Само да припомня за хората, които толкова много ги блазни интериора - и 5-та си има нива на оборудване. 6-тата пък подражава на едни нови традиции, което пък не я прави друга марка Всичко е въпрос на право на вкус. Още се чудя как има тема без наченки за грам тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #29 Отговорено 22 Юли, 2010 аз мисля че почти всяка седмица се пуска подобна тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #30 Отговорено 22 Юли, 2010 от хечовете-5 мноо ясно.6та е като конска муха\ония с големите очи\ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #31 Отговорено 22 Юли, 2010 от хечовете-5 мноо ясно.6та е като конска муха\ония с големите очи\ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
red_devil 9 #32 Отговорено 23 Юли, 2010 5генерация масова..хаха не ме разсмиваи влез първо в мобиле и виж колко хонди 5генерация има които са в движение а после влез в фолксваген голф например,или бмв,хвани и мерцедес има много повече от колкото са хондите!А щом говорим за 6генерация има я много повече от колкото 5та–ПО НОВА Е ТВА Е ПРЕДИМСТВО СЪГЛАСЕН СЪМ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kick 46 #33 Отговорено 23 Юли, 2010 (Редактирано) 5генерация масова..хаха не ме разсмиваи влез първо в мобиле и виж колко хонди 5генерация има които са в движение а после влез в фолксваген голф например,или бмв,хвани и мерцедес има много повече от колкото са хондите!А щом говорим за 6генерация има я много повече от колкото 5та–ПО НОВА Е ТВА Е ПРЕДИМСТВО СЪГЛАСЕН СЪМ.най накрая и нещо по темата мъдрите хора са казали, за всеки влак си има пътници за мен 5ген. е класика в жанра, сключила е сделка с дявола никога да не остарява но за хеч, купето на 6ген. обаче е по красиво Редактирано 23 Юли, 2010 от KICK 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blembo 1 #34 Отговорено 23 Юли, 2010 (Редактирано) На мен лично много ми харесват и 5-та и 6-та макар ,че имам 6-та мисля ,че при 5-та е по хубаво таблото и самия километраж ,но пък гадно се отваря багажника на тея 5-ци .Докато при 6ген яко се отваря багажника ,но не ме кефи таблото..а и километража вечер свети доста по слабо оранжево от бялото на 5-таците.Общо взето и 2-те имат и предимства и недостатаци , но са яки.А тва за коя е по здрава бях чул някаде ,че ходовата им част е еднаква и на 2-те генерации ,но не съм сигорен дали е точно така някой който по ги разбира може да даде мнение Редактирано 23 Юли, 2010 от blembo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #35 Отговорено 23 Юли, 2010 На мойто купе 6 ген също си свети бяло. Едно такова синкаво бяло. И си е заводски така На 1.5 илс не знам как е, а на вти-то и тайп Р май свети в чрвено 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blembo 1 #36 Отговорено 24 Юли, 2010 На мойто купе 6 ген също си свети бяло. Едно такова синкаво бяло. И си е заводски така На 1.5 илс не знам как е, а на вти-то и тайп Р май свети в чрвеномоята свети едно мижаво мижаво и като не светят стрелките и още по зле вечер изобщо не виждам колко е загряла или колко бенз има и малко трябва да правя като на вица кадето:един пич не му светило таблото на колата и карал той карал и по едно време си казал сигорно карам много бързо и спрял до една улична лампа и гледа 160 и си казал бреей да зема да намаля ,че съм се засилил та и аз тъй я карам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TCC1 5 #37 Отговорено 26 Януари, 2014 Според мен 6ген купе е по-красива от 5 купе,но 5ген хеч е по-хубава от 6ген.Нищо,че карам 6ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #38 Отговорено 27 Януари, 2014 Пак се почва :lol:/>:lol:/>:lol:/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 456 #39 Отговорено 1 Февруари, 2014 Ей сега лепвам такъв стикер на моята 5-та купе и няма какво да спорим! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shebo 3 #40 Отговорено 2 Февруари, 2014 5-та генерация хеч за мен е с по- голяма визия отвън. Носи почече на оптичен тунинг. Пък и си има пейка отзад 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове