zikofb 1 #1 Публикувано 29 Април, 2010 Да си жив и здрав, да те радват любимите хора, да имаш много късмет и още повече положителни емоции Честит празник и на останалите рожденници ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #2 Отговорено 29 Април, 2010 Ч.Р.Д. Пешо Бъди жив и здрав. С пожелание за повече нови хонди в колекцията и разбира се по-малко да ни срещаш служебно! Весел празник и наздраве Честито и на останалите рожденници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #3 Отговорено 29 Април, 2010 Честит рожден ден, много здраве, щастие и късмет!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #4 Отговорено 29 Април, 2010 честит празник, да си жив и здрав, да се грижиш добре за хондите и те за тебе и да слушаш малката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #5 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД, Пешо!Да си жив и здрав !Все тъй да ни радваш с хубави машини, и да ни вдъхновяваш да чоплим по колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #6 Отговорено 29 Април, 2010 Честит рожден ден Пепи!От все сърце ти желая много здраве, щастие, късмет, успехи... абе на такъв хубав човек като теб само положителни неща!И поне още 3-4 яки мании в гаража :D :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #7 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД брат с пожелание все така да си следваш мечтите,а и те да преследват теб Бъди жив и здрав и все така корав п.с. за последното излъгах ..............шшшш намали го малко тоя фитнес,че започваш да ме плашиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #8 Отговорено 29 Април, 2010 Един голям фен , един голям приятел , каквото и да кажа още пак няма да ми стигнат думите за да опиша за колко свестен човек става въпрос . Жив и здрав да си брат ми , другото ще ти го кажа лично Айде наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #9 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД Пешо !Да си жив и здрав !Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #10 Отговорено 29 Април, 2010 Честитоо!! Жив и здрав да си !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #11 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД Брат Нека здравето, късмета и щастието бъдат винаги до тебе.Весел празник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 29 Април, 2010 Бързия полицай ... да почерпи неска некой нередовен гражданин с едно кафе ... Чрд ... здраве на синцата колеги !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #13 Отговорено 29 Април, 2010 Ч.Р.Д. На един луд,луд фен и голям приятел. Пепи, пожелавам ти цялото щастие на света.Честито и на другите колеги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #14 Отговорено 29 Април, 2010 Честито Пешо, живи здрав бъди, цялото щастие да ти се изсипе на главата, пожелавам ти само хубави моменти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #15 Отговорено 29 Април, 2010 Честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #16 Отговорено 29 Април, 2010 Честит и от мен, Пешо! Да си жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #17 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД, Пепи! Жив и здрав да си......другото се нарежда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doggy 183 #18 Отговорено 29 Април, 2010 Жив и здрав мой.Успех занапред с проектите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #19 Отговорено 29 Април, 2010 Благодаря Ви приятели за хубавите пожеланияРадвам се,че съм част от това малко общество,и че имам истински приятели сред васБлагодаря за подкрепата и уважението към мен!Наздраве и да ви се връщат многократно пожеланията п.с.Честито на другите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
мег 0 #20 Отговорено 29 Април, 2010 присъединявам се към пожеланията за много здраве и весело изкарване на празника Честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #21 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД на един голям фен и строг полицай!Да си ни жив и здрав. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #22 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД брат... жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #23 Отговорено 29 Април, 2010 Пепи,извинявай че от работа чак сега ти го пиша това.Пожелавам ти само хубави неща да ти случват занапред.Радвам се че те познавам.Честито и на другите рожденици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #24 Отговорено 29 Април, 2010 Пепи, да си жив и здрав брат, много късмет и любов ти желая! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mi6ankin 8 #25 Отговорено 29 Април, 2010 Живота нека не те плаши ,мечтите да са ти другар ,а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар.Бъди НИ жив и здрав .Честит рожден ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #26 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД приятелче, всичко най-най-най. Много здраве, щастие и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #27 Отговорено 29 Април, 2010 Честит рожден ден и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Razorsedge 1 #28 Отговорено 29 Април, 2010 (Редактирано) Честит рожден ден пич!Само щастие в живота да имаш и всичко най Забравих да пратя много поздрави на всички около теб, и приятно изкарване тази вечер Пак много поздрави от мен и брат ми Plevelcho Редактирано 29 Април, 2010 от Razorsedge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #29 Отговорено 29 Април, 2010 Аз се записах по телефона,ноооо....Ч.Р.Д.и тук,жив и здрав и всички които обичаш също!Бъди все така човечен и усмихнат.И манията ти да не пресъхва нивга. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #30 Отговорено 29 Април, 2010 Честито, пожеливам ти всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #31 Отговорено 29 Април, 2010 Честит Рожден ден и от мен, желая ти много здраве, щастие, късмет и много любов, и най-вече много конски сили под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #32 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД Пешо...Много здраве,щастие ирадост за теб и семейството ти!Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #33 Отговорено 29 Април, 2010 ЧРД и от мен! Жив и здрав да си! Верно ли,че щели да раздават на Полицията Прелюди? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #34 Отговорено 29 Април, 2010 Само на определени хора,Бат Емчо Още веднъж благодаря на всички за сърдечните поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #35 Отговорено 29 Април, 2010 Честито и от менВсичко по-по-най ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #36 Отговорено 30 Април, 2010 Хаиде и от мен да си жив и здрав и всичко наи хубаво в живота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Прелюд 1 #37 Отговорено 5 Май, 2010 ЧРД много здраве любов щастие и разбира се с тях и много пари Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове