patzko0 0 #1 Публикувано 24 Февруари, 2010 (Редактирано) Здравейте, въпроса ми е бърз и очаквам бързи реакции Днес си харесах 6ген хеч и в петък ще я купувам. Продавача ми каза че е 75 коня с двигателя 1.4, годината е '97 ноември. Има ли такъв двигател за тази година, мислех си че всичките са по 90к.с.? Редактирано 24 Февруари, 2010 от patzko0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #2 Отговорено 24 Февруари, 2010 има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #3 Отговорено 24 Февруари, 2010 имаеми нищо, пак върви прилично Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #4 Отговорено 24 Февруари, 2010 Здравей, колега Купувай смело щом е читава количката, а това, че е Д14А3 т.е. 1,4 75 к.с. не бив да те притеснява много бързо може да я направиш 90 к.с. Разликата м/у Д14А3 ( 75 к.с. ) и Д14А4 ( 90 к.с. ) е в гарнитурата на дроселовата клапа.Ето повече по този въпрос ---> http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8275 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #5 Отговорено 24 Февруари, 2010 Вземай смело ако е читава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #6 Отговорено 24 Февруари, 2010 Пушка е колата, черничкаа Скоро ще има снимки, дано Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #7 Отговорено 24 Февруари, 2010 (Редактирано) Както те усведомиха колегите вече има такива D14A3 1396 75 SOHC Civic 96/98 , D14A5 1396 75 SOHC Civic 97/98 , D14A7 1396 75 SOHC Civic 97/98 Редактирано 24 Февруари, 2010 от Mi7koN Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #8 Отговорено 25 Февруари, 2010 Преди малко я купих. Утре съм в кат. :) ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki1 2 #9 Отговорено 25 Февруари, 2010 Преди малко я купих. Утре съм в кат. :) ! Честито и много безаварийни с тази красавица ти пожелавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #10 Отговорено 25 Февруари, 2010 Честито и много безаварийни! Да не забравиш да уважиш темата "Кой какво кара + СНИМКА" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #11 Отговорено 25 Февруари, 2010 Честото колега и от мен. Да те радва с много безаварийни преживявания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #12 Отговорено 25 Февруари, 2010 Честито, колега със здраве да си я караш и много безаварийни километри ти пожелавам! Ама пусни някоя друга снимка, за да я видим недей така ни държа под напрежение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #13 Отговорено 25 Февруари, 2010 Честито, колега със здраве да си я караш и много безаварийни километри ти пожелавам! Ама пусни някоя друга снимка, за да я видим недей така ни държа под напрежение! Обещавам утре след работа вечерта да кача някакви снимки. Ама не знам как се качват точно тук, така че ще се опитам по скоро да ги кача. Мерси на всички Напраоо толкова ми е кеф че ще си ударя с извинение гъза в тавана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #14 Отговорено 25 Февруари, 2010 Евала, да те радва много! Месечната е в неделя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #15 Отговорено 25 Февруари, 2010 Евала, да те радва много! Месечната е в неделя Къде е и в колко часа? А и като не познавам никой какво ще правя? Да идва утрееееееееееееееее направо ще се преместя да живея в нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mi7koN 9 #16 Отговорено 25 Февруари, 2010 Честито колега и ти вече си в сектата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
m.g. 65 #17 Отговорено 25 Февруари, 2010 Евала, да те радва много! Месечната е в неделя Къде е и в колко часа? А и като не познавам никой какво ще правя? Да идва утрееееееееееееееее направо ще се преместя да живея в нея Е как какво... ще дойдеш да ти разгледам колата, че и аз мисля да се сдобия с такава в скоро време Срещата е в 13.00 часа на паркинга зад Булгар плод в Слатина. Ако искаш пиши от кой квартал ще идваш да те намери някой по пътя... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #18 Отговорено 25 Февруари, 2010 Евала, да те радва много! Месечната е в неделя Къде е и в колко часа? А и като не познавам никой какво ще правя? Да идва утрееееееееееееееее направо ще се преместя да живея в нея Е как какво... ще дойдеш да ти разгледам колата, че и аз мисля да се сдобия с такава в скоро време Срещата е в 13.00 часа на паркинга зад Булгар плод в Слатина. Ако искаш пиши от кой квартал ще идваш да те намери някой по пътя... Еми незнам дали ще мога да дойда, трябва в събота да я постегна... Ще видя . Иначе съм от ж.к. Надежда, малко ми е далечко Слатина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
patzko0 0 #19 Отговорено 27 Февруари, 2010 Само така съм я снимал зад работата, като я измия ще пусна и други снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове