justdevil 0 #1 Публикувано 4 Март, 2010 оригинално шатъла е с 13-и какъв е др вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 4 Март, 2010 Ами колега, вариянти имаш много, 13, 14, 15 цола, колкото душа ти сака. Намери си джанти, които да ти допадат и да са същите между болтови разстояния и централен отвор и скачай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #3 Отговорено 4 Март, 2010 12-ки е другия вариант.п.п. ей затова се дразнят хората защото форума се напълни с такива теми без смисълп.п.п. искам да съм модератор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #4 Отговорено 4 Март, 2010 И аз мислех да храня ама, нали един два пъти съм се застъпвал и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Most_Wanted 180 #5 Отговорено 4 Март, 2010 Колела от каруца най-ще и ходят. Колега, най-малкото можеше да си формулираш въпроса по-ясно. Следващата тема може да е - "Сивик с двигател 90 коня, какъв друг" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #6 Отговорено 4 Март, 2010 Колеги и аз едно време / че и сега задавам тъпи въпроси / та отговорете му на момчето без да го кълвете няма научени хора всичко се учи толерантност малко Сори за офа :Както каза колегата 13-14-15 железарйки или някоя "лятна" джанта... варианти многоУспех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #7 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) какъв е др вариантВарианти много, зависи каква е целта на смяната Външен вид,по добра стабилност и т.н ,слагаш 15,16,17 цола.Но за сметка на това е възможно да има леко повишение на разхода, и по бавно развъртане на двигателя (ако джантите са някои супер леки, това не важи ).Компромисният вариант според мен е 14-ки. Редактирано 5 Март, 2010 от AMD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #8 Отговорено 5 Март, 2010 Интересно ми е Шатъла Сивик ли е или е само Шатъл Ако е само Шатъл стандартниа размер ти е 175/65/14 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
justdevil 0 #9 Отговорено 11 Март, 2010 как само шатъл ? хонда сивик-шатъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
justdevil 0 #10 Отговорено 11 Март, 2010 (Редактирано) Значи аман от "катили" питам зада не сменям 20 пъти джанти и да не повтарям чужди грешки особенно в тая криза щом хонда са сложили 13-и значи това е било оптималния вариант на база заводски тестове и питам до какъв извод са стигнали др.собствени на база "улични" тестове Потребителите на форума не са "катили" Редактирано 11 Март, 2010 от Al_Capone Ð�еÑ�пазване на добриÑ� тон! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #11 Отговорено 11 Март, 2010 Не знам какво искаше да ни кажеш , че ти е писнало от " катили " , но се надявам да си получиш заслуженото Понеже гледам , че не си свтнат , а не разбираш какво ти се пише ти казвам , че първа генерация Шатъл прилича на 4-генерация Сивик и CRX А преди това Хонда Сивик 3-та генерация е имало ван версия Сивик Шатъл Ако ти караш такъв , значи стандартно си за 13-ки , ако караш само Шатъл значи си за 14-ки Капиш ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #12 Отговорено 11 Март, 2010 (Редактирано) оригинално шатъла е с 13-и какъв е др вариантНа тоя въпрос и заглавие какви отговори очакваш бе умик я фани се успокой малко сори за офа ама не се здържах аман от нахалници Редактирано 11 Март, 2010 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #13 Отговорено 11 Март, 2010 Значи аман от "катили" питам зада не сменям 20 пъти джанти и да не повтарям чужди грешки особенно в тая криза щом хонда са сложили 13-и значи това е било оптималния вариант на база заводски тестове и питам до какъв извод са стигнали др.собствени на база "улични" тестовеАми карай си с 13ки и успокой топката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
justdevil 0 #14 Отговорено 11 Март, 2010 (Редактирано) ми о.к. и имате клуб "карай си 13-е" голямо благодаря за голямата помощп.п. имам 3 коли в момента и кам 700-800хил.км навартяни а общо 10 коли съм сменил от 2000-апросто 1-а хонда и 1-а регистрация в такъв форум Редактирано 11 Март, 2010 от justdevil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #15 Отговорено 11 Март, 2010 Ето тук има калкулатор за размера. Вкарваш заводския размер и долу гледаш на какви други жанти и гуми може да се качиш без последствия.ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #16 Отговорено 11 Март, 2010 justdevil, не го приемай навътре.. Просто при така зададен въпрос, какъв отговор очакваш? И то от "катили" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mr_petroff 1 #17 Отговорено 11 Март, 2010 Е как да се изкорени насилието в обществото .../ Не се стърпях просто. / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове