Димитър Коев 66 #1 Публикувано 9 Април, 2010 Здравейте, искам просто да се похваля с новата си придобивка. За някои не е нищо особено, но за мен е много важно, защото от година и половина търся точно този модел джанти с подходящи размери и ЕТ, тъй като смятам, че това е най-подходящия дизайн за Прелюд (ако не броим някои безумно скъпи японски варианти). С помощта на Стамен (Boss Hogg) мечтата ми стана реалност. Остана само да ги освежа и полирам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #2 Отговорено 9 Април, 2010 Защо да не е нещо особено, много са хубави джантите, честито, много да им се радваш, наистина стоят перфектно на прелюда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LionHeart 6 #3 Отговорено 9 Април, 2010 Честито, наистина са красиви и със здраве да си ги търкаляш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
poplo 1 #4 Отговорено 9 Април, 2010 Страхотни са! Искам и аз такива за моя... : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #5 Отговорено 9 Април, 2010 много и отиват,добър избор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorko82 19 #6 Отговорено 9 Април, 2010 Супер е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chirenski 18 #7 Отговорено 9 Април, 2010 Една от най-култовите джанти по джоба на средностатистическия българин Пожелавам им по малко дупки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #8 Отговорено 9 Април, 2010 Честито колега. Мерака е много важен и е хубаво, че се е превърнал в реалност. Колицата е супер - точно на такава и аз съм хвърлил поглед Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARUSHEV 14 #9 Отговорено 9 Април, 2010 Хубавица, само трябва да я смъкнеш долу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #10 Отговорено 9 Април, 2010 Супер е,но плаче за окачване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #11 Отговорено 9 Април, 2010 Супер е,но плаче за окачване +1Иначе са супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #12 Отговорено 9 Април, 2010 И мен много ме кефят! Супер са! То в България как да тръгне човек да смъква..с тия дупки Честита придобивка, и много километри с тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #13 Отговорено 9 Април, 2010 Borbet T ... ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #14 Отговорено 9 Април, 2010 (Редактирано) Друго си е БМВ-то отзад с М6 джанти Майтапа настрана, много са яки и седят чудно на колата, дано са и здрави по тея пътища, осеяни с кратери като от астероиди Редактирано 9 Април, 2010 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #15 Отговорено 9 Април, 2010 Адашче, Прелюда ти е страхотен. Браво на теб и честити джанти. И аз съм ЗА едно окачване ама с тези пътища във София....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #16 Отговорено 9 Април, 2010 Браво,супер е станал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #17 Отговорено 9 Април, 2010 Честито колега прелюда е страшен мнго ми вървят тези джанти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martjo 35 #18 Отговорено 9 Април, 2010 (Редактирано) И мен много ме кефят! Супер са! То в България как да тръгне човек да смъква..с тия дупки Честита придобивка, и много километри с тях Напълно те подкрепям Кало! Предният ми Сивик беше на 5 пръста от асфалта и голям го ядях всеки Божи ден (ау чакай че споменавам името Господне безпричинно) Така че завиждайте на чуждите страни за хубавите пътища и псувайте, че карате по нашите - те тва е положението ;(Честито и от мене колега! Редактирано 9 Април, 2010 от martjo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude98 68 #19 Отговорено 10 Април, 2010 Честито и от мен Не каза 16 или 17-ки? А иначе леко смъкване- голям + за визията, но и големи ядове! Не само заради дупките, но и легнали полицаи, бордюри, наклони и пр. Мойта я паркирам през деня на служебния паркинг, при слизане от един съвсем лек наклон и остава точно един сантиметър да ожули предната броня, ако и сложа едни апекс пружини, както си мислех по едно време досега бронята ми щеше вече да е останала по асфалта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #20 Отговорено 10 Април, 2010 (Редактирано) Честито и със здраве да я караш Редактирано 10 Април, 2010 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fir3 468 #21 Отговорено 20 Април, 2010 Неска точно минах за пореден път покрай твоя прелюд и ми се стори че са различни джантите и помислих че тия са ти с летните гуми, но щом са новички честити да са ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #22 Отговорено 20 Април, 2010 Как нищо особено - тази кола е произведена точно за тези колела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #23 Отговорено 20 Април, 2010 Чудесен избор на джанти, сега остава само окачването да сложиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове