kytila 249 #1 Публикувано 6 Май, 2010 Теро, жив и здрав да си.Да ти е честит двойния празник.Желая ти мноо късмет, мноо коне под капака и да избягваш случайните срещи с автобуси :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
enigma 78 #2 Отговорено 6 Май, 2010 Хаиде честит празник и наздраве от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fresh4y 38 #3 Отговорено 6 Май, 2010 Честит празник теро жив и здрав и стягай повече ондата да върви :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Влахов 154 #4 Отговорено 6 Май, 2010 Честит рожден ден и от мен колега .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest necentrovaniq #5 Отговорено 6 Май, 2010 Oпа,А Ч.Р.Д. и от мен.Жив,здрав,прав и все така пич п.п.Как е да си по-мъдър с една година? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #6 Отговорено 6 Май, 2010 Ч.Р.Д колега да си жив и здрав и много успехи в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #7 Отговорено 6 Май, 2010 Ебати хитрягата,ЧРД и ЧИД на едно,ам? Приятно изкарване,жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #8 Отговорено 6 Май, 2010 теро честит рожден ден и да си жив и здрав и каквото пожелаеш да ти се сбъдне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #9 Отговорено 6 Май, 2010 Да ти е честит двойния празник колега, много здраве, щастие и късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #10 Отговорено 6 Май, 2010 ЧРД теро реро да си жив и здрав мноко късмет и любов ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 6 Май, 2010 Честити празници! Пожелавам ти здраве, късмет и още по-бърза хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #12 Отговорено 6 Май, 2010 Ееее оставете човека бе! Те габровци не обичат да им честитят такива празници, щото треа да черпят, и за тва и Терориста се е покрил некаде в очакване на утрешния ден! Са сериозно: а и от мене, да ти е честит и деня, и името! Да си жив и здрав, па като гледам другото, можеш да си го постигнеш и сам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #13 Отговорено 6 Май, 2010 Те габровци незнам колко обичат да черпят ама глейго колко е хитър 2 в 1 да мине по тънко! Жоре, жив и здрав ,много щастие ,радост и каквоти е на сърцето да ти е в ръцете . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #14 Отговорено 6 Май, 2010 (Редактирано) Честит рожден ден и от мен колега, жив и здрав. Също така и честит имен ден Редактирано 6 Май, 2010 от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #15 Отговорено 6 Май, 2010 весели празници, терорероо желая ти абсолютно искрено много здраве и много щастие! пари до толкова, до колкото да има щастие, че да не станеш алчен също така много любов, това наистина е най-великото чувство на света и всеки заслужава да го почувства! наздраве, обичам те! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
activity 8 #16 Отговорено 6 Май, 2010 а честит рожден ден , много здраве , и бързи D15-ки еиии и да се научиш да играеш CS без хакове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palpetrov 0 #17 Отговорено 6 Май, 2010 Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много здраве, а останалото ще дойде от самосебе си! Само за едно нещо не ти завиждам, че караш два празника на един ден, т.е. изтърва се едно напиване!Приятно изкарване! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #18 Отговорено 6 Май, 2010 Много благодаря на всички Да ви се връща двойно Честито и на останалите рожденици! Да са живи и здрави ! п.п.Как е да си по-мъдър с една година? Като помъдрея ще ти кажа как е и Терориста се е покрил некаде в очакване на утрешния ден! Скатал съм се по добре и от Осама глейго колко е хитър 2 в 1 да мине по тънко! Че аз габровец ли съм или на педел долната джука :P наздраве, обичам те! Wolfcry, не дей така че ще ме засрамиш :D Много мерси за пожеланието palpetrov, напиването не се губи. Това че е един ден не значи че не може да се пие като за два Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #19 Отговорено 6 Май, 2010 ЧРД и ЧИД да си жив и здрав, бърз и непобедим. Да вземеш да си продължиш темата в Спорт и Тунинг и да даваш по някой съвет в Технически.Че едвам ти намерих хиндата в YouTube http://www.youtube.com/watch?v=srA94-TAZaA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #20 Отговорено 6 Май, 2010 Честит двоен празник! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #21 Отговорено 6 Май, 2010 ЧРИД и от меня ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #22 Отговорено 6 Май, 2010 Ебати хитрягата,ЧРД и ЧИД на едно,ам? Приятно изкарване,жив и здрав.Тва е то габровската мисъл с едно черпене два празника Ч.Р.Д Да си жив и здрав и много бързи хонди да имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #23 Отговорено 6 Май, 2010 Ч.Р.Д. да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #24 Отговорено 6 Май, 2010 Честити празници , бъди здрав, другото ще се нареди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1047 #25 Отговорено 6 Май, 2010 Жив,здрав,прав и кУравМного късмет и повече адреналин в кръвтаНаздраве Честито и другите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #26 Отговорено 6 Май, 2010 Присъединявам се към пожеланията на останалите колеги ! Та честит ти празник Теро, жив и здрав да си и все така всеотдаен и голям фен ! ЧЕстито и на останалите рожденници и весел празник ! Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #27 Отговорено 6 Май, 2010 Честито колега,да си жив,здрав и още развитие на любимата ти количка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #28 Отговорено 6 Май, 2010 Честит рожден ден и от мен!Много здраве ,щасти ,късмет!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #29 Отговорено 6 Май, 2010 Теро, хепи бъртдей момчетооооооо. Незнаех честно, че днес имаш и рожден ден иначе с смс-се щеше да е 2 в 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #30 Отговорено 6 Май, 2010 Братче първо ЧРД второ ЧИД и ТРЕТО-е няма такъв който да му сваля шапка освен теб Радвам се на това което направи с колата си и се гордея с теб Бади винаги такъв какъвто си! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #31 Отговорено 6 Май, 2010 _честито колега! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #32 Отговорено 7 Май, 2010 (Редактирано) Слагам край на пифтуненето Каквото сме пили- пили. Догодина пак Много благодарско и на останалите фенове за честитките и пожеланията Тук и на лични, както и получих доста смс-и от номера, който ги нямам Не съм им отговарял , но им благодаря ! Принципно на рождения ми ден ми е доста смотано, понеже одъртявам Ама благодарение на вашите честитки и пожелания ме накарахте да се усмихна и да излезя да празнувам подобаващо БЛАГОДАРЯ ВИ още веднъж ! Да сте живи и здрави, и дано имаме възможност да се виждаме по често и все за хубави поводи п.п. G_M , само казваш и почваме и твоята п.п.п. mEtaka, не се прави на по-голям габровец от мен Редактирано 7 Май, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове