nia 3 #1 Публикувано 21 Април, 2010 Весел празник на виновниците -много бира на с(екс) !!!, много слънце днес ви пожелавам и бъдете здрави - нали се сещаш кво ни чака бате Емчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #2 Отговорено 21 Април, 2010 Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #3 Отговорено 21 Април, 2010 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН бате Емчо! Да си жив и здрав и само хубави неща.п.п.Ние с теб освен, че караме CR-V и сме почти набори, за малко до се окажем и от една зодия, а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 21 Април, 2010 Охоооо, жив и здрав да си, всичко най добро и да си все така разбран и хубав човек. Честит рожден ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d_r_tushe 0 #5 Отговорено 21 Април, 2010 aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! !!! ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
green power 0 #6 Отговорено 21 Април, 2010 (Редактирано) Честит Рожден Ден, . Редактирано 21 Април, 2010 от green power Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
n2o 59 #7 Отговорено 21 Април, 2010 Честито и от нас ,да си жив и здрав и всичко да ти е ток и жица !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #8 Отговорено 21 Април, 2010 Благодарско, хора! Радвам се,че сте се сетили за мен. АААААААААААААААААААА........... !!! :rant: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #9 Отговорено 21 Април, 2010 За малко да изпусна купона !!! ...Да си жив , здрав и дай боже това което си го мечтаеш - да стане реалност ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #10 Отговорено 21 Април, 2010 ЧРД и от мен!Жив и здрав, бате Емчо ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #11 Отговорено 21 Април, 2010 ААААААААААААААААА бедни ми рибарю да си жив и здрав прав и корав :tooth: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 21 Април, 2010 Не се чуууувааааааааааааа ..... ЧРДъъъъъъъъъъ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #13 Отговорено 21 Април, 2010 Ч Р Д всичко най-най и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dida81 0 #14 Отговорено 21 Април, 2010 Лелее какъв пропуск,за малко да изтърва влака..........Емо да си жив и здравУжасно много рибарски и пиянски вечери с нас!Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #15 Отговорено 21 Април, 2010 Още веднъж ,Благодаря Приятели! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #16 Отговорено 21 Април, 2010 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matheo 3 #17 Отговорено 22 Април, 2010 ООО големия човек, честит рожден ден Майна. Да си жив и здрав, много късмет и любов ти желая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #18 Отговорено 22 Април, 2010 Много здраве и късмет и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #19 Отговорено 22 Април, 2010 Здраве да има , другото рано или късно се нарежда , Айде наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #20 Отговорено 22 Април, 2010 И от мен здраве и наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rebel 4 #21 Отговорено 22 Април, 2010 Здрав и щастлив на мнооо-о-огая леее-е-етааа))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #22 Отговорено 22 Април, 2010 ЧРД жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #23 Отговорено 22 Април, 2010 Айде и аз да се включа на патерица....Емчооооо, жив и здрав, все такъв дивак, мноо жица....и ААААААААААААААААААААААА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ian 54 #24 Отговорено 22 Април, 2010 Айде и тука да са разпиша... Емилиоооооооо, много много ми е приятно да ти честитя Рожденото ти ден, приятелю! Жив и здрав бъди, не спирай да си оптимист и да се усмихваш по твоя си начин! Много щастие и блажени дни край язовирите и по баирите ти пожелаввам! ...и да допълня, че другия път кат са провидим тряа да почерпиш по едно голямо ААААААААААААА в малка чаша! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alekyy 3 #25 Отговорено 22 Април, 2010 честит рожден ден да си жив и здрав колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Тодор 18 #26 Отговорено 22 Април, 2010 Честит празник и от мен!Жив и здрав и успешен.Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #27 Отговорено 22 Април, 2010 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове