Jump to content
TLnVtec

Може ли малко ПОМОЩ?

Recommended Posts

Имам Хонда Сивик 1.5 , 90 к.с Автоматик може ли да ми дадете някои съвет за нея ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на каква тема ? или просто ти се пише ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

на каква тема ? или просто ти се пише ?

еми искам да знам дали може да се побарне малко този карборатор и какво ще е необходиму и дали може да се сложи ЧИП ??? Редактирано от VaNGeL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Карба може ,чип неможе.Каква е идеята да проходи с карбове?П.п са да не ме хранят чип може ама така както те разбим си моно ,значи след инжекцията тогава. Ако питаш как има теми бол !

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше ли моно-инжекция? Много неща могат да се направят, въпроса е дали и колко имаш свободни финанси ;)Чип ще е последното нещо което ще правиш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

що бе аз ъм чувал че с чип се вадят 15-20 коня :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми искам да знам дали може да се побарне малко този карборатор и какво ще е необходиму и дали може да се сложи ЧИП ???

ами ако трябва да ти отговоря в духа в който си ми писал - може :D необходимо е да вдигнеш капака, търсиш карбОратор, ако намериш пипаш малко .. после до железарията, купуваш чип и го слагаш ... ако трябва да ти отговоря нормално, бих ти казал следното: нямаме минимална представа какъв ти е мотора и още по-малка каква ти е колата ... също така не знаем каква е целт ана мероприятието ... иначе всичко може !ако не се опитваш да трупаш постове за да продадеш нещо, си голям ентусиаст, който хал хабер си няма и бих ти препоръчал да изчетеж темите с проектите на колегите с д15-ки ... после да видиш какъв ти е мотора и да ползваш търсачката, да намериш какво пише за тоя мотор и да го изчетеш ( до тук една нощ ) да преспиш с тая мисъл и да се събудиш вдъхновен и осенен от идея какво искаш да правиш с колата си ... първата ти идея вероятно ще е тъпа и грешна :D, но вече ще имаш прилична представа какво да питаш ...надявам се да съм бил поне малко полезен ! Колеги, спазвайте добрия тон, за да не откажете колегата от това натрапчиво хоби, наречено чоплене на колата !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми искам да знам дали може да се побарне малко този карборатор и какво ще е необходиму и дали може да се сложи ЧИП ???

ами ако трябва да ти отговоря в духа в който си ми писал - може :starwars: необходимо е да вдигнеш капака, търсиш карбОратор, ако намериш пипаш малко .. после до железарията, купуваш чип и го слагаш ... ако трябва да ти отговоря нормално, бих ти казал следното: нямаме минимална представа какъв ти е мотора и още по-малка каква ти е колата ... също така не знаем каква е целт ана мероприятието ... иначе всичко може !ако не се опитваш да трупаш постове за да продадеш нещо, си голям ентусиаст, който хал хабер си няма и бих ти препоръчал да изчетеж темите с проектите на колегите с д15-ки ... после да видиш какъв ти е мотора и да ползваш търсачката, да намериш какво пише за тоя мотор и да го изчетеш ( до тук една нощ ) да преспиш с тая мисъл и да се събудиш вдъхновен и осенен от идея какво искаш да правиш с колата си ... първата ти идея вероятно ще е тъпа и грешна :drunk:, но вече ще имаш прилична представа какво да питаш ...надявам се да съм бил поне малко полезен ! Колеги, спазвайте добрия тон, за да не откажете колегата от това натрапчиво хоби, наречено чоплене на колата !
Благодаря МНОГО !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря МНОГО !!

И само това ли ще кажеш колега .Прочети пак мнението на Локчо много правилно го е казъл , нищо лошо няма в думите му.Проблема е ,че не си се насочил какво точно изкаш или просто, да не си се занимавал с коли и да не знаеш.До колкото предполагам си с Д15Б2 ако това е мотора ,по него има толко много за правене пък и е писано доста .Просто сподели какво очакваш от колата или какво мислиш че можеш да си позволиш.Ти си....... Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е d15b2 не е карб а моно. Можеш да го разкараш и да сложеш MPi, за целта ти трябва ЕКУ Д серия, Инжектори от д16з6 гледай да са високоомни, може и с нискоомни но ти трябват едни други работи и да не се вкарваш в големи филми ит препоръчвам високоомни. Бара се и по инсталацията. Тва е - изчезва досадното замисляне на моното, като я настъпиш. Ако не си доволен можеш да сложиш и VTEC-икономична глава, махане на катализатор, смяна на цялата генерация с подходящт вътрешен диаметър, смяна на колектори, изолирани с термолента, и мноого много други. Все пак не си написал какво очакваш от автомобила. Успех :confused: :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и едно делко от д16а6 :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо ли ми се струва, че при автоматик-а работата с инжекцията става по трудно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва и ЕКУ-то да е от кола с автоматична кутия иначе няма да стане номера. Другия вариант е наред с всичко да смениш и кутията с ръчна както направиха някои хора.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И едно турбо :) Сори за :dry::) Тогава най - голяма разлика ще има във вървенето :) При автоматик обаче незнам какво ще се получи, доколкото знам ( а то не е много :) ) автоматикът е по-муден от ръчния вариант скоростни кутии.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Кат се замисли човек има за д15 ръчни кутии за по 100-150 лева тука във форума :dry:може би тва трябва да му е първия ъпдейт

Редактирано от yokozuna™

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, ама май не е толкова просто, щото се сменят и педалите...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате за този вид суап ти си човека с съветите :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате за този вид суап ти си човека с съветите :dry:

А, аз от автоматици не разбирам...(не че от коли разбирам де) ама знам, че се ползва суап към инжекция от Д16А6 за да не се минава към ОБД1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два карба от д14 ,малко пипнати и си е решил проблема :D .Тая кола няма да е състезателна.Земе да смени и двигателя така как я подкарахте :D .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко са кадърните , които ще му настроят карбовете както трябват :hondarulez: А компютъра кой ще го лъже къде му е дъзата ???Колега консултирай се с Емо/1net/ да ти каже по компютъра какво може да се прави , останалото е лесно ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...