prozium 30 #1 Публикувано 2 Март, 2010 Въпреки че съм върл WarCraft и Frozen Throne фен, когато близард пуснаха бетата на StarCraft II нямах търпение да я сложа и да видя какво е усещането да се поцъка тази толкова чакана игра! Няколко познати си взеха по 5 дни отпуска и не са спали вече от 2-3 дена, заради играта. Аз го давам по-спокойно, но съм меко казано очарован! Та има ли други луди ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #2 Отговорено 2 Март, 2010 Има има, ама незнаех, че има откъде да си я сваля вече. Бях се регистрирал за тестовете, но не ме удобриха. Че аз заради тая игра преди 2 месеца си купих ново PC и чакам да я почвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wish 36 #3 Отговорено 3 Март, 2010 И аз съм огромен фен на Starcraft и умрях от яд като излезе първия релийз в който за съжаление ти трябваше единствено ключ от Близард за да играеш.Ся има вече Single, ма пък няма опоненти .Все пак е някакво утешение да се види поне развитието на расите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimo 2 #4 Отговорено 3 Март, 2010 Има и опоненти. Влез в арена, от там можеш да си дръпнеш карти, на които да играеш с опоненти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #5 Отговорено 3 Март, 2010 А от къде можеш да я изтеглиш ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doctor 13 #6 Отговорено 3 Март, 2010 има я в zamunda.net приятно забавление. http://www.zamunda.net/details.php?id=211571&hit=1Поздрави от Протоса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manch 29 #7 Отговорено 3 Март, 2010 А колеги +1 фен на StarCraft. Едно време цъках много StarCraft I сега мисля да продължа макар вече да нямам толкова много време за игри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ndh15 1 #8 Отговорено 4 Март, 2010 Има и опоненти. Влез в арена, от там можеш да си дръпнеш карти, на които да играеш с опоненти И в Замундата ги има допълнително карти+ботове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gothic_fan 1 #9 Отговорено 4 Март, 2010 +1 фен! И в наносет-а я има, с карти и ботове. Много са слаби,но това предполагам е направено нарочно за да може играчът да се развие и разучи възможностите... Засега съм много много доволен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EazySnatch 0 #10 Отговорено 5 Март, 2010 Не и аз ще е играя като излезе за МАС ,че не ми се прави Boot Camp.Съмия лънчер е Virtual Machine protected демек неможе да върви през виртуална машина.Аз играя Star Craft откакто излезна след това спрях и от 2002-2003 играя всяка вечер.Не цъкам други игри само тази класиката единсвената игра на която все още WCG и е толкова стара можеби,защото се води за най добре изчислената игра на всички времена.В кореа Brood War си е нацонален спорт последно докато четах имаше 5 телевизии които постоянно пускам срещи.Поздравите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #11 Отговорено 5 Март, 2010 Дано скоро някой успее да емулира батълнета, че то не се търпи просто, играта е перфектна, все още не е балансирана съвсем, но я пачват постоянно. А колкото до корейците ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #12 Отговорено 5 Март, 2010 (Редактирано) Така имам проблем.Инсталирам играта отварями един прозорец за логин и до там.Пиша си името и нищо не става. Редактирано 5 Март, 2010 от H22_turbo_Vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #13 Отговорено 6 Март, 2010 И аз цъкам. Ама с кий. В платинум лигата съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EazySnatch 0 #14 Отговорено 17 Март, 2010 Така имам проблем.Инсталирам играта отварями един прозорец за логин и до там.Пиша си името и нищо не става.Защото трябва да те изберат за акаунт нестава току така ето ти лънчер за single player with Computers Latest_Lazygui Star Craft2Пиийз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #15 Отговорено 20 Март, 2011 (Редактирано) Да повдигна малко темата и да ви питам играете ли в батъл нет двойката?Между другото тук са качили страхотни корейски турнири по starcraft 2. Направо да ти е кеф да ги гледаш а и много ме зарибиха с играта. Редактирано 20 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #16 Отговорено 20 Март, 2011 Аз също цъкам доста Играта е уникална! И между другото в арена има качени всички GSL турнири Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #17 Отговорено 21 Март, 2011 (Редактирано) Аз също цъкам доста Играта е уникална! И между другото в арена има качени всички GSL турнири точно за тях ти говоря, корейците ме изумяват с техните стратегии, а наградния фонд накрая беше 10,000,000 ама по тяхната валута незнам каква е, но сигурно това са около 100-200 хиляди лева, може и повече да са.пп. но в батъл нет май не може да се играе, без да си купил играта нали? Редактирано 21 Март, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #18 Отговорено 21 Март, 2011 Да знам, че и ти си писал за GSL, обаче в замунда не са всичките качени. Наградата в GSL 1 (2010г.) мисля, че обърната в долари беше около 100 000$. Не помня вече Иначе с кракната версия няма да успееш да влезеш в батъл нет Само сингъл може да се цъка с нея. Мисля, че играта си заслужава. Преди 2 месеца, като се бях разтърсил я имаше за по 60лв чисто нова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #19 Отговорено 21 Март, 2011 И аз я имам Невероятна работа е това . Жалко само , че последните месеци нещо не ми остава време да поигравам . А и така като загубя форма и много ме опукват и само се дразня Фен съм на 2ките , щото обичам да си говоря с някой за повече екшън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #20 Отговорено 21 Март, 2011 Blizzard отново доказаха, че са най-добрите. Не само че задоволиха огромните очаквания на старите BroodWar фенове, но и привлякоха и някои Warcraft фенове. Направо думи нямам Аз не я разцъквам, че ще се зарибя и ще трябва да си я купя, но следя из късо GSL-а, който става все по-добър и по-добър. Скоро и останалите BW про-та ще преминат на SC2. Нямам търпение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #21 Отговорено 21 Март, 2011 Те скоро и всички Warcraft про-та ще преминат, даже lyn вече доста добре се представя. Интересно дали в бъдещия експанжън пак ще включат 4тата раса зел'нага ?P.S oGs ftw Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #22 Отговорено 11 Април, 2011 някой знае ли дали в БГ има такива тениски с логото на протос, теран и зергцък! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #23 Отговорено 11 Април, 2011 Аз също разцъквам Starcraft ][ . Protoss ми е любимата раса Давайте мнение и за вашата любима Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NesTea 96 #24 Отговорено 12 Април, 2011 (Редактирано) А ти в батъл нет ли я играеш? А аз толкова съм луднал по тая игра, че непрестанно гледам турнирите на GSL в gomtv.net, и после им копирам тактиката и я прилагам на компютрите (на Insane ги меля). Даже имам чувството, че ако играя срещу тези корейците, ще ги бия и тях "Arsov - играта я намерих в Пулсар - 100 лв, ти къде я намери за 60лв... - абе то аз и 100 ще дам, ама нямам машина в момента да я подкарам ня макс. графики, с макс fps."Felix - и аз играя с Протос, любимата ми тактика е '4 gate rush', а и често играя на 'Void Ray rush', или '3 gate - expand', зависи срещу коя раса съм, и на коя карта. Редактирано 12 Април, 2011 от tuning_mania Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #25 Отговорено 12 Април, 2011 Оооооо.... Battle.NET не мога да си позволя! Играя си само пиратските от замунда, за жалост Но и ботовете не са толкова глупави! Тези тактики , които ми изброи , не са ми познати. Аз си ръшам с Zealots и Stalkers в началото на играта и след това атака с Void Ray и Immortal. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #26 Отговорено 12 Април, 2011 Няма ли някой на кризис2 мултиплеър да играем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #27 Отговорено 13 Април, 2011 Аз играя Crysis 2. Мултито още не съм го провал , но инак мисиите си ги разцъквам редовно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX/Izverg 3 #28 Отговорено 15 Април, 2011 Мен лично StarCraft 2 не ме влече, 1-та я цъках много имам доста клипове в VBOX7 i youtube... ако някой иска да види да напише CrAzyScV и ще види ^^ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danchovek 34 #29 Отговорено 27 Май, 2011 Отдавна не съм я играл, но тия дни може да си припомня.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове