Jump to content

poplo

Фен
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно poplo

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Толкова ли струва един оригинален кабел в Бултрако? То какво ли се учудвам за смяна ремъци и масло ми искаха 1000 лева Ами в hondapartsnow кабела е 15$, ще го сменя със сигурност скоро. Въпроса ми е дали има някаква връзка с разхода на автомобила, защото в последно време се вдигна осезаемо... Не мисля, че е от студа, не карам колата първа зима.Чувам добри отзиви за Юби Ко и най-вероятно ще отида там, въпреки, че не ми е много удобно като място.
  2. До накладки е. Карах с едни Nippon свиреха си още от началото. Ferodo Premier и всичко заспива.
  3. Благодаря ти много. Гледам, че има някакви repair kit-и за помпата, ще видим какво ще стане. Чакам още отговори на някой, който е патил + за кабела, защото получавам противоречиви мнения от познати.
  4. Живея в къща и имам канал на разположение, въпроса е, че не знам как се процедира с такава помпа. Ремонтира ли се и т.н Иначе ще се пробвам с малко чужда помощ да видим от къде капе точно по-късно, но не виждам как може да се разреши, ако е от самата помпа, а не от тръбите. Е да де, ама за тампони и такива неща - втора ръка не знам... Иначе биалетки и накрайници може и да отнеса втора ръка, ако някой продава.А относно кабела, може ли да има някаква връзка с разход?
  5. Като цяло мисля,че теча е някъде в долната част. Поне там изглеждат някак най-пресни следите. Под колата няма никакви следи, по частите под помпата също няма нищо... Не мисля, че е от тръбите, течност по тях няма...
  6. Ще ходя да разгледам по-обстойно и ще пиша. Мисля си, че няма никакви следи под нея. Не съм забелязвал такива в гаража.
  7. Това е проблема, че видимо никъде не виждам да капе.
  8. Здравейте колеги, първо да спомена, че не съм много на ти с автомобилите. Известни са ми само най-необходимите неща. Затова се обръщам към вас. Колата е Прелюд 4 ген, 96та год, 2.0, автомат. Онзи ден, когато сменях течността за чистачки забелязах теч от хидравличната помпа, също така видях, че нивото на маслото е паднало под минимума. Отбелязвам, че не съм усетил никакви проблеми с хидравликата, работи добре. Не мога в момента да отида до сервиз, затова искам да видя дали някой не е се е сблъсквал с подобен проблем и как го е разрешил. Ако можете да говорите в цени и адреси ще е страхотно, за София. Ето снимки: Другият ми проблем е свързан с един от запалителните кабели. Един от кабелите е наранен, може ли да оказва влияние на разхода? Мисля, че има някаква връзка, но все пак да попитам. Ето кабела: И трето, искам да попитам от къде пазарувате добри части на разумни цени? Интересуват ме биалетки, накрайници, тампони. Общо взето части по окачването, но и не само. Благодаря на отзовалите се.
  9. Здравейте колеги, карам Прелюд 4ген, автомат. Та биалетките и задни и предни със сигурност за смяна, предполагам и тампони отзад, някой може ли да ме насочи от къде да купя части за София? Колата по километраж е на 211 хиляди, аз я взех на 188... От една страна се съмнявам да е на толкова реални, но пък от друга кой ще кара повече такава кола с такова окачване...
  10. Кой е колегата, който спира на паркинга до УНСС с сив металик Прелюд 4 ген, да си признава : )
  11. Здравейте колеги. Искам да попитам къде мога да намеря такива маншони, изискването е да са точно за модела. Може и неопренови, но повече клоня към истински. Ако може да говорите в цени и адреси. За София става въпрос. Благодаря.
  12. Колега виждам, че темата е стара, но все пак да попитам как си се справил? При мен се получава същото нещо и при Prelude 4gen и е доста неприятно, трябва да го погледна този маркуч за конденза.
  13. Смених си крушката днес и всички лампи изгаснаха, ABS работи без проблем. Благодаря на всички за съдействието.
  14. Добре, а как при малки скорости имам ABS? Ако помпата е заминала?
×
×
  • Създай нов...