Jump to content

CRX/Izverg

Фен
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About CRX/Izverg

 • Rank
  Има ли комат - псета много
 • Birthday 10/16/1990

Profile Information

 • Кара
  по ръба
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Русе
 • Интереси
  Всичко свързано с хонда!

Contact Methods

 • Skype
  crxizverg
 1. Продавам оригиналната кутия за въздушен филтър или по-точно всичко преди инжекцията. Това включва кутията, трабата преди нея, както и въздушен филтър на 500км. Цена 60лв всичко За информация гр. Русе gsm - 0895124171 Георги skype - npuzpaka
 2. Ами проблема излезе, че е от лаисната на тавана, която е над вратата. Там в края към задницата имаше дупка и с малко кит я оправих. Същото и от другата страна.
 3. Предполагам, че е от ламарината. Защото ми тече от ламарината към пантите, тва го забелязах. Не може да е от уплатнението, маркучите пак скоро китвах пръскалката на задното стакло... по късно ако успея ще проверя с някой тези ламаринки... Мерси за полезната информация!
 4. Специално на мен 4-те маркучете от люка не са ми запушени. Продухвал съм ги... не е от тях, тествал съм. Съмнява ме да е от люка.
 5. От няколко месеца се го отлагам да го оправя този теч, но онзи ден се реших да погледна по обстойно и да видя от каде тече. Значи проблема е, че тече вода от капачките на амортисьори на багажника. Разгледах оплатнението даже го извадих и му слагах силикон, не е от оплатнението. Китвах и ламаринките които се пресичат до пантите в ъглите. Според мен е някаде от там проблема, но много добре ги затворих последния път и найстина се надявах да съм го оправил, след като заваля.... капеше в купето дори двойно повече като ми мокри всичко вътре.... Някой да се е зблъсквал с този проблем?
 6. Добре колега, но не съм фен на цялостен комплект. Харесвам единствено звука. От спортния филтър има ли някъв начин това съскане (с марка YED съм)
 7. Добре, но не съм фен на цялостен комплект. Харесвам единствено звука. Когато подажаш гас ли беше незнам точно... от спортния филтър има ли някъв начин тои съска пак (марка YED) но не е същото
 8. Здравейте колеги! Навярно не само на мен, а и на доста "манияци" им харесва звука на автомобил, който има турбина. Става въпрос за това специфично съскане.... не съм на ясно с нещата от какво се получава този звук, но лично на мен много ми харесва. Та въпроса ми е има ли някакъв начин да издокарам подобено съскане както при турбо? Карам CRX 2ген - D16Z5 ако е от значение.Поздрави!
 9. Добра идея колега! :P0895124171 - Георги от РусеКарам червен CRX 2ген D16Z5 с черен капак и таван.
 10. Благодаря ви, че ми обяснихте. Не бях сигорен за това и питах. Колега barsi до сега не е минавала 2/3.
 11. Здравейте колеги! Първо искам да ви 24-ти май на всички българи! Имам 2 проблема, Първия не знам дали точно е проблем, но когато пуска парното без да съм запалил колата перката за охлаждане не трябва ли да работи? Защото моята не работи, дори и когато двигателя стрелката е 2/3 (в средата). Колата ми е CRX - D16Z5. Другият проблем е от 0 до 50km/h стрелката ми играе. Когато мине 50km/h и спира да трепти. От какво може да е това и евентуално оправя ли се?
 12. Благодаря ви колеги за информацията. От това, което написахте устаносих, че не са толкова скъпи и издържат ако са направени качествено. Освен карбон, друг вариант да слагат, пак фолио. Черен металик, мат и т.н.?
 13. Здравейте колеги,Интересува ме, от къде, как се прави и колко струва фолио за преден капак? Да речеме тип "карбон" или нещо подобно съм намислил. Искам да си направя колата със черен капак и таван, до сега я мацах с какви ли не матови спреьове, за да ми излезе уж по-евтино от колкото да дам на бояджия с пистолет под налягане. Карам CRX 2ген ако е от значение. Някой ако е запознат и би дал малко информация за фолиута?Поздрави!
×
×
 • Create New...