Didko 45 #1 Публикувано 16 Май, 2010 Много ми е мъчно, приятели. Знам, че има много рокаджии измежду нас, за това съм сигурен, че ще споделим мъката си...Почивай в мир, Ronnie.... ...а музиката ти ще живее вечно!Mike Portnoy: "Looks like Dime, Randy, Cliff and Bonzo just scored the ultimate singer..." Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #2 Отговорено 17 Май, 2010 И на мен ми е мъчно, парченце от сърцето ми си отиде.... Нека намери мир. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #3 Отговорено 17 Май, 2010 Много ,ама много тъжно и болно ми е ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мерка 0 #4 Отговорено 17 Май, 2010 Сбогом Дио! Почивай в мир! Твоят глас и твоята музика завинаги ще останат в сърцата ни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 17 Май, 2010 Мамка му,дори и великите таланти са смъртни... Още един ни напусна.Музиката му обаче ще е винаги с нас.Мир на праха му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 17 Май, 2010 R.I.P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #7 Отговорено 17 Май, 2010 Нямам думи.Каквото и да кажа или напиша все ще е малко.Бог да го прости! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #8 Отговорено 17 Май, 2010 Да почива в мир. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 17 Май, 2010 :angry: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #10 Отговорено 17 Май, 2010 :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #11 Отговорено 17 Май, 2010 R.I.P. DIO,Щях да го гледам след месец и толкова се радвах за което, после отнемениха ангажимента и само му стискахме палци, да си стъпи на краката и отново да завърти Рок-колелото, но не би ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #12 Отговорено 17 Май, 2010 R.I.P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #14 Отговорено 17 Май, 2010 ......... ВЕЛИК ......................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #15 Отговорено 17 Май, 2010 До вчера се надявах на чудо и си мечтаех пак да дойде в София http://www.youtube.com/watch?v=uoT6xTSTsto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #16 Отговорено 17 Май, 2010 Днес слушами с жената само ДИО, потънахме в спомени за концерта в София, точно тогава жената беше бременна в 7 месец с нашия син ,мислихме че тази година ще го види на живо,но .....Музиката ще му ще остане вечна. R.I.P. DIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nia 3 #17 Отговорено 17 Май, 2010 Неповторим глас, фантастичен концерт в София бе - за мен най-запомнящият се........... адски адски тъжно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #18 Отговорено 17 Май, 2010 ...преди много време бях малък още и реших да си взема една плоча на някой метъл група да чуя що за музика е Отидох в една книжарница тогава там продаваха и плочи и си взех ДИО заради рисунката отпред ...и много ми хареса тая песен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #19 Отговорено 17 Май, 2010 Вчера така се радвах Барса като спечели титлата в Испания, но се прибрах и не можах да повярвам като видях тази новина, направо се счупих! ((Един Титан си отиде, но музиката, посланието и споменът за него ще живеят вечно в сърцата ни!R.I.P, DIO!!! п.п.: за хората, които ще посетят Sonisphere => http://www.facebook.com/event.php?eid=128021567212125 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kostadinov 0 #20 Отговорено 17 Май, 2010 Велик вокал,огромна загуба за рока.Нека почива в мир. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове