bate_em4o 55 #1 Публикувано 23 Април, 2010 Честито, Веси! Все така убава и ухилина да си бъдеш! И да ги стегаш шубърчетата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 23 Април, 2010 arsen(24), Д-р Конова(33), Pa4o(24), pr0f1t(26), harpi(31), daniboy2(29), MITAKA CRX VRACA TEAM(29), vipbeels, Loony(24)Ееееее бате Емчо, много стабилно ме изпревари. Жива и здрава и всички колеги да сте живи и здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gpg 2 #3 Отговорено 23 Април, 2010 Честит рожден ден специално на Веси!! !!! Пожелавам ти много щастие, успехи, късмет и най-много здраве! Бъди винаги все така лъчезарна! Честито и на другите рожденници днес! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #4 Отговорено 23 Април, 2010 ЧРД да си жива и здрава и все така весела,пожелаваме ти всички твои мечти да стават реалност и ония металист Ивчо да ти подарява повече прекрасни моменти в живота. :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 23 Април, 2010 Лелееее,ако не беше форума бях забравил....Ч.Р.Д. Вес,жива и много здрава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
АНДРО 22 #6 Отговорено 24 Април, 2010 ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН,ВЕСИ!Искам да Ти пожелая мнооого здраве,щастие и любов!Поздрави от Врна!(лятото ви чакам с поясите на плажа ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #7 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден!! Да те живи и здрави, много щастие и късмет, много лични и професионални успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #8 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден и от мен. Да си много здрава и щастлива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #9 Отговорено 24 Април, 2010 Веси Честит Рожден Ден - жива и здрава и мноо щастие честито и на другите рожденици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD BITCH 0 #11 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) За разлика от кучето аз не съм забравила Веси,Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това! Пожелавам ти и още много,много здраве и късмет! Ч.Р.Д. и на всички останали рожденици!Наздраве! :) Редактирано 24 Април, 2010 от MAD BITCH Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Olmy 35 #12 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден, Веси От все сърце ти желаем много много здраве, щастие и късемт ! Наздраве и весел празник П.С. Честито и на останалите празнуващи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #13 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден, много много здраве, щастие и късемт ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #14 Отговорено 24 Април, 2010 Бъди здрава и щастлива и от мен .Нека късмета бъде винаги с тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #15 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) Мишончо .. да си ми жива и здрава и да се възстановиш бърже , че да почваме да прайм малкия Конофф ! Абе ше почерпиш ли по един яйрян към бонбона ве ... ... наздраве и на другите колеги ! Редактирано 24 Април, 2010 от iVo®оcKonоFF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #16 Отговорено 24 Април, 2010 Живи и здрави да сте всички роженници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
arsen 27 #17 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден доктор Конова.Желая ти много здраве щастие и късмет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #18 Отговорено 24 Април, 2010 Честит Рожден Ден Веси жива и здрава и много щастлива да си Наздраве ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #19 Отговорено 24 Април, 2010 Благодаря на всички за хубавите пожелания!ЧРД и на останалите колеги! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #20 Отговорено 24 Април, 2010 Честито и от мен на всички! Много здраве и повече хубави моменти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #21 Отговорено 24 Април, 2010 Честит рожден ден, Веси!Пожелавам ти да нямаш никакви проблеми сега и за в бъдеще, и много късмет !Нека и за в бъдеще да си останеш все така жизнерадостна както до сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #22 Отговорено 24 Април, 2010 Честито и от мен Веси, много здраве и късмет ти желая, честито и на другите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #23 Отговорено 24 Април, 2010 Честит Рожден Ден, Весинка! Пожелавам ти да си жива и здрава, усмихната и позитивна, обичана и обичаща! Хубав празник! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #24 Отговорено 24 Април, 2010 Ч.Р.Д. Веси.Много здраве,щастие и мноого любов! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #25 Отговорено 24 Април, 2010 ЧРД Веси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
michka_pichka 0 #26 Отговорено 24 Април, 2010 (Редактирано) *Ч*Р*Д* Веси. Здраве, любов и много радости ти желая в живота, и няколко хонделчета да щъкат около вас със Сексито Айде сипваме си по една с Шми за твое здраве! Редактирано 24 Април, 2010 от michka_pichka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #27 Отговорено 24 Април, 2010 Веси,много здраве,късмет,любов,пари и всичко най-най Честито и на другите рожденници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #28 Отговорено 24 Април, 2010 Още веднъж благодаря! Най - хубавият подарък е вниманието на всичките ми приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #29 Отговорено 24 Април, 2010 ЧРД Вес,да си жива и здрава,желая ти също цялото щастие ,късмет и любов на земята да ти се стоварят на земята!Наздраве!Честито и на всички празнуващи днес!Бъдете здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Paulaner 2 #30 Отговорено 25 Април, 2010 Пак укъснях....,ама това не ми пречи да пожелая само хубави неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #31 Отговорено 25 Април, 2010 хаиде и от мене живи и здрави и много усмивки ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #32 Отговорено 25 Април, 2010 С голямо закъснение,породено от липсата на нет(не че са оправдавам )ЧРД Веси да си жива и здрава,мноо здраве(най-важното) щастие късмет пари и да слушаш повече Иво -->Към Иво: За тва пожелание очаквам поне 1 бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vanks 1 #33 Отговорено 25 Април, 2010 Ч.Р.Д.Жива и здрава! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #34 Отговорено 25 Април, 2010 И аз на патерици за което се извинявам но Веси на първо място здраве ти желая на теб и всички около теб ,другото ще си го постигнете , имаш серизоен човек до теб така че не се съмнявам . Дано сте изкарали добре празника , и наздраве на патерици. Скоро ще си го кажем на живо тва наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове