jamo 93 #81 Отговорено 24 Юни, 2010 Германия:Англия - 2:1Аржентина:Мексико - 1:2 ( ако се стигне до дузпи победата ще е за Аржентина ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #82 Отговорено 24 Юни, 2010 До тук ,най реалната прогноза е на Янев.Германия ще падне,а Аржентина ще бие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #83 Отговорено 24 Юни, 2010 Словакия пак е във Витек зона :rolleyes:1:0 срещу Италия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #84 Отговорено 24 Юни, 2010 Това че са фаворити пред другите не значи, че ще спечелят Обаче току що Витек се разписа са Словакия :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #85 Отговорено 24 Юни, 2010 Минети и спагети няма да има на осмина финалите !!! Да живее словашката бираааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #86 Отговорено 24 Юни, 2010 ВИТЕК РЛЗ !!! НАЙ-ГОЛЕМИЯ! Франция и Италия последни в групите си, на това му казвам шоу Чак почвам да съжалявам, че нашите не се класираха при тези абсолютни фигурнати "грандове" ... Щяхме да направим фурор.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #87 Отговорено 24 Юни, 2010 Хайде, пускайте Канал 1 да гледаме нашия човек Кесуке Хонда как мачка наред !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
greenex 74 #88 Отговорено 24 Юни, 2010 (Редактирано) Току що коментаторът от телевизора го каза - Хонда е абсолютната звезда на японския отбор Много ме кефи тва световно с тия звезди, дето си заминават рано-рано !!! Редактирано 24 Юни, 2010 от greenex Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #89 Отговорено 24 Юни, 2010 Хонда наказва отново ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #90 Отговорено 24 Юни, 2010 ХОНДАААААААА ГОООООЛ !!! Хонда Витек мачкат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #91 Отговорено 24 Юни, 2010 Айде 2:0 машината е в обороти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #92 Отговорено 24 Юни, 2010 Много се радвам, дано и през второто полувреме Японците продължът в същия дух Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondari 1 #93 Отговорено 24 Юни, 2010 Честито на печелившите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #94 Отговорено 24 Юни, 2010 За малко да играят Хонда срещу Витек. За кой ли щях да съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #95 Отговорено 24 Юни, 2010 http://worldcup2010.gol.bg/2010/05/31/sele...a-bez-hui.78879оооооооооо немога вечеее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #96 Отговорено 24 Юни, 2010 http://worldcup2010.gol.bg/2010/05/31/sele...a-bez-hui.78879 оооооооооо немога вечеее [/quote :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #97 Отговорено 24 Юни, 2010 http://worldcup2010.gol.bg/2010/05/31/sele...a-bez-hui.78879оооооооооо немога вечеее :) :D Браво на нашите хора класираха се за 1/8 финал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #98 Отговорено 25 Юни, 2010 (Редактирано) Германия:Англия - 2:1Аржентина:Мексико - 1:2 ( ако се стигне до дузпи победата ще е за Аржентина )С тая прогноза, недей да пускаш еврофутбол. Германия - Англия, абсолютно непредвидим резултат, като се има предвид враждата между двата тима. Нещо подобно все едно да играят Турция срещу Гърция./Всмисъл, че и двата тима, ще играят като за последно/ Както и да е. Аржентина традиционно играе добре срещу тимове от Южна и Северна Америка. Просто стиловете им са едни и същи, а Аржентина, какво да кажа, само погледни състава и кой го води. Мексико са твърдо аут от първенството. Редактирано 25 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #99 Отговорено 25 Юни, 2010 Колеги, снощи Япония го гледах с приятели, аз съм мн за Япония, мн се накефих на Хондака как разцепи, Ендо и той, но асистенцията на Хонда за третия гол беше нереалната, вижте само финта(дрифта) със защитника.... това момче е 6 точки.... и 16 винтила, освен ако не е некой скрит НСХ По залозите: Г-я - А-я:1-(2)3 и Аржентина - Мексико:3:1 А за Италия - имаше времена, когато Тоти и Индзаги играеха, Канаваро беше млад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #100 Отговорено 27 Юни, 2010 (Редактирано) Германия:Англия - 2:1Аржентина:Мексико - 1:2 ( ако се стигне до дузпи победата ще е за Аржентина )С тая прогноза, недей да пускаш еврофутбол. Германия - Англия, абсолютно непредвидим резултат, като се има предвид враждата между двата тима. Нещо подобно все едно да играят Турция срещу Гърция./Всмисъл, че и двата тима, ще играят като за последно/ Както и да е. Аржентина традиционно играе добре срещу тимове от Южна и Северна Америка. Просто стиловете им са едни и същи, а Аржентина, какво да кажа, само погледни състава и кой го води. Мексико са твърдо аут от първенството.Като гледам моите мрачни прогнози почвад да се сбъдват и то не с минимална победа както очаквах !!! Германия - Англия 4:1 !!! Редактирано 27 Юни, 2010 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #101 Отговорено 27 Юни, 2010 Англия пълна лудница,тези не знаеха каде се намират,разиграха ги като деца.Държах за англия,но германците играха като по учебник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #102 Отговорено 27 Юни, 2010 Бих заложил за Аржентина срещу Мексико за 3:0. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #103 Отговорено 27 Юни, 2010 Е, имаше и един съдия на страничната линия - отмени гол на 1м зад голлинията. Можеше мача да тръгне в още по-зрелищна посока. !!! Не, че не бях за Германия. Англичаните не знаеха къде са през повечето време.Гледах мача в едно заведение, но най-интересното беше как около 70 англичани край мен аплодираха всеки гол на Германия! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #104 Отговорено 27 Юни, 2010 Германия:Англия - 3:1 !!! Аржентина:Мексико - 2:1 , може и 3 , но мексиканците се ще вкарат някой гол Ееее , един гол не познах !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #105 Отговорено 27 Юни, 2010 (Редактирано) Да не се впускам в конспирация на света но... От къде е съдията на мача Германия - Англия. Да ви кажа - Уругвай. А сега познайте от къде е съдията от мача Уругвай - Южна Корея. А сега де.... от Германия. И какво стана днес, отмениха чист гол на Англия в момент в които бяха набрали швабите. Сега сериозно, гледах мача на запис, че изтървах първото полувреме. Много добри бяха. Макар, че ако беше признат гола съвсем друга щеше да е картинката. Аржентина - Максико, няма какво да коментирам. Ма ра до на..... най-великия, Пеле да ходи да пие чай с Мандела. Редактирано 27 Юни, 2010 от Matheo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #106 Отговорено 29 Юни, 2010 Прав ли ви впечатление,как съдията на Парагвай-Япония раздава жълти картони като бонбони на японците за дребни нарушения? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
POISON 2 #107 Отговорено 29 Юни, 2010 И все пак HONDA ще вкара един гол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Milen_Sto 1 #108 Отговорено 29 Юни, 2010 Тъпи картони и за Хонда и за Ендо... май всички сме за Япония ... всичко е шанс, дано в края напънат атмосферките да издухат на дузпи тая мрежа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #109 Отговорено 29 Юни, 2010 Сега с тия дузпи не само той ще вкарва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #110 Отговорено 29 Юни, 2010 Дузпи дано да имат късмет наще хора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #111 Отговорено 29 Юни, 2010 Донт уорри...От южноамериканските отбори само Бразилия са силни на дузпи... Япония на Четвъртфинал! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #112 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) Жалко .. много жалко .. Редактирано 29 Юни, 2010 от LionHeart Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #113 Отговорено 29 Юни, 2010 Пфф е*ах таз последна дузпа на Парагваи тои ониа да беше изчакал японския вратар да се хвърли и тогава да я таркулни. Точно пък Парагваиците са супер слаби ама уви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #114 Отговорено 29 Юни, 2010 Яд ме е, че японците ги надиграха, но не издържаха психически при дузпите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #115 Отговорено 29 Юни, 2010 В такива моменти винаги се чудя защо дават на десен бек да бие супер важна дузпа, лично аз се сещам за не повече от 5-6 защитници дузпаджии в историята... Жалко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #116 Отговорено 29 Юни, 2010 щЕ МИ Е КЕФ ТИЯ пАРАГВАЙЦИ ДА ГИ СРИТАТ С ПО 5 6 НА НУЛА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fakel4e 115 #117 Отговорено 29 Юни, 2010 (Редактирано) Тоя съдия е най-тъпия на Света.Как не можа да види тая тъпа засада. :rolleyes: :rolleyes: Бесен съм.Вярно е ,че Испанците владееха повече топката ,но мисля че Португалия щяха да бият!ПП:Рядко гледам футбол и от днес това Световно не ми се гледа... Редактирано 29 Юни, 2010 от fakel4e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #118 Отговорено 29 Юни, 2010 Тоя съдия е най-тъпия на Света.Как не можа да види тая тъпа засада. :rolleyes: :rolleyes: Бесен съм.Вярно е ,че Испанците владееха повече топката ,но мисля че Португалия щяха да бият!ПП:Рядко гледам футбол и от днес това Световно не ми се гледа...Де да беше само тази засада,колко пъти тъпото копеле си затвори очите за фалове срещу Португал,ама кво да правиш,Франция благодарение на съдиите стана еврошампион 98.ФУТБОЛ е все пак,някой трябва да отпадне,а и коя е Португалия да победи Испания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #119 Отговорено 29 Юни, 2010 Аааааа, мен пък испанците ми направиха егати якия подарък за именния ден! Просто толкова ми е кеф, че няма да гледам портОгалците..... ихихихи и няма да гледам зализаната безформена слузеста лигава детинска недорасла метросексуална физиономия на К. Роналдо.....А Дел Боске си остава един от най-добрите живи треньори, още от Реал го помня и го харесвам !!! Ай да сме живи издрави, интересни мачове остават И да няма обидени, това си е моето мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #120 Отговорено 30 Юни, 2010 ... зализаната безформена слузеста лигава детинска недорасла метросексуална физиономия на К. Роналдо.....Много си прав за него колега,и аз напоследък не мога да го дишам.Откакто премина в Реал,нищо не играе и само симулира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове